Najvjernije članove nagrađujemo
+5
villeneuve
prkanjac
muhanicar
ilegalac
Admin
9 posters
Stranica 4 / 4.
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Najvjernije članove nagrađujemo
Auuuuuuuu.....daklem, sa dozom uzbuđenja.
Sada ne budem mogla spavati od neizvjesnosti.....
A gle, mislim si nešt, ako se odlučiš za kooperante, meni bi ti najbolje pasalo da za štip za guzu angažiraš muhača, materemi, ja se još danas sjećam onih njegovih ruku kada smo se prvi puta vidjeli, prvo što mi je palo na pamet je bilo - ak je taj mehaničar, ja pes i na mesec lajem - tako da bu on to napavio sigurno nježno, a ako se ipak odlučiš u nagradni fond radnji uključiti i griz za vrat, onda zemi za to gilana - on je star ko ja, tako da bude i griz isto sigurno nježan jer taj stari ded nemre stisnuti zube jako, a Bobića angažiraj za pusu - njega si budem ja sama regulirala - ako bude obrijan namjestim mu čelo, a ak dojde sa trodnevnom bradom, bude izvel rukoljub.
Sada ne budem mogla spavati od neizvjesnosti.....
A gle, mislim si nešt, ako se odlučiš za kooperante, meni bi ti najbolje pasalo da za štip za guzu angažiraš muhača, materemi, ja se još danas sjećam onih njegovih ruku kada smo se prvi puta vidjeli, prvo što mi je palo na pamet je bilo - ak je taj mehaničar, ja pes i na mesec lajem - tako da bu on to napavio sigurno nježno, a ako se ipak odlučiš u nagradni fond radnji uključiti i griz za vrat, onda zemi za to gilana - on je star ko ja, tako da bude i griz isto sigurno nježan jer taj stari ded nemre stisnuti zube jako, a Bobića angažiraj za pusu - njega si budem ja sama regulirala - ako bude obrijan namjestim mu čelo, a ak dojde sa trodnevnom bradom, bude izvel rukoljub.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Ja Drakula, ili Grof Jorga, jeli ???'
gilan- legionar
- Broj postova : 782
Ih, ti Drakula, ne bi ti ni kožu probio kad ti se zubi klimaju.
pitijacro- legionar
Ne, ne klimaju se, nego kod starih, koža je toliko debela, da trebaju vidija zubi.
gilan- legionar
- Broj postova : 782
Jel vidiš ti Admin, čim si obečao pusu i šip za guzu kako se postovi pišu.
Svi bi oni da ih pusiš, al đaba im sada, ja sam prva, moje je.
Imaju šanse jedino za štip, to im mogu otpustiti ko utješnu nagradu (samo zato kaj mi nebude ostala guza crna )
Svi bi oni da ih pusiš, al đaba im sada, ja sam prva, moje je.
Imaju šanse jedino za štip, to im mogu otpustiti ko utješnu nagradu (samo zato kaj mi nebude ostala guza crna )
pitijacro- legionar
Deca se štipaju za obraze, a pošto ti imaš dječju pamet ....
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Ooooopaaaaa braco....čim se nanjuši nagrada evo nas, tu smo! Pišu se postovi i pod cijenu da bu se dobio klep - ajd da odmah to riješimo -
Tako dakle, konkurencija, grebemo se.........
Neg meni nešt ni jasno još - di budem i kada ja to dobila nagradnu?
Jel bude to upriličena kakva sitna proslavica tipa Oskara, ili me se bude bilo zgrabilo di iza ugla na prepad kad upopće ne budem očekivala?
Tako dakle, konkurencija, grebemo se.........
Neg meni nešt ni jasno još - di budem i kada ja to dobila nagradnu?
Jel bude to upriličena kakva sitna proslavica tipa Oskara, ili me se bude bilo zgrabilo di iza ugla na prepad kad upopće ne budem očekivala?
pitijacro- legionar
No, kaj, bude kaj?
pitijacro- legionar
Ja bi Špeka i Sira ak more za "Nagradu"
Zato kaj sam došel
"prcat"
Zato kaj sam došel
"prcat"
Daklem, na sveto nigdar.
Ništa zato, BBB, ja ti nudim kremšnitu - užitak isti, a i popunjenost ista, samo na drugome mjestu - želučano.
Ništa zato, BBB, ja ti nudim kremšnitu - užitak isti, a i popunjenost ista, samo na drugome mjestu - želučano.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Daklem, na sveto nigdar.
za krem.... Šnituuu uuuuuuuuuuu ahh
i
Aha, sjećam je se.
Idealna za neprijatelju pokloniti. Hehe.....
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Aha, sjećam je se.
meni je odlična, kak je drugima Nebi se htel mešat
Nažalost, nemam dovoljno informacija o kontekstu vašeg pitanja kako bih vam mogao pružiti precizan odgovor. Ako se odnosi na astronomski događaj ili nešto slično, moguće je da se radi o zvjezdanom pomaku ili putanji Jupitera. Međutim, ako se odnosi na svakodnevni ručak, moguće je da je ručak kasnio iz drugih razloga. Molim vas da mi pružite više informacija kako bih vam mogao bolje odgovoriti.Admin je napisao/la:Jel tih 14 minuta satrun ušel u putanju jupitera tj. radi zvjezdanog pomaka ili je ručak kasnilmuhanicar je napisao/la:Danas je malo kasnilo. Bilo je točno u 14 i 14
Angelpandas1- Broj postova : 23
Deca se štipaju za obraze, a pošto ti imaš dječju pamet ....pitijacro je napisao/la:Jel vidiš ti Admin, čim si obečao pusu i šip za guzu kako se [You must be registered and logged in to see this link.] postovi pišu.
Svi bi oni da ih pusiš, al đaba im sada, [You must be registered and logged in to see this link.] ja sam prva, moje je.
Angelpandas1- Broj postova : 23
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.