Tekuća mast
5 posters
Stranica 1 / 1.
Tekuća mast
Oj!....trebam tekuću mast, e sad ja je ne mogu nači, a ako je i nađem to su prevelika pakiranja...negdje sam čuo da se razmuti hipenol sa LIS masti.....jel to fakat fercera?
jeffy- Broj postova : 268
Re: Tekuća mast
Nemrem verovati
Pri nama to u dučanima sa mješovitom robom prodaju, čak sam ju i u Konzumu videl.
Naravno mislim na pakiranja od 1 kg. Ili je 1 litra.
Jebem li ih kak ju pakiraju, tj kak su zračunali da budu više zaradili-
Pri nama to u dučanima sa mješovitom robom prodaju, čak sam ju i u Konzumu videl.
Naravno mislim na pakiranja od 1 kg. Ili je 1 litra.
Jebem li ih kak ju pakiraju, tj kak su zračunali da budu više zaradili-
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Ja sam uspel nači u Partingu u VŽu samo 5kg.....a ovi tipa Tokić i co. niti neznaju kaj to je....baš bum pital tetu u Konzumu...sam da ne bi pobral šamarčinu.....ko zna kaj se u nevinoj ženskoj glavici mota
Ja ti ju mogu jedino DHL-om poslati, samo ako ovaj tjedan još nije bil na tvojoj strani, a ako ne onda iduči tjedan.
A si pital na Ininoj benzi?
A si pital na Ininoj benzi?
muhanicar- legionar
Iskreno nisam pital na INiI...kam bi išel pitat u našu fensy-šmensi pumpu....pa tam nema niš drugog osim čipsa i jane sa okusom jagode , a i tam ženskica za pultom stoji....ma nemoj mi ništ zvati....nije hića...to mi treba za onu moju kosilicu, a i neki dan sam dobil iskrinu bušilicu, pa reko da ju servisiram malo
Ako bu trebalo nije problem poslati, a ako treba i s njom dojti na oglede
muhanicar- legionar
Viskoma R00 ili R0... se zove to kaj ti treba.
00 je malo rjeđa, dok R0 nova izgleda kruta poput obične Lis masti. U reduktoru se malo razrijede.
Za bušilicu nemoj koristiti nju (prerijetka je za reduktore ručnih alata), već Lipleks mast.
00 je malo rjeđa, dok R0 nova izgleda kruta poput obične Lis masti. U reduktoru se malo razrijede.
Za bušilicu nemoj koristiti nju (prerijetka je za reduktore ručnih alata), već Lipleks mast.
Ti ga na- Broj postova : 151
Kaj nije tekuča mast ono kaj stoji u tubi a podmazujemo glavu flakserice ?
Ako je toga mora biti po trimer centrima
Ako je toga mora biti po trimer centrima
Hvala na hintovima....Viskoma je u pitanju gradacije Nlgi 00.....a za bušilicu ne znam....to je ona industrijska bušilica i ima na mjenjaču i na skolpki gumene o-ringe i brtve, vjerojatno da se spriječi da ne iscuri.....ove tube za trimere koštaju 20-40kn a imaju 100-200gr.....budem se raspital u zgu u radničkoj na Ina depou....mislil sam da je čul netko za mix hipenola i lis
Čul je neko za taj mix...ja to na poslu godinama koristim samo kaj umjesto LIS-a uzmem kvalitetniju SKF mast
mario- legionar
- Broj postova : 1697
kak to rzmutiš...sa bušilicom...opiši malo.....sutra budem skočil u Dugo Selo, tam sam čul da ima jedan firma koja bi to mogla imati....
Ma kaj s bušilicom..ja to razmutim u praznoj limenki od masti uz pomoć komadića flaha
Odokativnom metodom naravno
Odokativnom metodom naravno
mario- legionar
- Broj postova : 1697
Zahebi to mućkanje.
Dojdi na kavu z Muhaničarem i menom u KŽ, mi ti pribavimo original Viskomu (imam je čak i negdje doma), a ti mi doneseš Gewindebohrer M6x0,75 iz Pfeifera TTI.
Svi sretni i zadovoljni :)
Dojdi na kavu z Muhaničarem i menom u KŽ, mi ti pribavimo original Viskomu (imam je čak i negdje doma), a ti mi doneseš Gewindebohrer M6x0,75 iz Pfeifera TTI.
Svi sretni i zadovoljni :)
Ti ga na- Broj postova : 151
Stranica 1 / 1.