Ako je premal evo rijesenja
+2
mario
prkanjac
6 posters
Stranica 1 / 1.
Ako je premal evo rijesenja
[You must be registered and logged in to see this link.]
prkanjac- Broj postova : 416
Re: Ako je premal evo rijesenja
Stvarno svašta, zato ja maslinovo ulje samo u salatu
mario- legionar
- Broj postova : 1697
Koji nesnalažlivac.A samo je trebal kupiti Heder Šolders ekstra volumen.I dati ženi (još bolje-neženi)da ga nasapuna.Pa da vidi kako naraste-bar na XXXL.A sapuna li se malo dulje i XXXXL.Samo treba na vrijeme znati stati.Jer se lako dogodi da spadne na L.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
i ko je nakraju kriv nego muskarac,a ne zene kojima nikad dostapitijacro je napisao/la:Koji nesnalažlivac.A samo je trebal kupiti Heder Šolders ekstra volumen.I dati ženi (još bolje-neženi)da ga nasapuna.Pa da vidi kako naraste-bar na XXXL.A sapuna li se malo dulje i XXXXL.Samo treba na vrijeme znati stati.Jer se lako dogodi da spadne na L.
prkanjac- Broj postova : 416
prkanjac je napisao/la:i ko je nakraju kriv nego muskarac,a ne zene kojima nikad dostapitijacro je napisao/la:Koji nesnalažlivac.A samo je trebal kupiti Heder Šolders ekstra volumen.I dati ženi (još bolje-neženi)da ga nasapuna.Pa da vidi kako naraste-bar na XXXL.A sapuna li se malo dulje i XXXXL.Samo treba na vrijeme znati stati.Jer se lako dogodi da spadne na L.
Bilo bi dosta da je omjer 1 na 1.Ali se majka priroda pobrinula da muške populacije ima 49%,a ženske 51%.I kak onda može biti dosta kada 2% žena uvijek mora krasti tuđe.Time radi manjak u dostatnosti ostalih 49%.Zatim tu dolazi još do izražaja i onaj postotak muških koji bi trebali biti dostupni a nisu,(čitaj-nisu zainteresirani,ali su zapravo disfunkcionalni-nećemo sada okrutno navoditi istinu)pa i njihov postotak grabe one koje bi trebale imati 1 na 1.I na kraju,i onaj postotak muških koji vole muške također naprave disbalans,pa ispada da fali svako treće muško u odnosu na žensko.I kako onda neće žensko tražiti još.Ne kruha preko pogače.Samo kruha.
pitijacro- legionar
eto da spasim svjet od disbalansa ja ču se žrtvovat četverostrukopitijacro je napisao/la:prkanjac je napisao/la:i ko je nakraju kriv nego muskarac,a ne zene kojima nikad dostapitijacro je napisao/la:Koji nesnalažlivac.A samo je trebal kupiti Heder Šolders ekstra volumen.I dati ženi (još bolje-neženi)da ga nasapuna.Pa da vidi kako naraste-bar na XXXL.A sapuna li se malo dulje i XXXXL.Samo treba na vrijeme znati stati.Jer se lako dogodi da spadne na L.
Bilo bi dosta da je omjer 1 na 1.Ali se majka priroda pobrinula da muške populacije ima 49%,a ženske 51%.I kak onda može biti dosta kada 2% žena uvijek mora krasti tuđe.Time radi manjak u dostatnosti ostalih 49%.Zatim tu dolazi još do izražaja i onaj postotak muških koji bi trebali biti dostupni a nisu,(čitaj-nisu zainteresirani,ali su zapravo disfunkcionalni-nećemo sada okrutno navoditi istinu)pa i njihov postotak grabe one koje bi trebale imati 1 na 1.I na kraju,i onaj postotak muških koji vole muške također naprave disbalans,pa ispada da fali svako treće muško u odnosu na žensko.I kako onda neće žensko tražiti još.Ne kruha preko pogače.Samo kruha.
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Ilegalac,možeš,ili samo-želiš?
pitijacro- legionar
jbg, treba probatipitijacro je napisao/la:Ilegalac,možeš,ili samo-želiš?
ilegalac- legionar
Ne mogu na kraj ni s ovim mojim malim ....još da mi naraste
P.S.
A jel može i kupovno maslinovo ?
P.S.
jok mora bit ekstra nevinoAdmin je napisao/la:Ne mogu na kraj ni s ovim mojim malim ....još da mi naraste
P.S.
ilegalac- legionar
Admin je napisao/la:Ne mogu na kraj ni s ovim mojim malim ....još da mi naraste
P.S.
Samo ti kupi Heders-ekstra volumen.Ne brini,ne moraš ti doći ne kraj s njim.Pa nisi valjda na to spao.Već.Poanta je u ženi,a žensko će sigurno izači na kraj.
pitijacro- legionar
e to i ja tvrdim, nije problem u nama neg u ženamapitijacro je napisao/la:Admin je napisao/la:Ne mogu na kraj ni s ovim mojim malim ....još da mi naraste
P.S.
Samo ti kupi Heders-ekstra volumen.Ne brini,ne moraš ti doći ne kraj s njim.Pa nisi valjda na to spao.Već.Poanta je u ženi,a žensko će sigurno izači na kraj.
ma u ženama je zlo
ilegalac- legionar
a znš kao to riješit sa ženamaAdmin je napisao/la:Vidim da me razumijete
ilegalac- legionar
ilegalac je napisao/la:a znš kao to riješit sa ženamaAdmin je napisao/la:Vidim da me razumijete
Ja ne znam.Hoće li mi netko objasniti?Dok još imam vremena naučiti.
pitijacro- legionar
neznaš kako istjerati zlo iz žene???pitijacro je napisao/la:ilegalac je napisao/la:a znš kao to riješit sa ženamaAdmin je napisao/la:Vidim da me razumijete
Ja ne znam.Hoće li mi netko objasniti?Dok još imam vremena naučiti.
ilegalac- legionar
A neznam.Nisam zla pa mi to nitko nije napravio.
pitijacro- legionar
je jepitijacro je napisao/la:A neznam.Nisam zla pa mi to nitko nije napravio.
ilegalac- legionar
Haaaaaaaaa
treba li vam od mage haaaaaaailegalac je napisao/la:a znš kao to riješit sa ženamaAdmin je napisao/la:Vidim da me razumijete
Hasanaga- Broj postova : 216
Stranica 1 / 1.