prijavno odjavni topic
+8
Ti ga na
2 UglliDriver
Zabadalo
TVfreak
pitijacro
muhanicar
mario
Admin
12 posters
Stranica 25 / 40.
Stranica 25 / 40. • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Bolje bi zvučalo da si rekel da si panonsku vučicu upoznal.
Onda bi ti ono sa nevračanjem i imalo smisla.Ovak nam se čudne misli po glavi roje...
Onda bi ti ono sa nevračanjem i imalo smisla.Ovak nam se čudne misli po glavi roje...
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Jedino brodsku.
pitijacro- legionar
Koja vučicapitijacro je napisao/la:Bolje bi zvučalo da si rekel da si panonsku vučicu upoznal.
Vuk, 71 godinu, od toga 48 na brodu, oplovia cili svit, sagradia par kuča, a ima i ovaca 61 i frezu ima, i dvije škrinje pune mesa i četri inoxice po (od dvista do četrista) litara vinčine ...................
Nisam ja baš sexualni (ko neki) ja sam onak malo više materijalista, mada ima on i kčerku koja u banci radi i svoj stan ima, kupia pape, proda komadič, otrga od svoi usta pa dariva osamsipet tisuča.
Idem ja da večeras probam malo janjetine što morsku vodu pila.
u mojim ste mislima i za svakog od vas aktivnih bum komad poglodal
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
A je ga nahranil .
Od svega toga cijeli život žvače janjetinu i srče kunjke a od kad je mađara za susjeda krenulo ga opasno .
Rasprodao je djedovoni i da ga ne uguši savjest kupio ćeri stan .
Od svega toga cijeli život žvače janjetinu i srče kunjke a od kad je mađara za susjeda krenulo ga opasno .
Rasprodao je djedovoni i da ga ne uguši savjest kupio ćeri stan .
Sad meni nije muhaničar nešto jasno-imaš li ti ženu il ne.Svoju rođenu.Čim spominješ kćeru i materijalno,tu mi nešto zvoni.Jer logika nalaže-ak imaš svoju,ne misliš na tuđe (ne smije se!!!),makar im ćaća i stan kupio.
Za mene nemoj gricnut ništa.Teško sam se namučila skinut koju kilu,ne kvari mi trud.
je,i baš sam se sjetila,kada smo mi bili na odmoru,sek - ma ajd,ništa,opet bu me ilegalac okarakteriziral negativno.A baš bih ti rekla.
Za mene nemoj gricnut ništa.Teško sam se namučila skinut koju kilu,ne kvari mi trud.
je,i baš sam se sjetila,kada smo mi bili na odmoru,sek - ma ajd,ništa,opet bu me ilegalac okarakteriziral negativno.A baš bih ti rekla.
pitijacro- legionar
I,hoćemo li?
Zašto da ne,kasno je.laku noć,Pitijice,lijepo sanjaj.Kak bereš paradajze.I papriku.
Bem ti snove.Više volim sanjariti.Imam kontrolu.Nad snovima nemam.
Zašto da ne,kasno je.laku noć,Pitijice,lijepo sanjaj.Kak bereš paradajze.I papriku.
Bem ti snove.Više volim sanjariti.Imam kontrolu.Nad snovima nemam.
pitijacro- legionar
Pitijice draga, mislim da si ...........
Ma ništ ne mislim, idem nekam
Ma ništ ne mislim, idem nekam
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Joj.
Kasnim,sad da sam na Normabelu - mislim da se tak zove - bi mi bilo svejedno.Al nisam,al mi svejedno svejedno.Di je sad Stavros da otpjeva onu-"Umoran sam prijatelju,umoran"
Muhaničar,jesi mamuran?Jel bilo šta?
A je,dobro jutro.
Idem ja skuhat nešto za srknuti,k vragu,već je pol šest.
Zaboravih- muhaničar,u pol noći se ide samo u krevet-bil on pun ili prazan.Tak rade svi pošteni ljudi.Ozbiljni.(Makar i tuđi)
Kasnim,sad da sam na Normabelu - mislim da se tak zove - bi mi bilo svejedno.Al nisam,al mi svejedno svejedno.Di je sad Stavros da otpjeva onu-"Umoran sam prijatelju,umoran"
Muhaničar,jesi mamuran?Jel bilo šta?
A je,dobro jutro.
Idem ja skuhat nešto za srknuti,k vragu,već je pol šest.
Zaboravih- muhaničar,u pol noći se ide samo u krevet-bil on pun ili prazan.Tak rade svi pošteni ljudi.Ozbiljni.(Makar i tuđi)
pitijacro- legionar
Nije mi jasno kako,ali manje sam umorna nego ujutro.
pitijacro- legionar
Snaga volje Admin.Ili uma?Ili-ma uopće nije važno,važno je htjeti,a onda se i može.:idea:
pitijacro- legionar
Nisi se valjda vratio iz skitnje muhaničar.Kada sam ja bil snaha tjerali su me na spavanje najkasnije do deset.Ajd,nisam slušala,kaj da velim.
Idemo uobičajeno.....
Idemo uobičajeno.....
pitijacro- legionar
Stranica 25 / 40. • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic