Tko je stavio konja u lazanje?
+3
jeffy
ilegalac
Admin
7 posters
Stranica 1 / 1.
Tko je stavio konja u lazanje?
..nekužim jel su oni počaščeni konjem ili zakinuti .
KAd bi znali kolke su pese pojeli
Re: Tko je stavio konja u lazanje?
he ,pa oni su barem meso dobiliAdmin je napisao/la:..nekužim jel su oni počaščeni konjem ili zakinuti .
ovo što se kod nas prodaje mesa nije ni vidjelo(salame, paštete, naresci)
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
He , he ..istinailegalac je napisao/la:
he ,pa oni su barem meso dobili
ovo što se kod nas prodaje mesa nije ni vidjelo(salame, paštete, naresci)
a ja zaboravio link
E da mi je znati tko je stavio konja u lazanje.....otišao bi i kupio...pa da i ja jednom probam konjetinu...A to kaj je na antibioticima, pa i ja sam nešto hunjav u zadnje vrijeme
jeffy- Broj postova : 268
Ma to su po meni gluposti, ko da je ta "deklarirana" govedina uzgajana u boljim uvjetima...moš mislit.
I tek sad sam skužil da te famozne lazanje od "našeg" Leda se uvoze odnekud, a na televiziji sve vrvi od reklama, zdravo, domaće...
I tek sad sam skužil da te famozne lazanje od "našeg" Leda se uvoze odnekud, a na televiziji sve vrvi od reklama, zdravo, domaće...
mario- legionar
- Broj postova : 1697
mario je napisao/la:Ma to su po meni gluposti, ko da je ta "deklarirana" govedina uzgajana u boljim uvjetima...moš mislit.
to ti je HACCP sustav i ostala sranja koja smo popušili u EU
znaš ono, kupiš meso u xxxlandu i na etiketi ti doslovno piše što je životinja jela i kad je zaklana i gdje
sam nikak nemogu skužit da nemogu naći odakle ono bijelo sranje(mlijeko), i koja je konjina uvalila kitu u lazanje
ilegalac- legionar
Ja priznam samo špek po halal certifikatu
jeffy- Broj postova : 268
Meni , neznam kak vama, nije mi jasno kak su Sad odjedanput se sjetili da mljeko ne štima?
Ta famozna stočna hrana, pa nije ona od prošlog mjeseca na tržištu tj. u uporabi, ili možda je?
Naravno niko ne pita kak če tih cca.. 150-200 obitelji preživit, ovak i onako isplatu za mljeko su čekali po 5-6 mjeseci a sad če dobit kitu majmunovu!
Ljepo naše posurnulo gospodarstvo!
A za meso, ma koga briga kaj je nutra ; konjetina , govedina , svinjetina..... pa meso je meso, barem meni!
Samo da ni zaraženo, a nažalost i to nemremo zant.
Dobro je dok je još : "meso" u lazanjama! Nek radi toga budu sretni.
Ta famozna stočna hrana, pa nije ona od prošlog mjeseca na tržištu tj. u uporabi, ili možda je?
Naravno niko ne pita kak če tih cca.. 150-200 obitelji preživit, ovak i onako isplatu za mljeko su čekali po 5-6 mjeseci a sad če dobit kitu majmunovu!
A za meso, ma koga briga kaj je nutra ; konjetina , govedina , svinjetina..... pa meso je meso, barem meni!
al zanimljivo kakve smo ovce2 UglliDriver je napisao/la:Meni , neznam kak vama, nije mi jasno kak su Sad odjedanput se sjetili da mljeko ne štima?
ni 150 ljudi nemožemo skupit za prosvjed
a ovo s mlijekom , štos koji smo popušili več nekoliko puta
trihinela, ptičja, svinjska gripa,leukoza,kravlje ludilo i neznam što još....
i onda se ljutimo kad nam kažu da smo stoka sitnog zuba
malo statistike
prije 20-30godina moje selo 50 tak kuća
nezaposlenih gotovo nije ni bilo
svi zaposleni , što u poljoprivredi , što u industriji
najaći traktori imt560 i c355
svaka kuća 2-3 ili više krava i 1-2 krmača + prasci i gotovo svi bravce za sebe+prodaju
danas, selo ima i manje kuča
pola sela nezaposleno
imamo nove traktore od 100-120ks
i 8 krava i možda 10 krmača
statistički gledano u svemu smo gadno pali, tuga i jad
jedino što u selu imamo puno više konja(ks)
ilegalac- legionar
kad ja varam ljude s lažnim deklaracijama, nikakav hollande ne poziva na ispravno deklariranje. odmah mi silom države i zakona zatvore poduzeće, kažnjavaju me i tuže za odštete. gdje su sad svi ti dobri zakoni?
minutus- Broj postova : 17
[You must be registered and logged in to see this image.]
ilegalac- legionar
Ko kolje lonjce
:glad:ma dices pobogu klati kljusinu zs lazanju nisi pobenavijo nevalja meso puno je kiselo ni kerovi ga nece
Hasanaga- Broj postova : 216
Stranica 1 / 1.