Čerupanje piliča
3 posters
Stranica 1 / 1.
Čerupanje piliča
Došlo vreme da si ja probam napraviti taj alat, pa da čujem vaše mišljenje i iskustva onih koji su se susreli sa tim strojem (za admina sam nanjušil na jednom drugom forumu da je daval nekakve komentare).
Neispravnu veš mašinu imam, znači zanima me kak to čisti, gde kupiti gumene prste, potreban broj okretaja, temperatura vode, dali ih u toku čiščenja treba polijevati vodom i još kakva ideja ako ko ima kakvu?
Neispravnu veš mašinu imam, znači zanima me kak to čisti, gde kupiti gumene prste, potreban broj okretaja, temperatura vode, dali ih u toku čiščenja treba polijevati vodom i još kakva ideja ako ko ima kakvu?
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Re: Čerupanje piliča
muhanicar je napisao/la:Došlo vreme da si ja probam napraviti taj alat, pa da čujem vaše mišljenje i iskustva onih koji su se susreli sa tim strojem (za admina sam nanjušil na jednom drugom forumu da je daval nekakve komentare).
odi na jubito , imaš tam dosta toga, pa si vidi
odmah možeš i okretaje prebrojat :roll:
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
a po gume na njuškalo
Inače ja sam u živo vidio stroj od bubnja mašine ali su gume bile izvana ..dakle bil je goli bubanj (onaj dio koji se okreče) .
Sastrane je boal daska koja tangecionalno ide prema bubnju ..na njoj leži čurka .
Ti je držiš za noge i vrtiš kako joj paše .
Nažalost nisam vidio u radu .
Isti takav stroj sam vidio na mini farmi ali je promjer bubnja bil cca 30 cm plus gume ..također ne tnam kako to izgleda u radu
Kasnije sam vidio na tubu kako čurka ide u bubanj i ovaj se s njom lopta ...
Odustao od svega ali ne od piletine ...žute guirane rukavice od 3 kuna iz metroa su zakon
Inače ja sam u živo vidio stroj od bubnja mašine ali su gume bile izvana ..dakle bil je goli bubanj (onaj dio koji se okreče) .
Sastrane je boal daska koja tangecionalno ide prema bubnju ..na njoj leži čurka .
Ti je držiš za noge i vrtiš kako joj paše .
Nažalost nisam vidio u radu .
Isti takav stroj sam vidio na mini farmi ali je promjer bubnja bil cca 30 cm plus gume ..također ne tnam kako to izgleda u radu
Kasnije sam vidio na tubu kako čurka ide u bubanj i ovaj se s njom lopta ...
Odustao od svega ali ne od piletine ...žute guirane rukavice od 3 kuna iz metroa su zakon
Zadnja promjena: Admin; sub svi 19, 2012 9:21 pm; ukupno mijenjano 1 put.
A jeste mi pomogli
To znam i sam.
Posudil sam jednog za probu, sutra, pa bum kopiral po tome, ali si mislim možda postoji mogučnost kakšnega izboljšanja
To znam i sam.
Posudil sam jednog za probu, sutra, pa bum kopiral po tome, ali si mislim možda postoji mogučnost kakšnega izboljšanja
muhanicar- legionar
muhanicar je napisao/la:A jeste mi pomogli :shockmožda postoji mogučnost kakšnega izboljšanja
kak ne
ugradiš u bure grijač i termostat
a gore na vrhu jedan nož od kosilice
i nemoraš više ni klati piliče niti šurit :cheers:
bacaš žive unutra
kosilica reže glave, a grijač šuri
očeš još izboljšanje kak da nabrzinu izvadiš drobac
gurneš pile na nešto tvrdo, a drobac ispadne na drugu stranu
očeš da ti kažem i di ga gurneš???
ilegalac- legionar
Izboljšenje u vidu uštede struje (poskupila je , znate? )
napališ vatru ispod bubnja i prije ubacivanja piliča u procesor gurneš ga na nešto tvrdo da krilima razgori vatru .
napališ vatru ispod bubnja i prije ubacivanja piliča u procesor gurneš ga na nešto tvrdo da krilima razgori vatru .
??c je napisao/la:
očeš da ti kažem i di ga gurneš???
Fala vam lipa.
Ako ja njega i usavršim, vi svoje čućeke bute i dalje noktima pukali
Sutra dam detaljan izvještaj sa terena, a vi dotoga riješite onaj moj regler, to mi je bitnije od čućeka, trenutno
Ako ja njega i usavršim, vi svoje čućeke bute i dalje noktima pukali
Sutra dam detaljan izvještaj sa terena, a vi dotoga riješite onaj moj regler, to mi je bitnije od čućeka, trenutno
muhanicar- legionar
Strojček radi ko vurica, a za mojeg fale još samo prsti, a to bum probal sutra realizirati
Ako bute dobri možda vam ga i poslikam
muhanicar- legionar
muhanicar je napisao/la:Strojček radi ko vurica, a za mojeg fale još samo prsti, a to bum probal sutra realizirati
i kak napreduje čerupanje koke
ilegalac- legionar
Sve bu dobro ako ne pretjera pa izjavi da više ne jede kožicu ..da je puna kolesterola
Admin je napisao/la:Sve bu dobro ako ne pretjera pa izjavi da više ne jede kožicu ..da je puna kolesterola
a jede mu žena kožicu ???
moja ne, prvo je oguli
ilegalac- legionar
Ništa nova. za sada u vezi koka
muhanicar- legionar
Stigli prsti i to od prehrambene gume (oni silikonski mi mnogo skupi)
Sutra montaža (ako bu kiše)
Sutra montaža (ako bu kiše)
muhanicar- legionar
Admin je napisao/la:Od čerupanje pilića mene više zanima oglabanje pilića ..tj. koka
i ja isto, a najviše volim bijelo meso
ilegalac- legionar
Stranica 1 / 1.