Mali oglas
+2
Admin
pitijacro
6 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Mali oglas
pitijacro je napisao/la:Obavještavaju se potencijalni koristitelji usluga naše agencije da smo proširili i registrirali djelatnost-"Uslužno pisanje pisama"
Imate potrebu,a nemate volje ili vremena napisati pismo?Mi ćemo ga napisati za vas.
Pišemo sve vrste pisama:
1.Vašoj rodbini u tuzemstvu i imnozemstvu sa lijepo razrađenom tematikom koju birate sami,i slatkoriječivim izrazima(pogotovo ako se radi o kakvoj staroj teti od koje očekujete određenu financijsku korist).
2.Ljubavna pisma-ako ste zaljubljeni, a objektu svojih osjećaja nemate hrabrosti,prilike ili vremena izreći sve što vam je na srcu,iskoristite mogučnost potpomognute konverzacije sa akcijskom cijenom.Kako mi znamo napisati ljubavno pismo-ma i oni koji nisu u vas zaljubljeni,zaljubiti će se i prije nego pročitaju do kraja.
3.Pisma šefu-u kojemu ćemo mu mi za vas reći sve ono što se nikada niste usudili vi izreći mu glasno (postoji mogučnost ubacivanja izraza poput idiot,cijeli se dan stružeš po jajcima a radnici ti delaju,i slično).
4.Pisma otmičara-ukoliko se odlučite nekoga ili nešto oteti i za to tražiti otkupninu napisati ćemo za vas vrlo uvjerljivo pismo za otkupninu sa vrlo sofisticiranim i biranim izrazima poput-ne platite li u dogovorenom terminu traženi iznos, poštom ćete dobiti odrezani kažiprst vaše voljene supruge ( naravno ukoliko otmete nečiju suprugu,ako je nešto drugo u pitanju,mi se isti čas prilagođavamo situaciji bez nekih značajnijih problema).
5.Prijeteča pisma-netko vam se gadno zamjerio, ili ste se samo grdo posvađali?Želite mu napakostiti,a ne želite ulaziti u direktni sukob jer ćete popiti batine jer ste fizički slabiji a i hrabrost vam baš nije na nekom nivou? Mi ćemo mu za vas napisati prijeteče pismo sa svim razrađenim detaljima i prijetnjama primjerenim težini sukoba sa neizostavnom doskočicom "progutati će te noć".Tu još možemo uvrstiti izraze "bolje ti je da ne izlaziš iz kuće" i "da se sakriješ od mene ne bi ti pomoglo na da imaš na leđima oči",ili "bolje ti je da se ne sretneš sa mnom".Ajde dobro,priznajemo da sa prijetečim izrazima nismo jaki,ali zato možemo uz pismo poslati i paket sa usmrđenom ribom ili odrezanom konjskom glavom,onako u stilu talijanske mafije,što će svakako upotpuniti dojam.
6.Ucjenjivačka pisma-saznali ste o nekome nešto iz čega možete izvuči osobni dobitak ili nematerijalnu korist?Obratite se nama.Za vas ćemo napisati ucjenjivačko pismo potkrepljeno inkriminirajučim detaljima i zlokobno nagovjestiti detalje što će se dogoditi na pristane li se na vaše uvjete.Uz ucjenu se mogu ubaciti i detalji koji navješčuju vaše sadističko zadovoljstvo osjećaja nadmoči i vladanja situacijom.
Obratite nam se sa povjerenjem.Zašto da sami razbijate glavu i trošite dragocijeno vrijeme za pisanje pisama.Mi ćemo to odraditi za vas.precizno,brzo i jeftino.(Samo u Ucjenjivačkim pismima uzimamo proviziju,a ostale su tarife fiksne).
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Nekak sumnjam da je muhanicar pucal na neki uvozni lengviđ kad je uz mini nadodal star .pitijacro je napisao/la:E pa baš sam tako i mislila,ali s tobom se nikada ne zna.
Nemoj se tiješiti sa onim MINI.Čim stigneš do njega,računa se samo STAR.A STAR se računa nakon što pređeš četerdesetu (iako ja uvijek kažem da je to od četerdesetak još balavo).
