Protest i javni poziv na revoluciju
5 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Protest i javni poziv na revoluciju
Obzirom da je rukovodstvo foruma samovoljno bez predhodnog ispitivnja i uvžavanja mišljenja javnog mijenja samoinicijativno i samovoljno ukinulo funkciju pp, pozivam članstvo na pobunu i revolucionarno djelovanje u cilju vrćanja istog.
Predlažem da se sastanemo na ovom topiku i raspravimo o načinu i oružju kojim ćemo Adminu podkuriti pod pete.
(primaju se i Adminove sugestije, on najbolje zna što bude ga najbolje žugalo i najprije prisililo da popusti. )
Predlažem da se sastanemo na ovom topiku i raspravimo o načinu i oružju kojim ćemo Adminu podkuriti pod pete.
(primaju se i Adminove sugestije, on najbolje zna što bude ga najbolje žugalo i najprije prisililo da popusti. )
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8928
Re: Protest i javni poziv na revoluciju
Kaj se smiješ i likuješ, vraćaj pp ili si gotov.
Sad budem osmislila akciju kodnog imena "Admina s kamena" i čim skupim kritičnu masu krećemo u protest.
Ajd rekni di te najviše boli i čega se najviše bojiš.
Ebome ako neću osnovati sindikat.
Sad budem osmislila akciju kodnog imena "Admina s kamena" i čim skupim kritičnu masu krećemo u protest.
Ajd rekni di te najviše boli i čega se najviše bojiš.
Ebome ako neću osnovati sindikat.

pitijacro- legionar
Ja predlažem, da ga uštrojimo!!

gilan- legionar
- Broj postova : 785
Uh materemu, poznajem mu ženu, a ona moga muža.
Ne bu dobro, bude gospođa tražila odštetu i nadoknadu, a kako je moj u godinama kada take stvari više neidu neograničeno, trebalo bude najprije nju namiriti, za mene nebu ostalo ništa. A bojim se da bu i za nju trebala koj kutija afričke šljive ak je malo veći potrošač.......a paprike nekak slabo ove godine rodile.......
(A.m.n - skidaj lokot.......
)
Zmotanec, ja bum te ubila.
(gilan, ne tebe)
Ne bu dobro, bude gospođa tražila odštetu i nadoknadu, a kako je moj u godinama kada take stvari više neidu neograničeno, trebalo bude najprije nju namiriti, za mene nebu ostalo ništa. A bojim se da bu i za nju trebala koj kutija afričke šljive ak je malo veći potrošač.......a paprike nekak slabo ove godine rodile.......

(A.m.n - skidaj lokot.......

Zmotanec, ja bum te ubila.

pitijacro- legionar
Oš vratiti ili da počnem razmišljati o sankcijama?
pitijacro- legionar
Pa pridruži mi se, ionako dok gilan naleti budem imala većinu - muhač ako dođe ne bude na tvojoj strani, on je uvijek neutralan, na njega nemožeš računati.
A bude tebi opet zafalilo, budeš ti iz potrebe vratio, ali bude onda - nema više braco........
A bude tebi opet zafalilo, budeš ti iz potrebe vratio, ali bude onda - nema više braco........

pitijacro- legionar
Ništa i dalje stojim iza predhodnog,,,
kastrirat , nema druge,, a jajca dat vranama da kljuju u kukuruzima,,,
kastrirat , nema druge,, a jajca dat vranama da kljuju u kukuruzima,,,

gilan- legionar
Admin, žao mi je, gilan je rekao svoje, a muhača i Bobića nema da te spase.
Daj jaja vamo da ti ih cicnemo.
P.S.
Obrij ih prije kaj te ne budem čupala.
Daj jaja vamo da ti ih cicnemo.
P.S.
Obrij ih prije kaj te ne budem čupala.

pitijacro- legionar
i dalje nema kvoruma smo puste pretnje
i kažeš forum je blentav , vidiš kako blentavac zna gdje boli
i kažeš forum je blentav , vidiš kako blentavac zna gdje boli

