opel otkazao
+7
TVfreak
jeffy
2 UglliDriver
outlanderzg
muhanicar
mario
Admin
11 posters
Stranica 3 / 4.
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: opel otkazao
E ljudi moji moj opel dobio centralno zaključavanje .
Možete zamisliti srednjoviječnog čovječuljka kako se veseli igrački od par dolara .
Evo ovako
Da i ga čaća kupio ne bi se toliko veselio .
Ali ne otvram svaki put , da se ne ujebe ..samo kad netko prolazi
Možete zamisliti srednjoviječnog čovječuljka kako se veseli igrački od par dolara .
Evo ovako
Sram me napisatiTVfreak je napisao/la:muhanicar je napisao/la:....
Vodena curi i dalje, a primječujem da je i boš pumpa masna na O-ringu (to ne diram)
...
o kojem opelu/motoru je riječ? O-ring na glavi pumpe?
Ali do pumpe vode je, provjereno.
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
ČovječuljkaAdmin je napisao/la:E ljudi moji moj opel dobio centralno zaključavanje .
Evo ovako
muhanicar- legionar
Dobro ...drugo meko ć , kaj sadmuhanicar je napisao/la:ČovječuljkaAdmin je napisao/la:E ljudi moji moj opel dobio centralno zaključavanje .
Evo ovako
Krivo,oba tvrda,kao prvi put.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
muhanicar je napisao/la:
Sram me napisati
Ali do pumpe vode je, provjereno.
Ascona C, reci da je ascona još dizel
od pumpe vode masno?
TVfreak- Broj postova : 235
Da ne zaboravim napisati, novi rekord
400 km. 120 kn. Nafte , a autostrada (da sam išel po njoj) 121 kn.
muhanicar- legionar
Veliš 3L na 100km:amen: ....da ne bi prošao kao cigo sa svojim konjem....Ili se pripremi pa budeš sa škafom moral začas naftu van grabiti.
jeffy- Broj postova : 268
O-ring se zatrdel od Ličkog zraka, a ja nisam rekel kolko je litri potrošil
muhanicar- legionar
to je potrošio idući niz ... nagurat će on solidan prosjek kad budeš išao uz ...muhanicar je napisao/la:Da ne zaboravim napisati, novi rekord
TVfreak- Broj postova : 235
Prekjučer moj Opal pustio paru na škrge za grijanje (pukel mali kiler), to smo uspješno otklonili usprkos kiši, ugrađena premosnica.
Danas pukel plastični pipac na exspanzionoj na koji se natakiva crevo povrata sa hladnjaka, otklonjeno silikoniranjem uokolo.
E sad, ili je čep expanzione neispravan ili je zgorela brtva glave
Za probu skinut čep sa expanzione i odrađena ruta u okolicu Varaždina.
Povratak uspješan bez nadoljevanja vode (ujutro bum provjeril jel kaj fali)
Pipi bil sam ti jako blizu ali da nebi kvaril tvoj poslije podnevni odmor ili svoj trbuščić, u zadnji čas sam produžil ravno.
Neki drugi put
Danas pukel plastični pipac na exspanzionoj na koji se natakiva crevo povrata sa hladnjaka, otklonjeno silikoniranjem uokolo.
E sad, ili je čep expanzione neispravan ili je zgorela brtva glave
Za probu skinut čep sa expanzione i odrađena ruta u okolicu Varaždina.
Povratak uspješan bez nadoljevanja vode (ujutro bum provjeril jel kaj fali)
Pipi bil sam ti jako blizu ali da nebi kvaril tvoj poslije podnevni odmor ili svoj trbuščić, u zadnji čas sam produžil ravno.
Neki drugi put
muhanicar- legionar
A kaj se ti mene bojiš posjetiti?Evo,nisam gricnula niti Buču,niti Darijusa,i Plevak je kod mene bil -ajd,on mi je blizu,niti Frikija....
A baš smo bili popodne doma,moral si samo nazvati,ili i nisi moral-skuhala sam grašak sa kotletima-zdrava kombinacija-sa šumskim gljivama-onim svjetlozelenima,spužvastima.Sutra idem brati još,iako je plan ići u Mađarsku u šoping,ali kada muž skuži da me u dučanu čeka još odjeća za osamsto kuna koju nisam imala čime platiti jer sam premalo imala sa sobom, a sutra ju moram podiči jer su mi je ionako morali malo posložiti-suziti i pokratiti-mislim da bude mađarska otpala-bar dok se para koja bude mu na uši izašla ne raziđe-a dan bude sunčan-pa budem ga odvela malo u prirodu da se relaksira.
Od Varaždina imaš točno trideset minuta do naše kuće.
A baš smo bili popodne doma,moral si samo nazvati,ili i nisi moral-skuhala sam grašak sa kotletima-zdrava kombinacija-sa šumskim gljivama-onim svjetlozelenima,spužvastima.Sutra idem brati još,iako je plan ići u Mađarsku u šoping,ali kada muž skuži da me u dučanu čeka još odjeća za osamsto kuna koju nisam imala čime platiti jer sam premalo imala sa sobom, a sutra ju moram podiči jer su mi je ionako morali malo posložiti-suziti i pokratiti-mislim da bude mađarska otpala-bar dok se para koja bude mu na uši izašla ne raziđe-a dan bude sunčan-pa budem ga odvela malo u prirodu da se relaksira.
pitijacro- legionar
Ja sam na raskršču dal lijevi žmigavac ali ................ nisam skrenul.pitijacro je napisao/la:A kaj se ti mene bojiš posjetiti?Evo,nisam gricnula niti Buču,niti Darijusa,i Plevak je kod mene bil -ajd,on mi je blizu,niti Frikija....
[You must be registered and logged in to see this link.]
Broja kam bi nazval da provjerim jel ima koga doma nemam .............
Po okolnim poljima sam se ogledaval nebi li koga poznatog srel ................
Pa sam ja protutnjal dalje
muhanicar- legionar
E,sada si zbilja za ubiti.Biti petsto metara do mene i ne navratiti-pa koji je vrag ušel u tebe???
Zašto nisi došao?Bili smo kod kuće,ja cijeli dan,muža povremeno nije bilo,ali bio bi brzo došao.Ne znam šta bih rekla.Ti si udaren.
Šta si radio u Belici?
Zašto nisi došao?Bili smo kod kuće,ja cijeli dan,muža povremeno nije bilo,ali bio bi brzo došao.Ne znam šta bih rekla.Ti si udaren.
Šta si radio u Belici?
pitijacro- legionar
Fala ti lepopitijacro je napisao/la:E,sada si zbilja za ubiti.Biti petsto metara do mene i ne navratiti-pa koji je vrag ušel u tebe???
Šta si radio u Belici?
muhanicar- legionar
No,i nisi rekel zašto nisi navratio,i šta si radio u mome selu.
pitijacro- legionar
Bilo me sram dojti u tvoje dvore praznih ruku, podrapan i zmazan.
Bil sam na proputovanju
Bil sam na proputovanju
muhanicar- legionar
Meni je dosta i toplina u duši.
Podrapan i zmazan-svi moji radnici sjede sa nama za stolom onako zmazani i prašnjavi kako rade-pa kako onda ne bi sjedio prijatelj-kakav god bio?
Podrapan i zmazan-svi moji radnici sjede sa nama za stolom onako zmazani i prašnjavi kako rade-pa kako onda ne bi sjedio prijatelj-kakav god bio?
pitijacro- legionar
Samo da zahvalim inžinjerima na ne smoakočnom konusu .
Pa ono , kut je veči od samokočnog pa ga ne treba izbijati , ne treba specijalne radapcigare itd.
Da ne pišeš i ti na mobitelu kad brkaš slova ?
mario- legionar
- Broj postova : 1697
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Stranica 3 / 4.