Nema ti tu pomoći moj muhanilčar,prepusti se i pusti neka te vrtlozi nose,budu te malo isprevrtali,iskomešali,tu i tamo se buš malo davil,ali do zraka budeš uvijek nekako došel.Ak i jesi već na trećoj specijali,nemaj brige-mehaničar si ti,znaš da i ono kaj se hiti na otpad uvijek još nekome za nekaj posluži,svašta se može od starudije napraviti.Pogotovo ak te netko malo pošmirgla,pobrusi i pofarba.Buš ti opet kao nov.Bar iz vana.
Sad mi nešto čudno-kod mene je to nekak obrnuto-iz vana sam hrđava i runjava,a iznutra pošmirglana,izglancana,ofarbana-ko glanc nova.To je valjda što sam žensko.I zato što sam to ja.Jer da nisam to ja,sigurno takva ne bih bila.
Bem ti forum na kojem se moram sama hvaliti.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Očito ste obojica precijenili moju inteligenciju.I to nakon toliko vremena koliko me znate.Muhaničar govori u šiframa,a Admin mi to pojašnjava i pritom servira uputstva tako da znam manje nego sam mislila da znam.A kao što smo do sada već svi skupa shvatili,ne znam više nego sam mislila da ne znam.
Da ste dobronamjerni,i da sam vam malo,malecko draga,sada biste me pitali gdje sam bila.
Da ste dobronamjerni,i da sam vam malo,malecko draga,sada biste me pitali gdje sam bila.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Admin je napisao/la:Dobar izgovor zlata vrijedi
-to vam je svakome po jedan.
- i ovaj svakome jedan.
Hrvatski pravopis kaže-čitaj kako piše,govori kako čitaš.Jel? A ne u hijelogrifima.Pa onda dovoditi u pitanje nečiju inteligenciju.Nakon svega truda za iskazivanje iste.I nakon toliko vremena.Bljak.
-
pitijacro- legionar
ATRAKTIVNA PONUDA-izvanredno povoljna prilika!!!!
Licencirano radničko sveučilište pod povoljnim uvjetima nudi obrazovanje za zanimanja:
1.Šutljivi radnik
2.Šutljivi forumaš
Nastava je predviđena u trajanju od 100 sati za zanimanje "Šutljivi radnik",i 120 sati za zanimanje "Šutljivi forumaš".Dvadeset dodatnih sati za zanimanje "Šutljivi forumaš" je gratis,za vas ga sufinanciraju vlasnici foruma kako biste stekli bolje predispozicije za odvijanje aktivnosti,posebno na atraktivnim temama.Sve u cilju da ne dođe do zagušenja prometa i pada sistema.Za one koji teško usvajaju nove informacije imamo posebno prilagođeni program-lupanje srednje teškim drvenim batičem sa metalnom nazubljenom podloškom svakodnevno po prstima u trajanju dva sata,ili barem tako dugo dok vam ne poplave,kako ne biste imali mogučnosti pritiskati tipke.Metoda je vrlo efikasna-za samo sto sati plus dvadeset dodatnih koje će vam,kao što smo naveli, sa velikim zadovoljstvom gratis omogučiti vlasnici foruma,neće vam pasti na pamet otipkati više od desetak znakovnih simbola na vašoj tastaturi.Na dobitku će biti svi-vas od prevelike upotrebe tastature neće boljeti prsti-osim od batiča,članovi foruma će biti pošteđeni intelektualnih napora i gubljenja vremena čitanja vaših bedastoča,a vlasnik foruma će sijati od sreće ko kapljica rose na ranojutarnjem ljetnom suncu.Ovaj program još ima naziv "Forumska idila",i pod tim se imenom nakon uspješno položenog završnog ispita upisuje u radnu knjižicu.
Smjer "Šutljivi radnik"će vam omogučiti zaposlenje u svim prestižnim tvrtkama sa plačenim minimalcem,i pružiti mogučnost da bez riječi podnosite deset satno radno vrijeme ,šest dana u tjednu plus svaka druga radna nedjelja,bez plačenog toplog obroka sa odrađivanom pauzom od dadatnih pola sata dnevno.Kod nas ćete steći znanje kako držati zatvorena usta kada vas šef pozove u ured i priopči da vam se skida deset posto plače zbog investiranja u proširenje tvrtke.
