još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

motori

3 posters

Go down

motori Empty motori

Postaj  jeffy pon sij 14, 2013 7:45 pm

Daklem, napišite sve motore kojih se možete sjetiti, da su zrakom hlađeni, indirektno ubrizgavanje(pred komora ili vrtložna, svejedno), i da je u rasponu od 15 do 20Ks......već se par dana mučim i našel jedino prastare porsche motore i jedan zanimljivi iz
ddr-a....

jeffy

Broj postova : 268

[Vrh] Go down

motori Empty Re: motori

Postaj  Admin pon sij 14, 2013 7:54 pm

Uf ..ja ti samo poznam one iz tomo vinkoviča Embarassed Embarassed i to uz google . u birtiji sam ko tutlek Embarassed

Admin
Admin

Broj postova : 7827

https://slobodni.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  jeffy pon sij 14, 2013 8:51 pm

To je odlično, no kolko ja znam, lombardiniji su svi redom direktaši....e sad slanzi i rugerini.....
Guglam i ja već par dana i začudil sam se kak ih je malo.....očito iz nekog razloga zračno i indirektno nejdu zajedno...
A sad razlog.....imam jednog poznanika kaj radi u lokalnom komunalu.... jako su ponosni na sebe kaj ulažu u ekologiju, čitaj ekonomiju, i šef si je zabrijal da bi kao počeli sakupljati rabljeno ulje i naravno točiti ga gdje god stignu...

jeffy

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon sij 14, 2013 9:02 pm

Kažeš sagorili bi to rabljeno ulje u cilndrima zračnih komoraša?

Zadnja promjena: Admin; pon sij 14, 2013 9:15 pm; ukupno mijenjano 1 put.

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  jeffy pon sij 14, 2013 9:09 pm

Pa da...eksperimentiraju na jednoj kuboti...e sad zahtjevi su i za jednostavnim i kompaktnim stabilnim motorima.....dečki se traže u svemu tome, tak da im je svaka info dobro došla....ak ništ drugo pucanju na eju fondove

jeffy

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon sij 14, 2013 9:15 pm

A horora čoeće mir

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  TVfreak sri sij 16, 2013 10:23 am

jeffy je napisao/la:To je odlično, no kolko ja znam, lombardiniji su svi redom direktaši....e sad slanzi i rugerini.....
provjeri lombardini na njihovoj stranici, ne znam kako ubrizgavaju oni iz linije "marine"

slanzi i rugerini oko kojih sam ja imao posla su svi bili DI

IDI s kojm sam se susreo su bili hatz, s kojekakvih radnih mašina.....kurbla dekompresor i vintaj lolo

a zašto moraju biti IDI? zbog rupčage na brizgaljki?

TVfreak

Broj postova : 235

[Vrh] Go down

Postaj  jeffy pet sij 18, 2013 3:12 pm

Hatz, hvala na hintu....inače našli dečki nekakve kineze, vodeno hlaženje, ali kompaktno....ala Aran...
IDI ima prednosti kad ga hoćeš tjerati sa starim uljem....Bolje sagorijeva u vrućoj komori, manja opasnost da završi u karteru, može se direktno pokretati na ulje....i tak...

jeffy

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]