internet usluge
+3
mario
Admin
prkanjac
7 posters
Stranica 1 / 1.
internet usluge
čije usluge koristite ,koji su najpovoljniji?
prkanjac- Broj postova : 416
Re: internet usluge
Ja koje i ti ..i ne odustajem ..
Za neki konkretni savjet je jako teško jer danas postoji opicija paketi i o tome ovisi kamo krenuti .
No ..tu postoje uštede od par kuna .
Konkretno moj frend je otišao na iskon jer je tako po njegovom obračnu štedio 20 kn mjesečno ..
Brzina je bila manja ali je dosta minuta gratis na telefonu kaj mu je bilo važno .
Sad je več na optimi , ne znam kakve su performanse
Znam da sanja b net ali mu je nedostupan . .
Svi oni polažu račune T comu , odnosno negdje te mora zakinuti .
Za neki konkretni savjet je jako teško jer danas postoji opicija paketi i o tome ovisi kamo krenuti .
No ..tu postoje uštede od par kuna .
Konkretno moj frend je otišao na iskon jer je tako po njegovom obračnu štedio 20 kn mjesečno ..
Brzina je bila manja ali je dosta minuta gratis na telefonu kaj mu je bilo važno .
Sad je več na optimi , ne znam kakve su performanse
Znam da sanja b net ali mu je nedostupan . .
Svi oni polažu račune T comu , odnosno negdje te mora zakinuti .
Zadnja promjena: Admin; pet tra 19, 2013 6:30 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Treba znati da iako odabereš drugog operatera infrastruktura i dalje ostaje T-comova pa u slučaju kvara oni izlaze to popravit a takve vole malo stavljat "pod tepih"...
Naravno sve zavisi od mjesta do mjesta...dok ja imam prosječno 1 prijavu mjesečno netko nema niš par godina....
Naravno sve zavisi od mjesta do mjesta...dok ja imam prosječno 1 prijavu mjesečno netko nema niš par godina....
mario- legionar
- Broj postova : 1697
ma več mi t konjov pun kufer ,em su dosadni sa pozivi još im treba dvije pretplate plačat,nešto sam našal na internetu da je h1 dosta pouzdan,jel ima kakvi prigovorov na njih.
prkanjac- Broj postova : 416
Ne znam kak je za net,ali znam kak je za fiksni telefon.Potpišeš ugovor pod jednim uvjetima,a nakon nekog vremena oni uvjete izmjene a da te o tome ne obavjeste.Naravno,u svoju korist.Kada sam prešla sa fiksnom k njima imali su noćnu tarifu pedeset posto jeftiniju.Obzirom da mi je većina poziva prema mobilnoj mreži,a i tarifa za mobilnu je bila niža,prvih par mjeseci je to išlo dobro.A onda sam primjetila da se račun vratio "u normalu" pa sam pogledala ispis računa.Ukinuli su noćnu tarifu i dalje je naplačivali po punoj cijeni.Bez da su me na bilo koji način obavjestili.
Nisu ni T komovci neke cvijećke.U prvih dva mjeseca kako sam ih napustila imali smo kvar na liniji desetak puta.U dva tjedna tri puta.Tako dugo dok se nisam raspizdila i rekla im da ću ih tužiti ukoliko se svekrvi koja živi sama,a zove me po noći kada joj nije dobro,nešto dogodi jer me nije mogla dobiti.Došli su za par sati,nešto sprčkali,i od onda nikakvog kvara više nije bilo.Jedno četiri godine.
Preči ćemo i sa fiksnom tekomovcima,jer nam je i max i net kod njih.Svi su oni isti-ko što kažem-na mostu dobiješ-na ćupriji izgubiš.
Nisu ni T komovci neke cvijećke.U prvih dva mjeseca kako sam ih napustila imali smo kvar na liniji desetak puta.U dva tjedna tri puta.Tako dugo dok se nisam raspizdila i rekla im da ću ih tužiti ukoliko se svekrvi koja živi sama,a zove me po noći kada joj nije dobro,nešto dogodi jer me nije mogla dobiti.Došli su za par sati,nešto sprčkali,i od onda nikakvog kvara više nije bilo.Jedno četiri godine.
Preči ćemo i sa fiksnom tekomovcima,jer nam je i max i net kod njih.Svi su oni isti-ko što kažem-na mostu dobiješ-na ćupriji izgubiš.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Baš fala da si me podsjetio , mamicu im .
http://danas.net.hr/hrvatska/za-dio-korisnika-poskupljuje-internet
mene to nećeAdmin je napisao/la:Baš fala da si me podsjetio , mamicu im .
nego kako ono napravit
ilegalac- legionar
ja kupujem prepaid karticu (preko wireless-a) 10 KM/12 GB imam opciju 20 KM/flat rate, ovih 12 mi uglavnom dovoljno, ako se klonim youtube i tome sličnih danguba....