Za sve dodatne informacije primamo upite i na iste sa suženim tekstom odgovaramo.Ako pojašnjene mora biti malo opširnjie,primjeniti ćemo sistem pisanja svakoga drugoga slova,kako ne bismo doveli u pitanje vašu strplivost i volju za informiranjem.
Licencirano radničko sveučilište pod povoljnim uvjetima nudi obrazovanje za zanimanja:
1.Šutljivi radnik
2.Šutljivi forumaš
Nastava je predviđena u trajanju od 100 sati za zanimanje "Šutljivi radnik",i 120 sati za zanimanje "Šutljivi forumaš".Dvadeset dodatnih sati za zanimanje "Šutljivi forumaš" je gratis,za vas ga sufinanciraju vlasnici foruma kako biste stekli bolje predispozicije za odvijanje aktivnosti,posebno na atraktivnim temama.Sve u cilju da ne dođe do zagušenja prometa i pada sistema.Za one koji teško usvajaju nove informacije imamo posebno prilagođeni program-lupanje srednje teškim drvenim batičem sa metalnom nazubljenom podloškom svakodnevno po prstima u trajanju dva sata,ili barem tako dugo dok vam ne poplave,kako ne biste imali mogučnosti pritiskati tipke.Metoda je vrlo efikasna-za samo sto sati plus dvadeset dodatnih koje će vam,kao što smo naveli, sa velikim zadovoljstvom gratis omogučiti vlasnici foruma,neće vam pasti na pamet otipkati više od desetak znakovnih simbola na vašoj tastaturi.Na dobitku će biti svi-vas od prevelike upotrebe tastature neće boljeti prsti-osim od batiča,članovi foruma će biti pošteđeni intelektualnih napora i gubljenja vremena čitanja vaših bedastoča,a vlasnik foruma će sijati od sreće ko kapljica rose na ranojutarnjem ljetnom suncu.Ovaj program još ima naziv "Forumska idila",i pod tim se imenom nakon uspješno položenog završnog ispita upisuje u radnu knjižicu.
Smjer "Šutljivi radnik"će vam omogučiti zaposlenje u svim prestižnim tvrtkama sa plačenim minimalcem,i pružiti mogučnost da bez riječi podnosite deset satno radno vrijeme ,šest dana u tjednu plus svaka druga radna nedjelja,bez plačenog toplog obroka sa odrađivanom pauzom od dadatnih pola sata dnevno.Kod nas ćete steći znanje kako držati zatvorena usta kada vas šef pozove u ured i priopči da vam se skida deset posto plače zbog investiranja u proširenje tvrtke.
Za sve dodatne informacije primamo upite i na iste sa suženim tekstom odgovaramo.Ako pojašnjene mora biti malo opširnjie,primjeniti ćemo sistem pisanja svakoga drugoga slova,kako ne bismo doveli u pitanje vašu strplivost i volju za informiranjem.
pitijacro- legionar
Šta je,puno za čitati,jel?E pa danas nema ništ.
pitijacro- legionar
VANREDNI UPISI NA UBRZANI TEČAJ SANJARENJA!!!
Stiglo je proljeće?Sve oko vas se probudilo,zazelenilo,procvalo?U vas je ušao nemir,poželjeli ste nekamo otići,nešto lijepoga za sebe napraviti,priuštiti si nekakvu avanturu?A ne možete si to financijski dozvoliti?Ili ste samo jednostavno prelijeni maknuti se iz fotelje u vašoj polumračnoj dnevnoj sobi?Za vas smo organizirali ubrzani tečaj sanjarenja sa kojim će vam biti omogučeno da nakon uspješno položenog završnog pismenog,a nakon toga i praktičnog ispita, tu,u svome domu,iz svoje fotelje,bez da ste nogom kročili van sobe sanjarite o najnemogučijim,najneostvarivijim,ma hajdemo reći i najluđim svojim željama.Naučiti ćete kako samo zatvoriti oči i zaploviti čarobnim putevima mašte na krilima neostvarivih želja.Poklonite nam svoje povjerenje.
Za deset najuspješnijih polaznika imamo nagradni gratis tečaj iz programa "Ostvarite san iz bajke".