Doč će maca na vratanca.......

pitijacro- legionar
Teorija vs praksa, ponekad je mrtvo slovi na papiruvražica je napisao/la:muhač ako dođe ne bude na tvojoj strani, on je uvijek neutralan, na njega nemožeš računati.

muhanicar- legionar
- Broj postova : 3301
Zar i ti sine Brute?????????

pitijacro- legionar
Admin, vrati funkciju, imam nešto važno da ti šapnem.

pitijacro- legionar
Bas radi ovakvih prepucavanja sva manje volim dolaziti na forum,,,
nisam za nikakve zabrane niti ogranicavanja svega onoga sto forum pruza osim u iznimnim situacijama kad kroz kaznu nekome treba pokazati da se neke stvari nemogu raditi bas kako bi svak htio,,,
Rozica, ima toliko drugih servisa, foruma i nacina za dopisivanje da ne vidim zakaj dizati frku oko toga,,,
necu ulaziti u to dal je to prepucavanje necija duhovna hrana ili pak ...........................
da ne idem u sirinu,,,
do nedavo ovo je bilo mjesto na koje sam rado dolazio jer je vladala neka istinska i neiskvarena zajebancija ali nekako imam onaj osjecaj da je sve to nestalo i to je razlog zasto zadnjih nekoliko dana nisam navracal,,,
buduci da ovo nije slap i da ja nisam mala kap zanemarite ovo kaj sam napisal i radite po svom,,,
nisam za nikakve zabrane niti ogranicavanja svega onoga sto forum pruza osim u iznimnim situacijama kad kroz kaznu nekome treba pokazati da se neke stvari nemogu raditi bas kako bi svak htio,,,
Rozica, ima toliko drugih servisa, foruma i nacina za dopisivanje da ne vidim zakaj dizati frku oko toga,,,
necu ulaziti u to dal je to prepucavanje necija duhovna hrana ili pak ...........................
da ne idem u sirinu,,,
do nedavo ovo je bilo mjesto na koje sam rado dolazio jer je vladala neka istinska i neiskvarena zajebancija ali nekako imam onaj osjecaj da je sve to nestalo i to je razlog zasto zadnjih nekoliko dana nisam navracal,,,
buduci da ovo nije slap i da ja nisam mala kap zanemarite ovo kaj sam napisal i radite po svom,,,

Bobić- legionar
- Broj postova : 2390
evo vidiš pitijac ro , jesi sad sretna?

sad imaš kvorum , ali ne za mali nogomet za bacanje loptice u zid

sad imaš kvorum , ali ne za mali nogomet za bacanje loptice u zid

Koji je zapravo pravi razlog blokiranja slanja privatnih poruka?
netko reklamira druge forume, poziva na njih?
potice na pobunu?
ili?

potice na pobunu?
ili?
Bobić- legionar
- Broj postova : 2390
Mislim da si ti nešto krivo polovio od svega ovoga.
Ja sve ovo vidim samo kao zezanciju i zajebanciju.
Žao mi je ako ti to drugačije doživljavaš, ne bi trebao.
Iskreno, ovaj puta sam ja zakazala, ajd, i još nekoliko puta uz to, ali volim ovaj forum, nekako ste mi svi bliski i kada pričamo i najveće bedastoče imam osjećaj da se nasmijem spontano, bez primisli da je netko rekao nešo drugačije nego je mislio.
Hajde, ostavimo iza sebe nedoumice i budimo ekipa ko što smo bili.
Admina imam ja pod kontrolom, i bude i on dobar, ne brini.
Naša povijest starih svađalica nam dopušta da on meni nešto zabrani a da se ja njemu osvetim u svilenim rukavicama.
I onda smo opet ko dva anđelka - zadovoljni i sretni.
Ja sve ovo vidim samo kao zezanciju i zajebanciju.
Žao mi je ako ti to drugačije doživljavaš, ne bi trebao.
Iskreno, ovaj puta sam ja zakazala, ajd, i još nekoliko puta uz to, ali volim ovaj forum, nekako ste mi svi bliski i kada pričamo i najveće bedastoče imam osjećaj da se nasmijem spontano, bez primisli da je netko rekao nešo drugačije nego je mislio.
Hajde, ostavimo iza sebe nedoumice i budimo ekipa ko što smo bili.
Admina imam ja pod kontrolom, i bude i on dobar, ne brini.

Naša povijest starih svađalica nam dopušta da on meni nešto zabrani a da se ja njemu osvetim u svilenim rukavicama.

I onda smo opet ko dva anđelka - zadovoljni i sretni.
pitijacro- legionar
Bobić je napisao/la:Koji je zapravo pravi razlog blokiranja slanja privatnih poruka?![]()
potice na pobunu?
ili?
A ništaod toga....rekao Admin da će mi dopustiti da moja bude zadnja. i isključio pp

(više od ovoga ne mogu reći jer ću se diskreditirati - molim za razumjevanje.

pitijacro- legionar
Bobić je napisao/la:Koji je zapravo pravi razlog blokiranja slanja privatnih poruka?![]()
?
pa red je da se zna , rozica mi jedan tj. taj dan poslala jedno petnejstak komada , dopizdilo mi ,svakom bi .

Ne bih ja bila da on nije meni isto toliko.
i zapravo išli su po tri u paketu jer smo obrađivali tri teme odjednom.
Tak da taj zbir od petnaest komada izgleda strašnije neg zapravo je.
Admine, izdajico, trojanče, danjče......rekla sam ja tebi već - budeš ti čeznutljivo gledao oće li ti iskočiti obavjest - imate 1 nepročitanu privatnu poruku.

Tak da taj zbir od petnaest komada izgleda strašnije neg zapravo je.

Admine, izdajico, trojanče, danjče......rekla sam ja tebi već - budeš ti čeznutljivo gledao oće li ti iskočiti obavjest - imate 1 nepročitanu privatnu poruku.

pitijacro- legionar
[quote="Bobić"]Bas radi ovakvih prepucavanja sva manje volim dolaziti na forum,,,
da ne idem u sirinu,,,
[/quote
Slažem se Bobić sa tobom u potpunosti,, i sam sam odsustvovo sa foruma zbog tih vaših ličnih zajebancija,
Na dosta tema gledam ko tele, i pitam se da je dotični kolega bio u pravu da sam praznoglavi,, al vi svoje stvari u pp, poturate na forum, i sad ,,jebaji ga,, nema veze, forum je bio i prije,, a bit će i poslije,, al malo je ružno.. da sad nekome prodajemo maglu... oprostite,, al se nakupilo.
da ne idem u sirinu,,,

Slažem se Bobić sa tobom u potpunosti,, i sam sam odsustvovo sa foruma zbog tih vaših ličnih zajebancija,
Na dosta tema gledam ko tele, i pitam se da je dotični kolega bio u pravu da sam praznoglavi,, al vi svoje stvari u pp, poturate na forum, i sad ,,jebaji ga,, nema veze, forum je bio i prije,, a bit će i poslije,, al malo je ružno.. da sad nekome prodajemo maglu... oprostite,, al se nakupilo.
gilan- legionar
s obzirom da je dotična lajavica obečala kontrolirati svoje treniranje mojeg djelomično uskračenog intelekta palim PP na probni period od 24 satapitijacro je napisao/la:Ne bih ja bila da on nije meni isto toliko.![]()
Tak da taj zbir od petnaest komada izgleda strašnije neg zapravo je.![]()
Admine, izdajico, trojanče, danjče......rekla sam ja tebi već - budeš ti čeznutljivo gledao oće li ti iskočiti obavjest - imate 1 nepročitanu privatnu poruku.![]()
![]()
![]()

Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.