Čelična lady
5 posters
Stranica 1 / 1.
Čelična lady
Otišla je
Sva sreča pa se nama naša vratila
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Re: Čelična lady
koliko je ona ukrala, i ljudi pobila???manje o regana i buša?Admin je napisao/la:rip
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
muhanicar je napisao/la:Otišla je
Otom-potom,još nije pošteno zakoračila,a već joj se počelo podmetati klipove pod noge.
Pa,ak bude išlo,bude,ako ne-nikom ništ,jel?
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
a vi ste mislili na pipi???pitijacro je napisao/la:muhanicar je napisao/la:Otišla je
Otom-potom,još nije pošteno zakoračila,a već joj se počelo podmetati klipove pod noge.
Pa,ak bude išlo,bude,ako ne-nikom ništ,jel?
a ja na kosorku
ilegalac- legionar
Ma nema veze,ja mislila na sebe,ali kaj se uopće od vas i može očekivati.Kad ne znate cijeniti ono što vrijedi.Kad velim "ono što vrijedi"-mislim na sebe.Da ne bude zabune.Tak.Baš ste bezvezni.
pitijacro- legionar
Nemreš čovek verovati, četri aktivna člana, a pet posvađenih kriš kraš
Nama stvarno treba neka lady, jer majka tereza nebi pomogla
Nama stvarno treba neka lady, jer majka tereza nebi pomogla
muhanicar- legionar
nemoj se ljutit, ja još ništ nisam dobio , da bih mogao reći dal vrijedi ili nepitijacro je napisao/la:Ma nema veze,ja mislila na sebe,ali kaj se uopće od vas i može očekivati.Kad ne znate cijeniti ono što vrijedi.Kad velim "ono što vrijedi"-mislim na sebe.Da ne bude zabune.Tak.Baš ste bezvezni.
ilegalac- legionar
Ništa se niti ne dijeli kako bi onda mogao nešto dobiti.Jedino što možeš dobiti je po prstima.A to boli.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Ništa se niti ne dijeli kako bi onda mogao nešto dobiti.Jedino što možeš dobiti je po prstima.A to boli.
mogla si napisati skraćeno
ilegalac- legionar
Eh Ilegalac,niti bih napisala,niti nacrtala a niti rekla.Ali,kada bi ti to nacrtano rekao,ili kada bi nerečeno nacrtao,priljepio,zaljepio,ja bih ti rekla,ko što bi moja svekrva rekla-Bolje bi ti bilo da si primeš vodu v lampu.Bil bi pametnejši.Pritom lampa znači usta.A pošto ti malo teže opčenito shvaćaš,to ti znači-ako držiš zatvorena usta,ne možeš izgovarati prostote.Na pameti ti mogu biti,ali to nitko ne mora znati.Kao što ni ne želi čuti.
pitijacro- legionar
kod nas isto tako, ak je žena lajava, kaže se bolje da neku stvar stavi u usta i šuti, može i vodapitijacro je napisao/la:Eh Ilegalac,niti bih napisala,niti nacrtala a niti rekla.Ali,kada bi ti to nacrtano rekao,ili kada bi nerečeno nacrtao,priljepio,zaljepio,ja bih ti rekla,ko što bi moja svekrva rekla-Bolje bi ti bilo da si primeš vodu v lampu.Bil bi pametnejši.Pritom lampa znači usta.A pošto ti malo teže opčenito shvaćaš,to ti znači-ako držiš zatvorena usta,ne možeš izgovarati prostote.Na pameti ti mogu biti,ali to nitko ne mora znati.Kao što ni ne želi čuti.
a za lampu neznam :idea: možda bi i mogla
ilegalac- legionar
To ti Ilegalac isto i kod nas govore,ali ne svi.Oni koji žele normalnu komunikaciju ne govore ni jedno ni drugo.Znaju reći ono što žele na pristojan način.Znaš zašto-jer dok se izgovara onako kako si ti počeo,krene kako sam ja nastavila i završi ovako kako je završilo.I nadam se da će na tome ostati.
pitijacro- legionar
Da nije govorila lampe?pitijacro je napisao/la:Eh Ilegalac,niti bih napisala,niti nacrtala a niti rekla.Ali,kada bi ti to nacrtano rekao,ili kada bi nerečeno nacrtao,priljepio,zaljepio,ja bih ti rekla,ko što bi moja svekrva rekla-Bolje bi ti bilo da si primeš vodu v lampu.Bil bi pametnejši.Pritom lampa znači usta.A pošto ti malo teže opčenito shvaćaš,to ti znači-ako držiš zatvorena usta,ne možeš izgovarati prostote.Na pameti ti mogu biti,ali to nitko ne mora znati.Kao što ni ne želi čuti.
kod nas nema niko normalanpitijacro je napisao/la:To ti Ilegalac isto i kod nas govore,ali ne svi.Oni koji žele normalnu komunikaciju ne govore ni jedno ni drugo.Znaju reći ono što žele na pristojan način.Znaš zašto-jer dok se izgovara onako kako si ti počeo,krene kako sam ja nastavila i završi ovako kako je završilo.I nadam se da će na tome ostati.
ilegalac- legionar
Ne.V lampo.To je po našim.V lampe je tam od kud si ti,zelenkica(ne znaš ju,jedna zagorka od preko),oni krapinjolci kaj su došli k nam po ono kaj smo im poklonili-a smo ne bili pametni,kajboš,dati nekomo za bogplati-ali takše je međimursko srce-veliko.
pitijacro- legionar
To je ono kad je varaždinu štefek zel jugija i išel glet migija?pitijacro je napisao/la:Ne.V lampo.To je po našim.V lampe je tam od kud si ti,zelenkica(ne znaš ju,jedna zagorka od preko),oni krapinjolci kaj su došli k nam po ono kaj smo im poklonili-a smo ne bili pametni,kajboš,dati nekomo za bogplati-ali takše je međimursko srce-veliko.
Je da sam pametna,ali ovo zbilja ne razmim.Ozbiljno.Evo,čak bez smajliča.
pitijacro- legionar
Veli onaj u "Selo gori a baba se češlja" Zlatana, zatvori vratnice ........................
Jel ste na to mislili?
Jel ste na to mislili?
muhanicar- legionar
Tam prek drave je opal avion , mig 21 ili koji več ..tako ide priča .pitijacro je napisao/la:Je da sam pametna,ali ovo zbilja ne razmim.Ozbiljno.Evo,čak bez smajliča.
Onda je štefek rekel mami da bude uzel jugiča da ide pogledat mig 21
veli kod nas jedna gospođa, ak dođe do svađe s mužem, on bijesan , a ona nema ništ pametno reći,muhanicar je napisao/la:Veli onaj u "Selo gori a baba se češlja" Zlatana, zatvori vratnice ........................
Jel ste na to mislili?
a želi "pobijediti" u svađi, najbrži , najbolji i najljepši način joj je da fino klekne pred muža i
vuk sit, ovca cijela
e sad ko je pobijedio...
ili tu ide ono ... cilj opravdava sredstvo...
ilegalac- legionar
ilegalac je napisao/la:veli kod nas jedna gospođa, ak dođe do svađe s mužem, on bijesan , a ona nema ništ pametno reći,muhanicar je napisao/la:Veli onaj u "Selo gori a baba se češlja" Zlatana, zatvori vratnice ........................
Jel ste na to mislili?
a želi "pobijediti" u svađi, najbrži , najbolji i najljepši način joj je da fino klekne pred muža i
vuk sit, ovca cijela
e sad ko je pobijedio...
ili tu ide ono ... cilj opravdava sredstvo...
niko neče ovo da komentir
znaći svi koristite ovaj sistem svađe
osim mene
ilegalac- legionar
[quote="Admin"To je ono kad je varaždinu štefek zel jugija i išel glet migija? [/quote]
To ti je međimurski genitiv.....imamo mi još puno lijepih padeža....jedna gornjo međimurska....."koula po poutu poukajo i gouske goukaju"...makar sad vidim da se to niti nemere napisati nama poznatim slovima
To ti je međimurski genitiv.....imamo mi još puno lijepih padeža....jedna gornjo međimurska....."koula po poutu poukajo i gouske goukaju"...makar sad vidim da se to niti nemere napisati nama poznatim slovima
jeffy- Broj postova : 268
Stranica 1 / 1.