prijavno odjavni topic
+8
Ti ga na
2 UglliDriver
Zabadalo
TVfreak
pitijacro
muhanicar
mario
Admin
12 posters
Stranica 4 / 40.
Stranica 4 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Dobro jutro,
Mario,ti si jedno drago stvorenje,pristojno i milo,dobrodušno,sa toplinom u srcu,čiste duše,bez zlobnih misli.Mario,ma ti si dobra duša,iskrena i čestita.Mario, hoćeš li mi reći šta ste sinoć sprčkali i izintrigirali pa sakrili,ha Mario? (Prve dvije rečenice možeš mirne duše shvatiti kao ulizivanje i pokušaj izvlačenja informacija lukavstvom,ali,ima u njima i xD.Možda čak i bez x.Ili bez D.Kada bih znala šta koje slovo od njih znači,bila bih određenija.
Za jutro uvijek idu i ovi : i
Ma sam ti zaboravila reći,nemoj mi reći javno.Znaš Admina kakav je,svukuda gura nos. Ne mora znati sve šta mi pričamo.
Mario,ti si jedno drago stvorenje,pristojno i milo,dobrodušno,sa toplinom u srcu,čiste duše,bez zlobnih misli.Mario,ma ti si dobra duša,iskrena i čestita.Mario, hoćeš li mi reći šta ste sinoć sprčkali i izintrigirali pa sakrili,ha Mario? (Prve dvije rečenice možeš mirne duše shvatiti kao ulizivanje i pokušaj izvlačenja informacija lukavstvom,ali,ima u njima i xD.Možda čak i bez x.Ili bez D.Kada bih znala šta koje slovo od njih znači,bila bih određenija.
Za jutro uvijek idu i ovi : i
Ma sam ti zaboravila reći,nemoj mi reći javno.Znaš Admina kakav je,svukuda gura nos. Ne mora znati sve šta mi pričamo.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
pitijacro niš mario nije videl ..
a da se ne trudim previše slika govori sve ostalo
[You must be registered and logged in to see this image.]
a da se ne trudim previše slika govori sve ostalo
[You must be registered and logged in to see this image.]
Malo si se skockal braco,ovo ti ni ono kaj miisliš.Ovo ti je reklama sa sloganom "S vegetom se bolje jede"Su te malo zeznuli tam gdje si to pokupil. xD .
Moral si potražiti slogan za Margo margarin-to je ono kaj si htel-Margo margarin-u sve se mješa.
Moral si potražiti slogan za Margo margarin-to je ono kaj si htel-Margo margarin-u sve se mješa.
pitijacro- legionar
Dobra večer forumaši/ce
Večer je ko stvorena za vožnju bicikla pa idem ubit onu milku s lješnjacima kaj sam smazao popodne .
Znam da vas nije briga ali samo da vam kažem da za sutra kuham fileke
Večer je ko stvorena za vožnju bicikla pa idem ubit onu milku s lješnjacima kaj sam smazao popodne .
Znam da vas nije briga ali samo da vam kažem da za sutra kuham fileke
Čovječe,di ti je ekonomičnost-potrošiš pare za čokoladu koju pojedeš kako bi skupio energiju,a onda ideš tu energiju razbacivati.
Uh,zaboravila sam valjda ključni momenat.Jedenja čokolade.Bilo je to iz zadovoljstva,jel? :idea:
Uh,zaboravila sam valjda ključni momenat.Jedenja čokolade.Bilo je to iz zadovoljstva,jel? :idea:
pitijacro- legionar
Tko rano rani sve mu poslove natovare na leđa.
Evo sunašca
pitijacro- legionar
Osjeća li se to dašak frustracije?Reko Pege tamo preko-udri brigu na veselje. Ma je da je bilo kratko-al mu bilo slatko.
pitijacro- legionar
Muhaničar,evo ti mahnem- .
Di si?
Di si?
pitijacro- legionar
Ljudi samo da vas pozdravim
Umoran sam ko pas...idem
Umoran sam ko pas...idem
mario- legionar
- Broj postova : 1697
Priuštil sam si život na malo višoj stepenici nego do sad pa nemam vremena za vas.pitijacro je napisao/la:Muhaničar,evo ti mahnem- .
Di si?
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Lijepo,lijepo,kak se to uopće i usudiš reći.Pazi da te ne stavimo pod sankcije.
E,zašto ti mene nešto pitaš,a onda ne pročitaš što reknem? Tam prek.
pitijacro- legionar
Dobro VAM jutrooooooooooooooo
mario- legionar
- Broj postova : 1697
Ma ne mogu vjerovati da postoje raniji od mene.Čekaj sada dok počnu vrućine,pa ja počnem ustajati u petnaest do pet.
