podzemne vode
5 posters
Stranica 1 / 1.
podzemne vode
živjeti i spavati iznad podzemnih voda
ima li tu šta ili ne???
ima li tu šta ili ne???
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Re: podzemne vode
pa ja mislim i razmisljam od kad sam otvoril ovaj post, već dva sata me to kopka po ovoj mojoj šuploj glavi i ništa mi ne pada na pamet, da ima nešto osim vode.ilegalac je napisao/la:živjeti i spavati iznad podzemnih voda
ima li tu šta ili ne???
a da i ti malo prokopkaš možda ima i zlata ili biserov iz školjki.
prkanjac- Broj postova : 416
Zračenje podzemih voda ..problem su tekuče vode ..kak to zračenje zna gdje je tvoj krevet nemam poima .
Svjedočanstva ljudi su velika a istovremeno znamo da su ljudi veliki naivci .
Želja mi je bila baviti s radiestezijom i bioenergijom ali financije i vrijeme to ne dopuštaju ..
Ali kad vrijeme i financije to dozvole idem odmah kod Domančića na tečaj (nadam se da je pri zdravlju ),Bog ga poživil .
Danas su opasnija tehnička zračenja ...ali još nisam sreo nekog tko je izbacio tehniku iz života .
I također ne manje značanja hartmanova i kurijeva mreža..guglaj
Želja mi je bila baviti s radiestezijom i bioenergijom ali financije i vrijeme to ne dopuštaju ..
Ali kad vrijeme i financije to dozvole idem odmah kod Domančića na tečaj (nadam se da je pri zdravlju ),Bog ga poživil .
Danas su opasnija tehnička zračenja ...ali još nisam sreo nekog tko je izbacio tehniku iz života .
ma priča je ovakvaAdmin je napisao/la:Zračenje podzemih voda ..problem su tekuče vode ..kak to zračenje zna gdje je tvoj krevet nemam poima .
kad smo kupili kuču, jedna susjeda s prstenom na koncu nam je rekla ,sve ok al nemoj pod ovaj prozor stavljat krevet
kad smo kopli bunar , rašljar koji ima nekog pojma o tom(neovisno o susjedi) nam je potpuno isto rekao
10 godina smo uspješno izbjegavali to mjesto, ali promjenom okolnosti(kuća nam se smanjila) (a i nisam baš vjerovao u to) krevet je došao uz prozor
u početku je frau spavla do prozora, i cjelo vrijeme gnjavila da je bole leđa i nemože se naspavati
poslije smo se zamjenili za mjesta i sad ja nemogu spavat i boli me rame i leđa i nekakvu kvrgu sam dobio na leđima(nju još leđa bole)
jel to sve slučajno ili... ...da se selimo
ilegalac- legionar
Možda samo treba promjeniti madraca (da ne postaneš mudraca)ilegalac je napisao/la:
u početku je frau spavla do prozora, i cjelo vrijeme gnjavila da je bole leđa i nemože se naspavati
poslije smo se zamjenili za mjesta i sad ja nemogu spavat i boli me rame i leđa i nekakvu kvrgu sam dobio na leđima(nju još leđa bole)
Seliti da ..ali krevet , ne iz sela .ilegalac je napisao/la:
jel to sve slučajno ili... ...da se selimo
goglaj malo ove gore mreže ako se nisi dosad bavio time .
jedna mreža je " pod 45 " u odnosu na drugu ..sjecišta križanja tih mreža su opasna ..u kombinaciji s vodama tjeraju u grob.
Kažem znam podosta oko toga i pročitao libri ali eto i sam sam nemaran da dopeljam rašljara u sobu .
ma to možeš i sam uzmi rašlje najbolje su ti od svibovine,i ostalo si več vjerovatno i sam vidio kak ideAdmin je napisao/la:
Kažem znam podosta oko toga i pročitao libri ali eto i sam sam nemaran da dopeljam rašljara u sobu .
prkanjac- Broj postova : 416
Postoji autosugestivni moment koje je kod mene dosta jak.prkanjac je napisao/la:
ma to možeš i sam uzmi rašlje najbolje su ti od svibovine,i ostalo si več vjerovatno i sam vidio kak ide
U mojoj okolici nema ni mjesec dana otišao jedan poznati rašljar, pokoj mu duši
E sad jel mu to od rašlji i viska (koji sam mu ja složil) ili od maksuzije
Ali znal je svoj posel.
