prijavno odjavni topic
+8
Ti ga na
2 UglliDriver
Zabadalo
TVfreak
pitijacro
muhanicar
mario
Admin
12 posters
Stranica 15 / 40.
Stranica 15 / 40. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Bi, nebi, bi, nebi ........................Admin je napisao/la:Ma došel bi on , samo je znal da pilim drva .
A tko zna , možda je prešel na ostajke pošto si ti odustala od like
Ajde bum.
Gledam na karti i mislim, kam
Ako krenem desno, ko zna gde bum završil. Ili kod tebe ili bum produžil za Plitvice, a to nebi bilo od mene fer.
Zato ja azimut lijevo.
Pravac Ivanič, pa kak izađe. Tu se pustim do Posavskih bregov i dojdem do Save, spazim skelu i mislim si Turopolje blizu, a to vuče udesno, e neš preko skelom. Nema šanse. Ja lijevo.
I tak pomalo dotuckam do Sisika, a pošto mi je čitav dan bil lijevi, fulam i završim u Hrvatskoj Kostajnici. Tu su me šupila polja lavande pa su me nagovorili da skočimo na kahfu i čevap (znam ja da to nije vidlo kahve i čevapa, ali radi društva.....)
Tu krenemo desno, ali se nakon par kilometara okrenusmo i nazad uljevo za Bosansku Dubicu (ima tam na onom forumu jedan cowboy iz Kozarske dubice)
Tam malo pazarismo i popismo kahvu, one čevabđinice koje vidjesmo izvana nisu nam uljevale povjerenje, a bolje ne nađosmo.
E tu se več počel zadnji lonac jako klimati i ispuštati grde zvukove pa ja preskočio Unu i nazad u lijepu našu i uz korito Une do spajanja Une i Save dođosmo do Jasenovca.
Tu pogledasmo cvijet i lijevom stranom nastavismo do Novljansko, Lipičkog Pakračkog i Lipovljanskog četverokuta i sjetismo se 90 i neke.
Zapalimo sviječu i produžimo lijevom stranom prema Garešnici i Bjelovaru.
Možda nekom drugom prilikom probam desni zavoj
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Joj,što nisi pokupil i mene.Eto ste malo uživali u čarima domovine i inozemstva.Ma bravo.
Ja sam rekla mužu kada smo se za Prvi maj vračali doma da moramo ići pogledati i slapove rijeke Krke slijedeći puta.Pa me pitao gdje je to.A ja mu rekla-gdje je,pa valjda na otoku Krku.Tak da bi ti bilo dobro uzeti me za vodiča ako se opet odlučiš za kakav izlet.
Muhaničar,daj banku i napravim ti iz ovoga priču.
Ja sam rekla mužu kada smo se za Prvi maj vračali doma da moramo ići pogledati i slapove rijeke Krke slijedeći puta.Pa me pitao gdje je to.A ja mu rekla-gdje je,pa valjda na otoku Krku.Tak da bi ti bilo dobro uzeti me za vodiča ako se opet odlučiš za kakav izlet.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Daj ti dve pa buš i kremšnite probalapitijacro je napisao/la:
Zezam se, ali ako sponzoriraš putne troškove i pitijesti, ja šoferiram.
Mada je tvoje iskustvo veče
muhanicar- legionar
pitijacro je napisao/la:Ilegalac, .
Bitte?
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Nicht.Guten Abend.Das ist alles.
pitijacro- legionar
muhanicar je napisao/la:Bi, nebi, bi, nebi ........................Admin je napisao/la:Ma došel bi on , samo je znal da pilim drva .
Ajde bum.
Ako krenem desno, ko zna gde bum završil. Ili kod tebe ili bum produžil za Plitvice, a to nebi bilo od mene fer.
Zato ja azimut lijevo.
Pravac Ivanič, pa kak izađe. Tu se pustim do Posavskih bregov i dojdem do Save, spazim skelu i mislim si Turopolje blizu, a to vuče udesno, e neš preko skelom. Nema šanse. Ja lijevo.
I tak pomalo dotuckam do Sisika, a pošto mi je čitav dan bil lijevi, fulam i završim u Hrvatskoj Kostajnici. Tu su me šupila polja lavande pa su me nagovorili da skočimo na kahfu i čevap (znam ja da to nije vidlo kahve i čevapa, ali radi društva.....)
Tu krenemo desno, ali se nakon par kilometara okrenusmo i nazad uljevo za Bosansku Dubicu (ima tam na onom forumu jedan cowboy iz Kozarske dubice)
Tam malo pazarismo i popismo kahvu, one čevabđinice koje vidjesmo izvana nisu nam uljevale povjerenje, a bolje ne nađosmo.
E tu se več počel zadnji lonac jako klimati i ispuštati grde zvukove pa ja preskočio Unu i nazad u lijepu našu i uz korito Une do spajanja Une i Save dođosmo do Jasenovca.
Tu pogledasmo cvijet i lijevom stranom nastavismo do Novljansko, Lipičkog Pakračkog i Lipovljanskog četverokuta i sjetismo se 90 i neke.
Admin,odmah da si muhaničaru prebrojil slova i da si ga pošpotal.Pak je to normalno?Zakuhal mi mozak dok sam sve pročitala.
Jutrooo,umorna sam ko pas.Cijelu sam noć sanjala kak radim u plasteniku.Bljak.
pitijacro- legionar
e sad vidiš kak je nama kad piti počne svoje vraćkepitijacro je napisao/la:muhanicar je napisao/la:Bi, nebi, bi, nebi ........................Admin je napisao/la:Ma došel bi on , samo je znal da pilim drva .
Ajde bum.
Zato ja azimut lijevo.
Admin,odmah da si muhaničaru prebrojil slova i da si ga pošpotal.Pak je to normalno?Zakuhal mi mozak dok sam sve pročitala.
Jutrooo,umorna sam ko pas.Cijelu sam noć sanjala kak radim u plasteniku.Bljak.
ilegalac- legionar
Ah ilegalac,kad bih bila dobra vila ja bih vas takla čarobnim štapičem. I svi bi čitali Jesenjina.I Lorcu.I znali bi se igrati...skrivača.
Još jedan prošo dan-radni-pa da prijavim.
pitijacro- legionar
Idem vidim na guglu kaj to znači.
pitijacro- legionar
Hm,ako nas želiš ograničiti,značenje ti nejde u prilog.Ako nas pustiš dalje ovako nastati će čušpajz.
pitijacro- legionar
znam se ja igrat skrivačapitijacro je napisao/la:Ah ilegalac,kad bih bila dobra vila ja bih vas takla čarobnim štapičem. I svi bi čitali Jesenjina.I Lorcu.I znali bi se igrati...skrivača.
hočeš žmirit?
ilegalac- legionar
Do kolko treba brojiti?
Jutro,(nije dobro,sunca nema) idem skuham,pa se zna kaj slijedi,pa hoću-neću-hoću....na posao u pl,jednom mi netko reko-pa nećeš valjda i danas raditi-e pa-bem ti život.Hoću,najvjerojatnije.
Kad ovo počne netko čitati a što će opet biti,tisuću riječi,a samo se do sto može.Imam ih do sad šezdeset.Kaj da još napišem da ispunim kvotu.Do sto.Ups,a jesam se prešla,o slovima je bilo riječ,a ne o riječima.Bem ti da ti bem ludu pamet.
Jutro,(nije dobro,sunca nema) idem skuham,pa se zna kaj slijedi,pa hoću-neću-hoću....na posao u pl,jednom mi netko reko-pa nećeš valjda i danas raditi-e pa-bem ti život.Hoću,najvjerojatnije.
Kad ovo počne netko čitati a što će opet biti,tisuću riječi,a samo se do sto može.Imam ih do sad šezdeset.Kaj da još napišem da ispunim kvotu.Do sto.Ups,a jesam se prešla,o slovima je bilo riječ,a ne o riječima.Bem ti da ti bem ludu pamet.
pitijacro- legionar
Taaaaa-ko,a sad na posao.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Do kolko treba brojiti?
lako zato, nego u šta igramo?
što dobijem kad te nadjem?
ilegalac- legionar
Verbalno,ko i obično.
A možda,tko zna.... :idea: :idea: :idea:
pitijacro- legionar
A đe nam je guzdaAdmin je napisao/la:
muhanicar- legionar
On je još mali,on se ne zna igrati.
pitijacro- legionar
nije on mali, to je od zimepitijacro je napisao/la:On je još mali,on se ne zna igrati.
ilegalac- legionar
Ko i uvijek-imam sjajnu ideju-ajd da skupimo neku paru i pošaljemo ga u pustinju.Na toplini se sve rasteže.
pitijacro- legionar
Što sam rana,ha?
Nikad od vas pravih gazda biti neće,spavalice.Dok ja odradim prvu smjenu,netko se tek na drugi bok u krevetu okrene,jel?Sram vas bilo,neradnici.
pitijacro- legionar
Stranica 15 / 40. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic