još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Free Energy Generator

+3
minutus
prkanjac
Admin
7 posters

Go down

Free Energy Generator Empty Free Energy Generator

Postaj  Admin pon kol 20, 2012 9:56 pm

Evo je , teslina ideja je napokon zaživjela .
Fosilna goriva svaki dan poskupljuju ..ideja o električnom autu je napokon dostupna svima .
Auta je samo ideja kako iskoristiti dostupnu energiju .

Admin
Admin

Broj postova : 7827

https://slobodni.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Free Energy Generator Empty Re: Free Energy Generator

Postaj  prkanjac ned kol 26, 2012 3:28 pm

i propala u vodu

prkanjac

Broj postova : 416

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned kol 26, 2012 5:23 pm

možda je kod ovih fejk , glavno da kod mene radi

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  minutus pet vel 01, 2013 12:14 am

gledao sam na nekim clipovima razne modele perpetuum mobila.
bilo nekoliko zanimljivih modela s magnetima. ali nekak si mislim, da stvar funkcionira, odavno bi ju netko ponudio na tržištu.

začuđujuće malo se može nešto naći o dimnjacima. zapravo bi svaka visoka zgrada trebala imati najmanje jedan šaht, dimnjak, koji svojim pukim postojanjem uzrokuje strujanje zraka, što bi se moglo s nekakvom turbinom iskoristiti. s jednom u sredini suženom (?), ili na izlazu proširenom (!) cijevi, može se strujanje pojačati.

minutus

Broj postova : 17

[Vrh] Go down

Postaj  2 UglliDriver pet vel 01, 2013 5:18 am

Haa... neka glava Bum isprobal...... bounce

Ko ima upaljač scratch

zubo i još  dimi
alkić
cupa
2 UglliDriver
2 UglliDriver
legionar

Broj postova : 894

http://rg.invisionzone.com/

[Vrh] Go down

Postaj  jeffy pet vel 01, 2013 8:46 am

I koliko bi mogel enregije izvuč tom turbinom....?
Evo primjer :Dimnjak h=195m, fi=10m, sa staklenikom u podnožju koji se prostire na 4,6 hektara....
Kaj misliš kolku max snagu daje na priključnicama?
A suživanjem nebudeš ništ dobil(venturij) povečal budeš brzinu a smanjil protok zraka....+dodatni gubitci strujanja...

jeffy

Broj postova : 268

[Vrh] Go down

Postaj  softi pet vel 01, 2013 6:43 pm

softi

Broj postova : 60

[Vrh] Go down

Postaj  Imbra sub vel 02, 2013 9:20 am

Znam da se s kumpera more huda rakija napraviti, ali struja?????? lolo lolo lolo šuk šuk šuk šuk šuk šuk

Imbra

Broj postova : 218

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub vel 02, 2013 10:06 am

more se dobit i pommes frites

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  jeffy sub vel 02, 2013 10:27 am

Vidiš, vidiš, jedan krumpir nije dostatan niti za krumpir salatu, ali 1000 njih te može ubiti(na ovaj ili onaj način).... čisti fašizam study

edit: danas ponovo tražil auto po gradu ljut .....al je bilo jumpy kad sam ga spazil...

jeffy

[Vrh] Go down

Postaj  minutus pon vel 04, 2013 3:31 am

jeffy je napisao/la:I koliko bi mogel enregije izvuč tom turbinom....?
Evo primjer :Dimnjak h=195m, fi=10m, sa staklenikom u podnožju koji se prostire na 4,6 hektara....
Kaj misliš kolku max snagu daje na priključnicama?
A suživanjem nebudeš ništ dobil(venturij) povečal budeš brzinu a smanjil protok zraka....+dodatni gubitci strujanja...
baš se i ne zna previše o strujanjima, inače ne bi lijepili trakice u kanalu vjetra ili imali tucet raznih propelera i lamela za iskorištavanje strujanja.
svakako proširenje na izlazu ubrzava strujanje, jer pravi podtlak i tako vuče više zraka kroz ulaz. također može crna boja grijati dimnjak i pojačati strujanje.
uostalom, industrija nema interes racionalno graditi jer radije prodaje klima-uređaje i za to potrebnu energiju, tako dugo koliko zgrada stoji. tu se okreće lova i ljudima nije bitno za što. najbolje za ništa. to je kod velikih zgrada gomila love, a ako se ne klimatiziraju, jednostavno se raspadnu, zbog raznih materijala (npr. hypobank muenchen; slika).