E sad jel mu to od rašlji i viska (koji sam mu ja složil) ili od maksuzije
Ali znal je svoj posel.
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Nije u vez rašlja i podzemnih voda,ali je slično.Moj suprug imao problem sa koljenom,nakon ortopeda i dva tjedna hodanja sa štakom je otišao bioenergetičaru,inače poznaniku.Bilo je to u četvrtak.U subotu smo išli na svadbu.U četvrtak se vratio kući bez štake,a u subotu smo cijeli dan plesali,s time da je prije odlaska na svadbu ujutro otišao do njega.I nakon toga je godinu dana bilo sve u redu.
Šta se dogodilo ne znam,ali ja tvrdim da je to rezultat sugestije i autosugestije.Mene sigurno nijedan bioenergetičar ne bi izlječio,a niti bi me netko uvjerio u djelovanje podzemnih voda u takvom obimu da bi mi život bio ugrožen.Ali,ako nekome i sugestija i autosugestija pomažu,kao i mišljenje rašlara,zašto ne?Sve što pomaže dobro je,samo su rezultati bitni.
Šta se dogodilo ne znam,ali ja tvrdim da je to rezultat sugestije i autosugestije.Mene sigurno nijedan bioenergetičar ne bi izlječio,a niti bi me netko uvjerio u djelovanje podzemnih voda u takvom obimu da bi mi život bio ugrožen.Ali,ako nekome i sugestija i autosugestija pomažu,kao i mišljenje rašlara,zašto ne?Sve što pomaže dobro je,samo su rezultati bitni.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
sve pet, ni ja u to baš nevjerujem puno, ali...pitijacro je napisao/la:Nije u vez rašlja i podzemnih voda,ali je slično.Moj suprug imao problem sa koljenom,nakon ortopeda i dva tjedna hodanja sa štakom je otišao bioenergetičaru,inače poznaniku.Bilo je to u četvrtak.U subotu smo išli na svadbu.U četvrtak se vratio kući bez štake,a u subotu smo cijeli dan plesali,s time da je prije odlaska na svadbu ujutro otišao do njega.I nakon toga je godinu dana bilo sve u redu.
u vezi tog rašljara što je bio, on mi tražio bunar
kažu stručnjaci šarlatanstvo, kažu ili postoji ili ne vodonosni sloj
a ja sam se na svoje oči uvjerio da postoje "žile " kojima teće voda, bez obzira na pijesak
meni konkretno se urušio stari bunar na dubini 4-6m
došao rašljar(ništa mu nisam rekao) i odmah pokazao tu žilu(koja mi smeta) i rekao , ima vode ali nevalja(kao zna bit prejaka,površinska), kao mogla bi urušit bunar, dubina zna se 6m
na drugom mjestu,12tak m niže , sjecište dvije žile, jedna na 8m i na 10m(vidio ih svojim očima, rupa cca 5cm i dobar curak vode, u največoj suši 2003g), kaže jako dobar bunar(voda), al kopat do 14m
na moje pitanje kako 14m, kad vodonosni pjesak dolazi tek nakon 16m(gotovo u cjelom selu),dopustio je i do 15m, ali ne dublje, nesmijem doći do pijeska
treća točka je bila 10takm niže, na 20m dubine i to je mogao biti izvor za cijelo selo međutim nama nezanimljiv zbog drugih stvari
zanimljivo je da susjed ima u pravcu drugog bunara svoj bunar, na 14m dubine i gotovo uvijek pun(što rašljar ni znao ni mogao vidjet)
bušili smo na drugom mjestu, žilev su se vidjele stvarno na 8 i 10m i otprilike isti pravac
izbušili smo 19m(majstor bunarđija )
kad ima vode imamo jednako ij a i susjed
kad nema vode, on ima, a ja puno manje
ilegalac- legionar
Stranica 1 / 1.