Naletni utovarivać
3 posters
Stranica 1 / 1.
Naletni utovarivać
dal ima ko kakav nacrt ili ideju?
trebalo bi mi nesto takvo za izvozit snijeg iz dvorista.
[You must be registered and logged in to see this image.]
trebalo bi mi nesto takvo za izvozit snijeg iz dvorista.
prkanjac- Broj postova : 416
Re: Naletni utovarivać
zašto ne to bi riješil brusilicom i švas aparatum i kilum piture,vać mi je pun k lopatanja.
Rasparceliraj dorište , prenamjeni u građevinsko i zaljepi na njuškalo ..bit će para a ruke čiste
mogu se jedino rijesit da kome platim ,inače nebu niko ni gledal.
šalu na stranu nesto treba skombinirat za izvoz snijega,još bi mi samo trebalo da idem palit tomicu i na njega slagat ralicu.
Moraš fermat ,ja se malo šalim .
Ali svejedno te odgovaram ..znam, i bilo kakva pomoč je bolja no nikakva .
I kad sve to smontiraš , i budeš zadovoljan sam sa sobom ...i s mogučnosti stroja ..
Tovariš gnoj , snijeg , pijesak , ravnaš puteve , voziš plin po selu , vodu za race ..itd ..dođe ti da ga ne skidaš s stroja
Prepuručaš ga svakome tko ima imalo znanja oko bravarije ..pomogneš im svojim iskustvom ..
I tak, na raju shvatiš da to nije baš ništa od stroja i počneš maštati o prednjem utovarivaču ...
Ali svejedno te odgovaram ..znam, i bilo kakva pomoč je bolja no nikakva .
I kad sve to smontiraš , i budeš zadovoljan sam sa sobom ...i s mogučnosti stroja ..
Tovariš gnoj , snijeg , pijesak , ravnaš puteve , voziš plin po selu , vodu za race ..itd ..dođe ti da ga ne skidaš s stroja
Prepuručaš ga svakome tko ima imalo znanja oko bravarije ..pomogneš im svojim iskustvom ..
I tak, na raju shvatiš da to nije baš ništa od stroja i počneš maštati o prednjem utovarivaču ...
misliš da o ovome počmem maštatAdmin je napisao/la:
a na sta da slažem prednji utovarivač tomo vinkoviča,
jel imas kakvi nacrt da to slozim danas obecavaju jos pola metra snijega poludil bum od lopate.
ne sekiraj se , lopata i kramp oplemenjuju čovjeka .
Njegov duh i tijelo .
Nacrta za TV nemam ,zna se tko ima
Ako je to za najavljeni snijeg onda recept @matrix, hauba od stojadina ili drvena daska [You must be registered and logged in to see this image.]
Njegov duh i tijelo .
Ako je to za najavljeni snijeg onda recept @matrix, hauba od stojadina ili drvena daska [You must be registered and logged in to see this image.]
daj pitaj toga kaj ima nacrt za tv ak mi moze poslat.Admin je napisao/la:ne sekiraj se , lopata i kramp oplemenjuju čovjeka .
Njegov duh i tijelo .
a s ovim budem nesto smislil za ovu zimu ,pa da napravim za nagodinu i tomotu utovarivać.
jebes tomu nek on i dalje trune u šupiAdmin je napisao/la: Ja nemam koga pitati ..pitaj tam na poljoprivredi
meni treba sesto za normalni traktor.
[You must be registered and logged in to see this link.]
šta kažete na ovo
šta kažete na ovo
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Stranica 1 / 1.