Free Energy Generator Hypovereinsbank_in_Muenchen_311430

tak je i tvoje naizgled racionalno pitanje samo davljenje. šta ja znam koliko se može izvući. nisam imao prilike s tim se u praksi zabavljati. ali životinje, npr. mravi i druge kulture, npr. indijci, koriste strujanje zraka za klimatizaciju zgrada.

minutus

[Vrh] Go down

Postaj  jeffy pon vel 04, 2013 10:38 am

Sad si ti filozofiju od strujanja napravil....pa svako otvaranje prozora ti je klimatizacija....
A onaj gore sustav, koji si probaj predočiti, daje max 50kw.....pa sad treba vidjeti, dal ima možda koji bolji sustav za iskorištavanje enegije....u svijetu postoje uzgonske elektrane, ali samo u ekspreimentalne svrhe

Jednadžba kontinuiteta govori da je maseni(volumski protok) konstanta...da nije tak, nebi mogli ništ izračunati. A promjenom presjeka obrnuto proporcionalno mjenjaš brzinu strujanja. Slažem se stobom da kod fluida ima dosta nepoznanica, ali prvenstveno na određivanjau gubitaka..
Ja ti preporučam da se i dalje baviš proučavanjem duhovnog života mrava i indijske prehrane lasko

jeffy

[Vrh] Go down

Postaj  minutus pon vel 04, 2013 1:25 pm

ti i tvoj ali. određivanjem gubitka određuješ dobitak. ili? te 50 kw su 50 kw.
a protiv mrava ili žohara se ne bi kladio. ipak oni, za razliku od veoma pametnog čovjeka, već dvjestotinjak milijuna godina šavrljaju na ovoj planeti, bez da smanjuju ili uništavaju svoju životnu osnovu, svoju okolinu. od njih se može štošta naučiti, ako se uopće može učiti. jer protekle hiljada godina bile su obilježene kaskanjem za dobitkom, što je rezultiralo sveopćim gubitkom. eto, zbog dobitka mi pametni uzeli sliku. i sad nije nitko ništa dobio, a ja sam izgubio vrijeme, jer sam htio nekome nešto dati što ionako postoji.
a s prehranom, bez brige, neću sad nikog gnjaviti. pivo je isto hrana  Free Energy Generator Essen_smilies_0011

minutus

[Vrh] Go down

Postaj  jeffy pon vel 04, 2013 2:11 pm

E sad mi tek nisi jasan...jel su tebi pojam žohari koji već 200 mlija godina samobitno obitavaju i ne rade pizdarije okolišu, ko mi ljudi...ili.....si u stanju radi 50kw energije zabetonirati nekoliko hektara zemjlišta i ulupati miljunsku lovu, lovu koja je nastala negdje druge kao "dobitak" scratch

jeffy

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon vel 04, 2013 4:04 pm

Fakat mravi i
fakat žohari lolo

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  minutus uto vel 05, 2013 3:09 am

jeffy je napisao/la:E sad mi tek nisi jasan...jel su tebi pojam žohari koji već 200 mlija godina samobitno obitavaju i ne rade pizdarije okolišu, ko mi ljudi...ili.....si u stanju radi 50kw energije zabetonirati nekoliko hektara zemjlišta i ulupati miljunsku lovu, lovu koja je nastala negdje druge kao "dobitak" scratch
jako si duhovit. usudio bi se pripisati ti sposobnost za neku javnu funkciju.  Free Energy Generator Smilie_dreieck_059

minutus

[Vrh] Go down

Postaj  jeffy uto vel 05, 2013 10:06 am

Neka hvala, na vrhu nema mjesta za dvojicu.....

jeffy

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]