Radi se o prekrasnoj maštariji sa tematikom konja.Razvrstali smo ga u tri teme,a vi sami možete izabrati prema vlastitim afinitetima Između tema "Konj",kao zasebne cjeline,"Princ na biljelom konju",i "Princeza na bijelom konju."
"Konj" je tema u kojoj vi sanjarite da ste konj na predivnim beskrajnim zelenim pašnjacima,trčite,ritate se na sve četiri,pa skakučete veselo,pa svakom malo doskakučete do klokotavog,žuboravog potočića na kojem ugledate prekrasnu dobru vilu.
"Princ na bijelom konju"je maštarija u kojoj sanjarite da ste princ na bijelom konju. Idete spasiti princezu koju je oteo strašni zmaj,koji zapravo nije strašni zmaj nego pokvareni vaš suparnik koji se bezobrazno upucava odabranici vašega srca,na prevaru je otme i zatoči u dvorcu obraslom trnjem(kao u Trnoružici-sjećate se valjda te bajke,niste još tako matori,jel?).U toj je maštariji malo uplela prste dobra vila iz maštarije "Konj",ali pošto je sve to gratis,to vas ne mora nimalo zabrinjavati.
"Princeza na bijelom konju"je tema,prekrasna maštarija,u kojoj lijepa ,mila,slatka princeza jaše na bjelom konju,a konj ste vi.Ne kao vi,u obliku kao što jeste,nego u obliku konja.A princeza ne zna da ste konj zapravo vi.I princeza veselo,razigrano jaše,vi poskakujete,poskakuje i princeza,smiješka se,vrpolji se,sretni ste i vi i princeza,iiiiiii-odjednom se pojavi dobra vila iz maštarije "Konj",dotakne vas čarobnim štapičem i pretvori u vas.
Osobno preporučamo maštariju "Princeza na bijelom konju",jer ćete nakom našega tečaja biti u stanju i sami nadodati neke detalje čime ćete proširiti mogučnost osobnog zadovoljstva.
Ne zaboravite-prijavite se još danas.Budite uspješni u svladavanju gradiva i osvojite dodatni-GRATIS - tečaj!!! Krilatica "Mašta može svašta" je naš logo.
Stiglo je proljeće?Sve oko vas se probudilo,zazelenilo,procvalo?U vas je ušao nemir,poželjeli ste nekamo otići,nešto lijepoga za sebe napraviti,priuštiti si nekakvu avanturu?A ne možete si to financijski dozvoliti?Ili ste samo jednostavno prelijeni maknuti se iz fotelje u vašoj polumračnoj dnevnoj sobi?Za vas smo organizirali ubrzani tečaj sanjarenja sa kojim će vam biti omogučeno da nakon uspješno položenog završnog pismenog,a nakon toga i praktičnog ispita, tu,u svome domu,iz svoje fotelje,bez da ste nogom kročili van sobe sanjarite o najnemogučijim,najneostvarivijim,ma hajdemo reći i najluđim svojim željama.Naučiti ćete kako samo zatvoriti oči i zaploviti čarobnim putevima mašte na krilima neostvarivih želja.Poklonite nam svoje povjerenje.
Za deset najuspješnijih polaznika imamo nagradni gratis tečaj iz programa "Ostvarite san iz bajke".
Radi se o prekrasnoj maštariji sa tematikom konja.Razvrstali smo ga u tri teme,a vi sami možete izabrati prema vlastitim afinitetima Između tema "Konj",kao zasebne cjeline,"Princ na biljelom konju",i "Princeza na bijelom konju."
"Konj" je tema u kojoj vi sanjarite da ste konj na predivnim beskrajnim zelenim pašnjacima,trčite,ritate se na sve četiri,pa skakučete veselo,pa svakom malo doskakučete do klokotavog,žuboravog potočića na kojem ugledate prekrasnu dobru vilu.
"Princ na bijelom konju"je maštarija u kojoj sanjarite da ste princ na bijelom konju. Idete spasiti princezu koju je oteo strašni zmaj,koji zapravo nije strašni zmaj nego pokvareni vaš suparnik koji se bezobrazno upucava odabranici vašega srca,na prevaru je otme i zatoči u dvorcu obraslom trnjem(kao u Trnoružici-sjećate se valjda te bajke,niste još tako matori,jel?).U toj je maštariji malo uplela prste dobra vila iz maštarije "Konj",ali pošto je sve to gratis,to vas ne mora nimalo zabrinjavati.
