još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ATF i dizel

4 posters

Go down

ATF i dizel Empty ATF i dizel

Postaj  TVfreak pet pro 28, 2012 5:20 pm

Evo ponovo otvaram ovu temu koja je po ko zna koliko puta prožvakana. Razlog je taj što su na jednom forumu htjeli da pošalju kola za ludnicu po mene lol!

Da se razumijemo nikada nisam podržavao priču o podmazivanju sistema za dobavu goriva, produžavanju života istom i ko zna šta još ne, sve dok ne naletim na dokument tipa disertacije ili nešto slično ostajem na samom dizelu, ili dok neko ne uspije prelomiti nešto u mojoj glavi i ubijedi me da je to zbilja blagostanje.

Desilo mi se kasno jedne hladne večeri (-15C -20C)kad sam se vraćao kući da je auto počelo da se stresa, (Opel astra G 1.7 dti) kao da vuče zrak.....sutradan se isto desilo i ocu i on je lupio ATF i aditiv protiv smrzavanja, dok je potrošeno to gorivo što je bilo unutra napolju je otoplilo i auto je vozilo sasvim normalno.

Sad pitam vas, jesam li ja i moj otac za ludnice, da ćemo sjebat auto.......

TVfreak

Broj postova : 235

[Vrh] Go down

ATF i dizel Empty Re: ATF i dizel

Postaj  prkanjac pet pro 28, 2012 8:56 pm

zaboli te kita za nećije mišljenje,moj stari stavi litru benzina na rezervar plavca u traktor,a s autom nemam problema i na minus 25.

prkanjac

Broj postova : 416

[Vrh] Go down

Postaj  mario pet pro 28, 2012 9:51 pm

Jedan moj prijatelj godinama stavlja litru benzina na pun tank dizela...
Moram napomenuti da se radi o golfu 2, a kak bi se to ponašalo na današnjim sustavima tipa common rail ili pumpe dize... pitaj boga scratch

mario
legionar

Broj postova : 1697

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar sub pro 29, 2012 6:15 am

Moje je skromno mišljenje o ATF-u da nije loše, tj da nemože odmoči (naročito nakon zamjene uložaka ili (hidraulične glave) elemenata).

A kaj se tiče benzina, po zimi lakše pali, smanjuje mogučnost smrzavanja (mada to danas više nije problem), ali nisam baš za to.
Jednom prilikom je kolega zabunom natočil otprilike pola pola, nije išlo, ali se nije ništ ni dogodilo.

muhanicar
legionar

Broj postova : 3300

[Vrh] Go down

Postaj  prkanjac sub pro 29, 2012 6:11 pm

muhanicar je napisao/la:Moje je skromno mišljenje o ATF-u da nije loše, tj da nemože odmoči (naročito nakon zamjene uložaka ili (hidraulične glave) elemenata).

A kaj se tiče benzina, po zimi lakše pali, smanjuje mogučnost smrzavanja (mada to danas više nije problem), ali nisam baš za to.
Jednom prilikom je kolega zabunom natočil otprilike pola pola, nije išlo, ali se nije ništ ni dogodilo.
i je preferiram kupit čistog euro dizela u traktor preko zime,jer plavac je gori neg mlaka s puta.

prkanjac

Broj postova : 416

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]