pitijacro
+14
pingy321
Bobić
Imbra
zoki
babyblue
jebotemiško
Admin
ilegalac
muhanicar
outlanderzg
mario
2 UglliDriver
prkanjac
pitijacro
18 posters
Stranica 10 / 23.
Stranica 10 / 23. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23
Re: pitijacro
Jesi sigurna da nije "ona" skupa kokoš završila na ovom tanjuru?
zoki- Broj postova : 168
ok, ok...vidim ima tu više nogu...... i krila....
Ma joj,neznam šta se događa da mi tako poveća sliku - sad m je odrezan dio sa pečenom racom.
Moram pitati Admina ili muhača zašto se to događa.
Valjda im je forum blentav.
Moram pitati Admina ili muhača zašto se to događa.
Valjda im je forum blentav.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Kaj očete,to me prijateljica počastila - bilo to u nedjelju - i krafne dašenske je spekla - uh,materemi,ako nisam kući išla kilu teža.
Pojela sam raci nogu,jedno krilo - drugo su mi maznuli pred nosom - trticu.kokotovo krilo,i šest (6) krafni sa marmeladom još vrućih.Je,i tanjur juhe.
Pojela sam raci nogu,jedno krilo - drugo su mi maznuli pred nosom - trticu.kokotovo krilo,i šest (6) krafni sa marmeladom još vrućih.Je,i tanjur juhe.
pitijacro- legionar
Jezuš Krištuš...... ko ona japanska buba iz crtića kada počne tamaniti cvjetove....
Zadnja promjena: zoki; sri oľu 05, 2014 8:27 pm; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : greška)
I sada bude netko opet rekao da sam uvijek tamo gdje se jede - a jesam.Evo nam prijatelju rođendan.A kakvi bismo mi bili prijatelji da na rođendan nismo išli.A vremena su neka druga neg su bila pa se za rođendan više ne poklanjaju parfemi,remeni,novčanici,kravate i ostale kerefeke - drugo nešt u modu ušlo - praktičnost u prvom redu - a i treba imati žicu pa pogoditi i darivati ono što slavljenk najviše voli - ja sam definitivno pogodila - jedan šaran od četiri kile izmamio je provalu smijeha na slavljeničkom licu.
pitijacro- legionar
Ma ne,odeš na dravski most i baciš udicu.....
Ili u špar i biraš.
Admin,opet si zločest - - kako ti pada na pamet da bih ja svojim ribicama priuštila kupanje u ulju????????
Sad si baš zavrijedio jednu alkaponku,ali neću ti dati - da ne dođemo na konjsku glavu prije ponoći.
Ili u špar i biraš.
Admin,opet si zločest - - kako ti pada na pamet da bih ja svojim ribicama priuštila kupanje u ulju????????
Sad si baš zavrijedio jednu alkaponku,ali neću ti dati - da ne dođemo na konjsku glavu prije ponoći.
pitijacro- legionar
A mačići, kaj su mačići jeli
Ko je čuval Lunju od nepodopština za vreme rođendana?
Ko je čuval Lunju od nepodopština za vreme rođendana?
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Macama ću polomiti šapetine - mjerkaju cijele dane ribe - imaju strogu zabranu lova.
Ninica nemože više iz dvorišta.Koji je to lumen - svijesna je poraza i više ne pokušava pobječi.Jedino na vrtu još tu i tamo proba njušketinom dići žicu.
Ninica nemože više iz dvorišta.Koji je to lumen - svijesna je poraza i više ne pokušava pobječi.Jedino na vrtu još tu i tamo proba njušketinom dići žicu.
pitijacro- legionar
Iz pouzdanih izvora bobic je doznao sto se krilo ispod celofana,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Bobić,materemi,baš takav - sto posto si u pravu - ako lažem neka nikada više ne popio čašu hladne vode i nek ti se mjesec dana sa ženom ne posreći.Niti sa ljubavnicom.
Ček malo, nisam ja tu sada nešt pobrkala?????
Ček malo, nisam ja tu sada nešt pobrkala?????
pitijacro- legionar
Hehe,bila ja na Dravi - uh što sam uživala - šteta što počela kiša - evo smo se ovaj čas vratili - sada više ne pada.Maznuti ćemo najprije sladoled,a onda budem par slikica dela.Metnula.Umetnula.Kak se to još veli?Turila?????
pitijacro- legionar
muhanicar- legionar
Kad neznaš iskombinirati ugodno sa neugodnim.
Mobu se ispraznila baterija - čim se napapa,budem pokazala kako izgleda dravski okoliš u ovo proljetno vrijeme.
Mobu se ispraznila baterija - čim se napapa,budem pokazala kako izgleda dravski okoliš u ovo proljetno vrijeme.
pitijacro- legionar
Več bi se vrag napunil...pitijacro je napisao/la:
Nego, mob se puni i kad je u komp prištekan
muhanicar- legionar
Ma moram bar pola pobrisati - ček da se najedem pa budem - evo,za pol ure,da mi ne zastane u grlu.A i šta imaš vidjeti,rijeku,drveće,Ninicu,mene,Josipa......Ali vriedilo je otići tamo,vrijedilo....
pitijacro- legionar
muhanicar- legionar
pitijacro- legionar
Stranica 10 / 23. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23
Stranica 10 / 23.