kod nas u zadnjih godinu dana cijene interneta idu dole svako nekoliko mjeseci, ili se cijena smanjuje ili se dobiju kojekakve povoljnosti za istu cijenu.....a ovaj dumping cijena bi samo jednom pokušali i nebi više
kod nas u zadnjih godinu dana cijene interneta idu dole svako nekoliko mjeseci, ili se cijena smanjuje ili se dobiju kojekakve povoljnosti za istu cijenu.....a ovaj dumping cijena bi samo jednom pokušali i nebi više
TVfreak- Broj postova : 235
probaj odeilegalac je napisao/la:kak ovo skinuti?
http://bs.scribd.com/doc/48023219/3/ROJENJE-P%C4%8CELA
http://www.scribddl.com/
A kasnije ode
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/scribd-pdf-downloader-v20/#
Kako preko wireless-a ?..to je u pitanju neka zgrada ili kako?TVfreak je napisao/la:ja kupujem prepaid karticu (preko wireless-a) 10 KM/12 GB imam opciju 20 KM/flat rate, ovih 12 mi uglavnom dovoljno, ako se klonim youtube i tome sličnih danguba....
U mene skoro 30 e ako sve izvučem iz zida .
Više nisam pod ugovorom i nema dana sa netko ne nazove i nudi maglu .
he he 140kn mj, 10gb 4mbit+telefon 500min free+5 friend brojeva u inozemstvu po cijeni hrAdmin je napisao/la:Kako preko wireless-a ?..to je u pitanju neka zgrada ili kako?TVfreak je napisao/la:ja kupujem prepaid karticu (preko wireless-a) 10 KM/12 GB imam opciju 20 KM/flat rate, ovih 12 mi uglavnom dovoljno, ako se klonim youtube i tome sličnih danguba....
i bilo bi mi i dovoljno samo da nema xnxx i xvideo
ilegalac- legionar
To je iskon?ilegalac je napisao/la:
he he 140kn mj, 10gb 4mbit+telefon 500min free+5 friend brojeva u inozemstvu po cijeni hr
je ali mislim da ga više nemaAdmin je napisao/la:To je iskon?ilegalac je napisao/la:
he he 140kn mj, 10gb 4mbit+telefon 500min free+5 friend brojeva u inozemstvu po cijeni hr
predobar pa ga ukinuli,al men produžavaju svake 2g. pod istim uvjetima(pa nisu ni ludi kad natučem 15-18gb )
jedina jebada 50kn ht i to što nemam nikog vani
ilegalac- legionar
Admin je napisao/la:
Kako preko wireless-a ?..to je u pitanju neka zgrada ili kako?
imam antenu na krovu, kabal do adaptera u sobi
prije nekoliko godina je bila umjetnost dobit ADSL od bh-telecoma zbog "nedostatka tehničkih mogućnosti" odnosno moglo se ali da se potrošiš na totmast od portira do direktora poslovnice
tada je jedan od privatnih provider-a postavio nekoliko pristupnih tačaka u selu, dao je na izbor kupovine opreme ili na rate ili odmah za keš, uglavnom nije postojala opcij anajma opreme
tada je držao monopol pa je povremeno bilo zafrkancija, te šteka te manja brzina........danas postoje tri privatna provider-a plus telekom, uglavnom svako sebi nađe šta mu odgovara, ja i dalje bježim od ugovora
TVfreak- Broj postova : 235
koliko je dodatna gigia prometa?ilegalac je napisao/la:
je ali mislim da ga više nema
predobar pa ga ukinuli,al men produžavaju svake 2g. pod istim uvjetima(pa nisu ni ludi kad natučem 15-18gb )
Ja sam nešto manje od godinu na fletu .
Mjesece kad je školsko ferije utukli smo preko 20 gigi ..a svaka dodatna 20 kn (paket je 15) .
Ko i jebe , sad tučem po jubitu i slušam radio bez ručne
Prije nema šanse jubito preko 20tog u mjesecu ...skidati film niti pomisliti
Admin je napisao/la:koliko je dodatna gigia prometa?ilegalac je napisao/la:
je ali mislim da ga više nema
Ja sam nešto manje od godinu na fletu .
Mjesece kad je školsko ferije utukli smo preko 20 gigi ..a svaka dodatna 20 kn (paket je 15) .
Ko i jebe , sad tučem po jubitu i slušam radio bez ručne
Prije nema šanse jubito preko 20tog u mjesecu ...skidati film niti pomisliti
mislim 15 čuni
mamu im, da bar neko hoće zvat inozemstvo, pa da ih oderem
ilegalac- legionar
Znaš kaj je još žalosnije ...oko sebe lovim trenutno 5 dovljno jakih mreža ..povremeno i više jer neki gase ruter kad prestaju surfati .. svi plačamo velike pare a tehnologija nam omogučava da se udružimo ..čak nemaju načina da nas otkriju ..iako je pitanje jel to ilegalno ..
Ali neamš ti sloge u hrvata ..zato nam je tako kako je
Ali neamš ti sloge u hrvata ..zato nam je tako kako je
Preko vikenda mi "CRKNE" Net, Mamu im Evo ih Odma danas, nakon pola sata jebanja po paricama i kud sve ne, đubre od neta profunkcionira.
A L I Crkne mi telefonska linija!
Imam sreče ko trula Kobila cištog mesa!
A L I Crkne mi telefonska linija!
Imam sreče ko trula Kobila cištog mesa!
Stranica 1 / 1.