Alnaser lijen
5 posters
Stranica 1 / 1.
Alnaser lijen
alnaser na VW mk2 repariran jer je sporo vrtio, zamijenjene sve pikse, četkice s nosačem, kolektor obrađen, automat zamijenjen, sve podmazano......i dalje sporo vrti, grije kablove
kontakt mase na šasiji čist, kleme čiste......"dodam" dodatne kablove, malo se primijeti da ubrza ali neznatno
ideje?
kontakt mase na šasiji čist, kleme čiste......"dodam" dodatne kablove, malo se primijeti da ubrza ali neznatno
ideje?
TVfreak- Broj postova : 235
Re: Alnaser lijen
TVfreak je napisao/la:alnaser na VW mk2 repariran jer je sporo vrtio, zamijenjene sve pikse, četkice s nosačem, kolektor obrađen, automat zamijenjen, sve podmazano......i dalje sporo vrti, grije kablove
ideje?
za 100-200kn polovni si mogao nabavit
a problem ti je vjerojatno akumulator
otvori čelije i stavi ispravljač ,iz svih bi trebali mjehuriči izlazit
ili kad startaš iz neispravne čelije se najčešče zadimi
a možda i nije dobro repariran
vidio sam slučajeve da majstori namažu s totmasti kablove i kleme
izaberi nešto
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
polovni pa ga opet repariraj?
nije akumulator, proban s drugim skoro novim
ne znam gdje mogu pogriješit u repariranju, ovo mi je prvi ovakav slučaj
koliko tkm?
na kojem brojanju?
a šta znam, i ne gledam pređene kilometre na vozilu koje je otprilike mojih godina
znam samo da je blok razbušen i da je motor OK, ako ciljaš da je motor loš?
mada mi je sumnjiv, smrdi mi da je nekad bio benzinac pa je konvertovan u dizela, alnaser ostavljen od benzinca koji je, možda, slabiji (govno pišljivo nema ugraviranu snagu na statoru)
nije akumulator, proban s drugim skoro novim
ne znam gdje mogu pogriješit u repariranju, ovo mi je prvi ovakav slučaj
koliko tkm?
na kojem brojanju?
a šta znam, i ne gledam pređene kilometre na vozilu koje je otprilike mojih godina
znam samo da je blok razbušen i da je motor OK, ako ciljaš da je motor loš?
mada mi je sumnjiv, smrdi mi da je nekad bio benzinac pa je konvertovan u dizela, alnaser ostavljen od benzinca koji je, možda, slabiji (govno pišljivo nema ugraviranu snagu na statoru)
Spoji ga na 24. Ima da koljenasto slomi
Jebaj ga, umorio se rotor
Jebaj ga, umorio se rotor
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
neki dan mi je svratio ovaj čovjek kojeg muči....mučio, alnaser
pitam kako pali kako su temperature pale, kaže super, i malo zavergla, vidim da je drastična razlika u brzini
dali je moguće da su se četkice prilagodile kolektoru i sad naliježu punom površinom?
pitam kako pali kako su temperature pale, kaže super, i malo zavergla, vidim da je drastična razlika u brzini
dali je moguće da su se četkice prilagodile kolektoru i sad naliježu punom površinom?
Logikom , ako je grijao kablove znači da je vukao struju ..ako je vukao struju znači da je bio dobar kontakt na četkicama ..
Da ga niste slučajno prali u vodi?
Vukel je struju jer je bilo slabo magnetsko polje...Admin je napisao/la:Logikom , ako je grijao kablove znači da je vukao struju ..ako je vukao struju znači da je bio dobar kontakt na četkicama ..
Ti ga na- Broj postova : 151
A zakej se nesmije tuširati vodom? Radi laka
muhanicar- legionar
muhanicar je napisao/la:A zakej se nesmije tuširati vodom? Radi laka
muhanicar- legionar
ne razumijem ?Ti ga na je napisao/la:Vukel je struju jer je bilo slabo magnetsko polje...Admin je napisao/la:Logikom , ako je grijao kablove znači da je vukao struju ..ako je vukao struju znači da je bio dobar kontakt na četkicama ..
muhanicar je napisao/la:A zakej se nesmije tuširati vodom? Radi laka
.tako mi je jednom rekel majstor ..rekel je benzin , nafta ..sve može ali voda ne smije .
More biti, stvarno neznam. Ali kad pogledamo da je svaki skoro hermetički zatvoren .........
Štorkani i Univerzali čak imaju onu limenu zaštitu na sebi, bada mislim da je to više radi nafte
Štorkani i Univerzali čak imaju onu limenu zaštitu na sebi, bada mislim da je to više radi nafte
muhanicar- legionar
Ja sam mislil na pranje kad ga otvoriš ko rođendaski poklon( remonta) a ne kod pranja motoramuhanicar je napisao/la:More biti, stvarno neznam. Ali kad pogledamo da je svaki skoro hermetički zatvoren .........
Skužil sam kak si ti mislil, zato sam i napisal da je ko oklopnjak
muhanicar- legionar
Stranica 1 / 1.