ja mrzim brijanje
+5
Imbra
jeffy
mario
prkanjac
Admin
9 posters
Stranica 1 / 1.
ja mrzim brijanje
Kakve aparate koristite i kako se nosite s simptomima poslje .
Da ne boli brijao bi se voskom ..depilirao .
Ne da mi se brijati svaki dan pa moj "rotacioni" ima grdne muke .
Da ne pričam koju kalvariju sam s njim prošao poslje promjena baterija , za kaznu ga drže dvije gumice od krastavaca da se ne raspadne .
Ako vam uleti kakva prilika ,poklone ne odbijam .
Jel kod vas još uvjek brica u selu pa vas guli britvom ili se mučite kao i ja ?
Da ne boli brijao bi se voskom ..depilirao .
Ne da mi se brijati svaki dan pa moj "rotacioni" ima grdne muke .
Da ne pričam koju kalvariju sam s njim prošao poslje promjena baterija , za kaznu ga drže dvije gumice od krastavaca da se ne raspadne .
Ako vam uleti kakva prilika ,poklone ne odbijam .
Jel kod vas još uvjek brica u selu pa vas guli britvom ili se mučite kao i ja ?
Re: ja mrzim brijanje
je imam i ja rotacioni iz jiska ,al ima i trimer pa mu je malo lakse svaki drugi tjedan.
prkanjac- Broj postova : 416
ajmo konačno probat s jednom normalnom temom,
ja koristim gillete fusion...u biti nekak zadnjih nekoliko godina su mi ti gillete nekak naj.
Od ovih električnih sam osip neki dobival
ja koristim gillete fusion...u biti nekak zadnjih nekoliko godina su mi ti gillete nekak naj.
Od ovih električnih sam osip neki dobival
mario- legionar
- Broj postova : 1697
delam nocnu a po danu spijem pa me niko ne vidi,tako da mi jos ti fini jos netrebaju,a sad su turske brade u modi
prkanjac- Broj postova : 416
jebate, riječ turska se spomenula u dvije različite teme a u razmaku par sekundi
edit;kaj si noćni bravar ili kaj drugo ?
edit;kaj si noćni bravar ili kaj drugo ?
mario- legionar
Nisam se brijal duže od 2, manje od 5 godina......brijem na lesara.....
jeffy- Broj postova : 268
Turcini preuzimaju vlast, bejzmo... hihihi! Ja imam za brijanje elektricni aparatic, Braunov, onaj na mrezicu i zadovoljan sam...stim vise kaj imam ostecenu kozu na vratu pa sam s britvicama stalno imal problema. Inace, od britvica su mi najboje gilete mach 3, al meni je to muka Isusova!!! Sad svaku vecer malo postruzem s tim cudom i problem rjesen! Jos da dodam da imam jako cvrstu i gustu bradu.
Imbra- Broj postova : 218
Za dužu bradu koristim reminghton šišač. Brije skoro do nule. Večinom preletim samo s njim, a za posebne prilike popravim još malo sa žiletom. Bio nekih 100 kn u metrou i radi već godinu dana savršeno. S njim se šišam i ponakad obavljam manscaping
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ima kabel
Ima kabel
outlanderzg- Broj postova : 99
Poštovani!
Tema je Kmica, i ja se volim brijat NE
Moj brijači aparat je marke Gillete Fusion Power, i imam veliku želju ubost si el.brijač marke Braun(onaj novi kaj ga reklamiraju)!
Al neznam dal je to dobra ideja!
Moj brijači aparat je marke Gillete Fusion Power, i imam veliku želju ubost si el.brijač marke Braun(onaj novi kaj ga reklamiraju)!
Nekad davno sam kupoval te pomodne britvice ..pa perfekt , eksel , pa s dvije , tri ..pet noževa .
Uglavnom kad bi potrošil one uz držač zamjenske britvice nisu bile ni pola kvalitete od ovih .
Onda sam navalil na jeftinjake ..pa udri ..kako nas pljačkaju
Sad taj rotacioni ..ponekad i mene napadne osip ..2-3 dana ne izlazim van ..rakija izvana rum iznutra pa ode .
Najviše me smeta onaj drndavi osječaj po koži poslje brijanja rotacionim .
Uglavnom kad bi potrošil one uz držač zamjenske britvice nisu bile ni pola kvalitete od ovih .
Onda sam navalil na jeftinjake ..pa udri ..kako nas pljačkaju
Sad taj rotacioni ..ponekad i mene napadne osip ..2-3 dana ne izlazim van ..rakija izvana rum iznutra pa ode .
Najviše me smeta onaj drndavi osječaj po koži poslje brijanja rotacionim .
2 UglliDriver je napisao/la:Poštovani!
jebote ko da dolaziš iz "Star Warsa"
mario- legionar
Kaj se tice Brauna kao marke, mogu ga toplo preporuciti, ja ga imam vec 3-4 godine i radi bez greske,samo sam dvaput promenil mrezicu i noz, baterija kak je drzala prvi dan drzi i danas, punim ga cca. jedanput tjedno,a brijem se svaki dan.
Imbra- Broj postova : 218
Ja dolazim v miru!Imbra je napisao/la:Kaj se tice Brauna kao marke, mogu ga toplo preporuciti, ja ga imam vec 3-4 godine i radi bez greske,samo sam dvaput promenil mrezicu i noz, baterija kak je drzala prvi dan drzi i danas, punim ga cca. jedanput tjedno,a brijem se svaki dan.
Hvala, ti na preporuci!
brijanjeje je za nekoga tko se želi dopasti pedofilima ili njeguje kult i privid vječne mladosti. ali dva - tri puta mjesećno poštucati bradu i brkove sigurno nije greška.
minutus- Broj postova : 17
jebalo te sto pedofila i pišu ti diralo .minutus je napisao/la:brijanjeje je za nekoga tko se želi dopasti pedofilima ili njeguje kult i privid vječne mladosti. ali dva - tri puta mjesećno poštucati bradu i brkove sigurno nije greška.
Ne mogu zamisliti da nosim bradu ..možda radi toga ostaenm viječno mlad
jesi izračunao vrijeme koje trošiš na brijanje (samo lica)? to ti je godišnje tjedan dana dopusta s bradom.
[You must be registered and logged in to see this image.] osim toga, prirodni outfit štiti od nasrtaja zlih duhova, obijesnih žena, djece, trgovaca, misionara, prosjaka, insekata te mnogih drugih neugodnosti.
[You must be registered and logged in to see this image.] osim toga, prirodni outfit štiti od nasrtaja zlih duhova, obijesnih žena, djece, trgovaca, misionara, prosjaka, insekata te mnogih drugih neugodnosti.
to je priličan štres [You must be registered and logged in to see this image.]
ako hoćeš znatno udobnije još mnogo više vremena uštedjeti,
preporućujem ovakav pribor [You must be registered and logged in to see this image.] a za brijanje, jegiba, uzmeš dopust... ili u autobusu
ako hoćeš znatno udobnije još mnogo više vremena uštedjeti,
preporućujem ovakav pribor [You must be registered and logged in to see this image.] a za brijanje, jegiba, uzmeš dopust... ili u autobusu
Zadnja promjena: minutus; uto vel 26, 2013 8:44 pm; ukupno mijenjano 1 put.
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Stranica 1 / 1.