"Princeza na bijelom konju"je tema,prekrasna maštarija,u kojoj lijepa ,mila,slatka princeza jaše na bjelom konju,a konj ste vi.Ne kao vi,u obliku kao što jeste,nego u obliku konja.A princeza ne zna da ste konj zapravo vi.I princeza veselo,razigrano jaše,vi poskakujete,poskakuje i princeza,smiješka se,vrpolji se,sretni ste i vi i princeza,iiiiiii-odjednom se pojavi dobra vila iz maštarije "Konj",dotakne vas čarobnim štapičem i pretvori u vas.
Osobno preporučamo maštariju "Princeza na bijelom konju",jer ćete nakom našega tečaja biti u stanju i sami nadodati neke detalje čime ćete proširiti mogučnost osobnog zadovoljstva.
Ne zaboravite-prijavite se još danas.Budite uspješni u svladavanju gradiva i osvojite dodatni-GRATIS - tečaj!!! Krilatica "Mašta može svašta" je naš logo.
pitijacro- legionar
Zašto je izbačena ili jednostavno nije uvrštena kategorija paradni konj i kome se obratiti radi zaštite prava i eventualne nadoknade štete?
Zadnja promjena: Admin; uto svi 07, 2013 9:45 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Ajd ti meni reci kad si to uspel pročitati.A tak je opširno.
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:Zašto je izbačena ili jednostavno nije uvrštena kategorija paradni konj i kome se obratiti radi zaštite prava i eventualne nadoknade štete?
Samo bez povlačenja po sudovima molim,pa nešto sivaljda možeš i sam zamsliti.ne moraš valjda sve učiti.
pitijacro- legionar
Znači sud je mjerodavan , uz sud dolaze fileki kod lamze i tri piva pred trgostilom
U vezi toga žicam 200 kuna pol mam vrnem
Admin je napisao/la:Vjeruj mi nisam ..ali sam odavana tebe pročitao tak da znam točno kaj je napisano
E.sad si se teško prešel.Mnogi su mene htjeli pročitati,pa ništ od toga.Čitati me se i možda može,ali pročitati teško.He,he.
A za priznanje da nisi pročital slijedi kazna.Pa jesi li ti svijestan čovječe koliko meni treba da napišem nešto ovoliko,pa da još poispravljam pravopisne graške,pa kriva slova,i onda da se ne čita,jesam li je to dobrio čula,jel?
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:Znači sud je mjerodavan , uz sud dolaze fileki kod lamze i tri piva pred trgostilom
Frišku figu dečec,zakon veli- tko gubi plača .A i troškove postupka.tak.
Evo,opet sam morala editirati,imala sam slovo viška.
pitijacro- legionar
Ajde,nek se još netko javi tko nije pročitao šta sam napisala.Sad ste mi baš pojeli živac.
Još sam htjela reći da više ništ nebudem napisala.Sad se baš možete veseliti,ha?
Već drugi put editiram,sam da se zna,budem vas ja provjerila čita li se ili ne.Bude netko nagrabusil.Teško.
Još sam htjela reći da više ništ nebudem napisala.Sad se baš možete veseliti,ha?
Već drugi put editiram,sam da se zna,budem vas ja provjerila čita li se ili ne.Bude netko nagrabusil.Teško.
pitijacro- legionar
Mijenjam dvije gnojave prištiće, za dva mitesera!
Cijena po dogovoru!
Cijena po dogovoru!
softi- Broj postova : 60
Nisam ti kupac,prošle mi godine kada bi mi ponuda bila atraktivna,ali evo jedan mali koristan savjet-ajd ti to prodaj na kile.Buš više zaradil.
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:A da ja i ovj temi promjneim naziv u šit thread
Da se nisi usudio,od engleskog znam dvije riječi-šit i još jednu koja počinje sa f,ali sam fina pa neću reći koju.Ovu drugu thread ne znam,ali slutim da ne bu dobro ako bum pitala.Pa ne pitam.
