pitijacro
+14
pingy321
Bobić
Imbra
zoki
babyblue
jebotemiško
Admin
ilegalac
muhanicar
outlanderzg
mario
2 UglliDriver
prkanjac
pitijacro
18 posters
Stranica 15 / 23.
Stranica 15 / 23. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23
AferimmJarane
pogodio si me u sriduu kako ti znas moju najdrazu. Pismu. Haso. Hakiran. Uuuuuhhhhh viruj u svasta jarane. Jebi. Hasu matoroga sav je izandzO i smoto ko. Cvarak. Posizio i prolupo ko star. Motor od tuge za. Novirnom. Fatimom. Pomagaj jarane. Neznam stacu i kakocu od zivota svoga. Aaajjjjooooojjjjj. Nejavljami. Se moja golubica. Fataaaaaaaaaaaaaaaaaa. AaajjjoooojjjjjjjjkBobić je napisao/la:Cini se da je Haso hakiran,,,
sad smo i mi naje*ali,,,
al'
Hasanaga- Broj postova : 216
Re: pitijacro
Liepo se ti upristoji pa čemo pričati ko ljudi.Ili žene kako ti god pasalo bude.jel može?
Fatima Arapova- Broj postova : 128
Ovo je prestrašno - probudila sam se i nemogu spavati.Buljim u strop u mraku ko bedak.Kaj da delam????????????? Ovo mi se još pa nikad nije dogodilo ak izuzmem par puta.......čak mi se i ne piša (sad bi fina dama reka - ni mi sila,ali jebiga,ja sam samo dama,nisam fina)- a bio bi to fajn izgovor.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
B
rukastavila si me na ignor listu bavis se niskim udarcima samo sise prevarila ja znam vrlo dobro parirati u toj igri uostalom nezelim sa tobom nikakav kontaktprkanjac je napisao/la:dobro dosla,
možeš i ti koju svoju sliku stavit nebudemo se jadili
Jesi siguran? Vidi me kak sam cakana.......
pitijacro- legionar
Fatice
evo prije 1minut onu sam otkacio kao vagon izkompozicije da stoji na tracnicama ma neka mutna znas sta je uradila stavila me na ignor listu a znas zasto recicu ti tvoj Haso ne krije mista sto sam rekao da nema pasce vec dzukelu i da ja ako je kerce bolesno i nema mu lika ubijem kocom toje izgleda pogodilo ako ne moze da utepa bolesno kerce nek mi javi jacu doci da ga utepam ne javljas se svome hasi rece ti Haso nesto nisi razumilaigru koju sam igrao ja tebe Fatice nisam napustio jok ne ali sam poceo da foliram kod ove druge nije za kaj puno prica. Mlati praznu. Slamu ne brini haso ostaje s tobom dije. Hasanaga. Tu je i Fatima ArapovaFatima Arapova je napisao/la:haso,haso.......daklem tako.ti si sada meni sumnjiv čovek - nekako ti to često nekih probljema imaješ,o čem se to tu radi?samo po istini i po pravu zbori nesretniče.
A moj Haso,lijepo ti to zboriš,al tu ti postoji jedan pogolem probem - ja sam svoje srce dala drugom, .....dok se ti nisi mogo odlučit i foliro ga kao,ja pala na jednog mnogo lepog i pametnog . ....a jebiga šta ćemo sad. .....oš me pričekat možda me prođe?
Pisti Fatu kukavnu,ta nezna niti krumpire brati - kad ti ja pokažem kao ja berem nijednu drugu nebuš gledal.
Pisti Fatu kukavnu,ta nezna niti krumpire brati - kad ti ja pokažem kao ja berem nijednu drugu nebuš gledal.
pitijacro- legionar
Haso.Ago.Izgleda da te nešto proxer jebaje - poslala ti ja maločas pp,i pogledam jel ok - nema je.Pa poslala još jednom - nema ni te.Onda sam poslala Bobiću - mjemu se zaljepila.I Adminu jutros. Hajd dušice,da ne rekneš da te zanemarujem......a baš sam ti nešt.....
pitijacro- legionar
A joooojjjjjjj,a tebe volem ponajviše.
Idem odmah.
Idem odmah.
pitijacro- legionar
muhanicar je napisao/la:A meni ništ več danima ....
Mora da si nekaj grdo zakhmm-mkhmmm,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
A nije.On ja jako dobar,volem ga odmah iza Nine.(to je velko volenje,velko.....)
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:A nije.On ja jako dobar,volem ga odmah iza Nine.(to je velko volenje,velko.....)
Muha ti mora da si sretan covijek kod pitice si na rang listi odmah iza pesa,,,
Bobić- legionar
A što mogu kad nisam profinjena.
Ipak -
Ček,i - , , .
Ipak -
Ček,i - , , .
pitijacro- legionar
E sad mi je dosta.
Ak do ponoći ispod ovoga posta ne osvane post u kojem se netko divi mojim novim torbicama i majci, zveknuti bute tak kaj vam budu zvijezdice svjetlucale.
Ovo je prijetnja u punom smislu riječi.
Ak do ponoći ispod ovoga posta ne osvane post u kojem se netko divi mojim novim torbicama i majci, zveknuti bute tak kaj vam budu zvijezdice svjetlucale.
Ovo je prijetnja u punom smislu riječi.
pitijacro- legionar
Decki, cini se da su joj valunzi poceli dolaziti do izrazaja, molje mučat,,,
Bobić- legionar
Nije bolje mučat - govori čarobne riječi -LIJEPE;DIVNE;PREDIVNE torbice -KRASNE majce.
Istinabog da ja te torbice najvjerojatnije nikada neću nosati sasobom kao niti ostale što tavore tamo u skladišnom mjestu,a majce ću u plastenik i ostala radna mjesta 8plava je već vidjela jučer plac)- e,zelenu ću baš i onak - hoću,posvuda.
Ali ak mi se ne rekne gore navedeno biće i dalje sve ono gore a i
Sramite se.
Istinabog da ja te torbice najvjerojatnije nikada neću nosati sasobom kao niti ostale što tavore tamo u skladišnom mjestu,a majce ću u plastenik i ostala radna mjesta 8plava je već vidjela jučer plac)- e,zelenu ću baš i onak - hoću,posvuda.
Ali ak mi se ne rekne gore navedeno biće i dalje sve ono gore a i
Sramite se.
pitijacro- legionar
Govorim čarobne riječi (radi mira u kuci) -O LIJEPIJEH LI I DIVNIH MA ZAPRAVO I PREDIVNIH torbica -KRASNIJEH li majica,,,
ma zapravo mibas i nisu nekaj napete el' ajd,,,
ma zapravo mibas i nisu nekaj napete el' ajd,,,
Bobić- legionar
Nije ni meni bitno tvoje mišljenje,sam sam htjela pokazati mišiće....
pitijacro- legionar
Stranica 15 / 23. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23
Stranica 15 / 23.