E pa ne znam koji vam je vrag-ponuda ko u priči,a nijedna vam se ne sviđa.Šta bi vi htjeli,da vam netko ponudi ljetovanje sa punim pansionom na trideseti i šest rata beskamatno.Ne bu išlo.Nudi se samo ono što je trenutno u trendu.
Bljak-previše slova,neatraktivne ponude.Uh,kak ste mi digli živac.
pitijacro- legionar
Obavještavamo zainteresirane pravne i fizičke osobe da dajemo u najam dio oglasnog prostora po povoljnim uvjetima.Svoje ponude možete slati u zatvorenim plavim kuvertama (razlog zašto baš u plavim,a ne nekim drugačije boje će vam valjda sinuti samima).Kriteriji po kojima će naša komisija od jednog člana razmatrati i u obzir uzeti najpovoljniju ponudu su slijedeći:
1.Obečanje da nam se neće raditi nelojalna konkurencija.Ako vam se slučajno omakne,da to ipak neće biti čisti damping.
2.Financijska nadoknada mora u potpunosti pokrivati naše troškove poslovanja (koji usput budi rečeno nisu nimalo mali obzirom da su čokolade u posljednje vrijeme poskupjele tridesetak posto).
3.Crna,malo frčkava kosa,visina 189 cm,devedeset kila,i ne više od trideset pet godina (nije uvjet,ali crnogorski štih poželjan)
Ukoliko jako želite da baš vi dobijete naš višak oglasnog prostora,a smatrate da ne ispunjavate sve navedene kriterije i da nećete uspjeti u nadmetanju preporučamo vam da nam ponudite mito.U obzir dolaze sve vrste voća i nezdrave hrane poput čokoladnih napolitanki "Kraš",kolača "dvostruki užitak" i "tiramisu",a "međimurska gibanica" vam svakako utire put prema vrhu piramide.A posebno padamo jednu vrstu čokolde kojoj nikako,uz sav dugogodišnji trud ne možemo odoljeti.
1.Obečanje da nam se neće raditi nelojalna konkurencija.Ako vam se slučajno omakne,da to ipak neće biti čisti damping.
2.Financijska nadoknada mora u potpunosti pokrivati naše troškove poslovanja (koji usput budi rečeno nisu nimalo mali obzirom da su čokolade u posljednje vrijeme poskupjele tridesetak posto).
3.Crna,malo frčkava kosa,visina 189 cm,devedeset kila,i ne više od trideset pet godina (nije uvjet,ali crnogorski štih poželjan)
Ukoliko jako želite da baš vi dobijete naš višak oglasnog prostora,a smatrate da ne ispunjavate sve navedene kriterije i da nećete uspjeti u nadmetanju preporučamo vam da nam ponudite mito.U obzir dolaze sve vrste voća i nezdrave hrane poput čokoladnih napolitanki "Kraš",kolača "dvostruki užitak" i "tiramisu",a "međimurska gibanica" vam svakako utire put prema vrhu piramide.A posebno padamo jednu vrstu čokolde kojoj nikako,uz sav dugogodišnji trud ne možemo odoljeti.
pitijacro- legionar
Probudili ste se jutros i iznenada shvatili da vam je mladost prošla?Godine su nagazile,životni problemi vas bacaju u očaj? Zaboravili ste kako je to opustiti se i uživati u životu?Voljeli biste da se vratite u sretne dane djetinjstva?Mi vam možemo pomoći u tome.Samo za vas i vama sličnima otvorili smo školu za igru za odrasle.Uz stručnu pomoć naših,naravno stručnih suradnika naučiti ćete se opet igrati i biti sretni i bezbrižni ko malo dijete.Bez obzira na spol,sve su igre primjerene vašoj dobi.Naravno,i bez obzira na dob.
Nudimo vam čeriri smjera:
1.Preskakanje konopa "usa,usa,usa sa,Pipi duga čarapa"
-ova vam igra omogučuje veselo skakutanje,a pritom i druženje čime ujedno obogačujete svoj društveni život,jer je za igru potrebno najmanje troje igrača.
2.Igra skrivača (pogađanje na opip)
-veoma zanimljiva igra,pogotovo za odrasle osobe,a nadasve kada u njoj sudjeluju osobe oba spola.Cilj igre je ispipati osobu koju zavezanih očiju uhvatite i nakon detaljnog ispipavanja pogodite o kome je riječ.
3.Igra šklolice
-ako ste pomislili da će vas u ovoj igri netko siliti da nešto učite,grdno ste se prevarili.Tu zapravo veselo skakučete iz kocke u kocku,na jednu nogu,na dvije...Igra je vrlo adaptibilna,jer je možete igrati u društvu,a možeti i sami sa sobom
4.Pravljenje kolača od blata
-ovo je zapravo najljepša igra,i mogu se igrati ama baš svi-mušlo,žensko,samostalno,u parovima.Uz kanticu vode i kanticu zemlje naučiti ćete kako napraviti kolače od blata svih mogućih oblika i veličina.Za one najželjnije vraćanja u sretne dane djetinjstva omogučiti ćemo da se sjedi na zemlji usred najveće prašine i da ruke umažu blatom do laktova.Za posebno nadarene će se naša voditeljica programa osobno potruditi i prenjeti im znanje kako napravljene kolače osušiti i ofarbati u svim mogućim bojama.
Prijavite se odmah,omogučite sebi vračanje sretnih i nestresnih dana.Mi ćemo vam vratiti vaše izgubljeno djetinjstvo.
Nudimo vam čeriri smjera:
1.Preskakanje konopa "usa,usa,usa sa,Pipi duga čarapa"
-ova vam igra omogučuje veselo skakutanje,a pritom i druženje čime ujedno obogačujete svoj društveni život,jer je za igru potrebno najmanje troje igrača.
2.Igra skrivača (pogađanje na opip)
-veoma zanimljiva igra,pogotovo za odrasle osobe,a nadasve kada u njoj sudjeluju osobe oba spola.Cilj igre je ispipati osobu koju zavezanih očiju uhvatite i nakon detaljnog ispipavanja pogodite o kome je riječ.
3.Igra šklolice
-ako ste pomislili da će vas u ovoj igri netko siliti da nešto učite,grdno ste se prevarili.Tu zapravo veselo skakučete iz kocke u kocku,na jednu nogu,na dvije...Igra je vrlo adaptibilna,jer je možete igrati u društvu,a možeti i sami sa sobom
4.Pravljenje kolača od blata
-ovo je zapravo najljepša igra,i mogu se igrati ama baš svi-mušlo,žensko,samostalno,u parovima.Uz kanticu vode i kanticu zemlje naučiti ćete kako napraviti kolače od blata svih mogućih oblika i veličina.Za one najželjnije vraćanja u sretne dane djetinjstva omogučiti ćemo da se sjedi na zemlji usred najveće prašine i da ruke umažu blatom do laktova.Za posebno nadarene će se naša voditeljica programa osobno potruditi i prenjeti im znanje kako napravljene kolače osušiti i ofarbati u svim mogućim bojama.
Prijavite se odmah,omogučite sebi vračanje sretnih i nestresnih dana.Mi ćemo vam vratiti vaše izgubljeno djetinjstvo.
pitijacro- legionar
Ma ne mogu vjerovati-pak kaj ti nikad nisi bil malo dijete?Ili se samo praviš da ne znaš.
Dobro je,pošto za kolače od blata ništ ne pitaš,to ti valjda ide.A to je ljepša igra.Kreativnija.
Nacrtaš deset kocki,označiš ih sa brojevima,bacaš po redu kamenčić u svaku i skakučeš po njega na jednoj nozi.
Je,dečko,ima se tu dosta toga za objasniti,a veliš,ne smem.Puno za čitati.Pa ajd se sad idi igrati ako znaš kako.
Dobro je,pošto za kolače od blata ništ ne pitaš,to ti valjda ide.A to je ljepša igra.Kreativnija.
Nacrtaš deset kocki,označiš ih sa brojevima,bacaš po redu kamenčić u svaku i skakučeš po njega na jednoj nozi.
Je,dečko,ima se tu dosta toga za objasniti,a veliš,ne smem.Puno za čitati.Pa ajd se sad idi igrati ako znaš kako.
pitijacro- legionar
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 2 / 3.