Dobro jutro,ugodano provedeni radni dan svim radnicima i neradnicima,a posebno lijenčinama.
Dobro jutro,ugodano provedeni radni dan svim radnicima i neradnicima,a posebno lijenčinama.
pitijacro- legionar
Daj linkpitijacro je napisao/la:Lijepo,lijepo,kak se to uopće i usudiš reći.Pazi da te ne stavimo pod sankcije.
muhanicar- legionar
E pa sad si gotov.Stati ću ti na prstiče,tak da znaš.Nije lijepo,zapravo,ružno je čak smijati se neukima.
Al,mogla bih ja naučiti,pametnica sam ja,samo mi teba jedno šest-sedam puta pokazati,i shvatim dok si reko keks. :idea: :idea: :idea:
Sad bih baš napisala priču o tebi,ali nemam još podloge.Možda se s vremenom nekaj nađe prije nego dođem do stote,onda bu fajrunt.
Al,mogla bih ja naučiti,pametnica sam ja,samo mi teba jedno šest-sedam puta pokazati,i shvatim dok si reko keks. :idea: :idea: :idea:
Sad bih baš napisala priču o tebi,ali nemam još podloge.Možda se s vremenom nekaj nađe prije nego dođem do stote,onda bu fajrunt.
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:dobro jutro .opet kasnim
Bem ti radničku klasu,dok se ti iskobeljaš iz kreveta,ja sam jednu šihtu već odradila.
Sada i ide druga.
pitijacro- legionar
Samo kad pišeš piši ljepo.pitijacro je napisao/la:E pa sad si gotov.Stati ću ti na prstiče,tak da znaš.Nije lijepo,zapravo,ružno je čak smijati se neukima.
Ono kaj je ružno zaobiđi ili omotaj u celofan.
Znaš ti kak treba
Ti si mi ionak jedina "prijateljica" tam.
Doduše tajna, ali nemoj da i to tajno prijateljstvo razjebemo
muhanicar- legionar
Jesi videl da su me pobrisali.Na razmjeni.Znala sam ja da neće trajati dugo,ali sam mislila da su moderatori u polju i de neće proviriti prije mraka.A sam se skockala u računu.
Nema veze,svejedno mi toplo u srcu.Ponekad sam zloćka.
Ma kaj pričaš,pa pogledaj svoju listu prijatelja tam,duga je ko parna lokomotiva.Neki te vole javno,neki tajno,ne smiju reći glasno de se nekome ne zamjere.Ali,bit je u tome da te vole.Bar tako dugo dok imaju koristi od tebe. :idea: .Ali,tako ti je to opčenito u životu,zakaj bi forum bio drugačiji.
A da vidiš kolko ja imam prijatelja,bum te začas dostigla.Svaki me čas netko hoće.A kada me Siki naprašil ko zlobnu balavicu,samo je trojici palo na pamet nešt reći,i to ne javno neg tajno,a kaj je najbolje,ti mi uopće niti nisu na listi.Ma jedan zapravo je,zakoračio čovjek na moju listu,ali tek nedavno.Jel da malo boli,makar i virtualno.
Ne brini ja sam ti osoba od povjerenja.Još mi se nikada nije dogodilo da izdam baš sve tajne.
Da ovdje postoji tema "Šta smo radili danas" ja bih rekla-zalijala plastenike,čupala korov,sijala kupus,dobila opomenu.
Nema veze,svejedno mi toplo u srcu.Ponekad sam zloćka.
Ma kaj pričaš,pa pogledaj svoju listu prijatelja tam,duga je ko parna lokomotiva.Neki te vole javno,neki tajno,ne smiju reći glasno de se nekome ne zamjere.Ali,bit je u tome da te vole.Bar tako dugo dok imaju koristi od tebe. :idea: .Ali,tako ti je to opčenito u životu,zakaj bi forum bio drugačiji.
A da vidiš kolko ja imam prijatelja,bum te začas dostigla.Svaki me čas netko hoće.A kada me Siki naprašil ko zlobnu balavicu,samo je trojici palo na pamet nešt reći,i to ne javno neg tajno,a kaj je najbolje,ti mi uopće niti nisu na listi.Ma jedan zapravo je,zakoračio čovjek na moju listu,ali tek nedavno.Jel da malo boli,makar i virtualno.
Ne brini ja sam ti osoba od povjerenja.Još mi se nikada nije dogodilo da izdam baš sve tajne.
Da ovdje postoji tema "Šta smo radili danas" ja bih rekla-zalijala plastenike,čupala korov,sijala kupus,dobila opomenu.
pitijacro- legionar
Vidio, a jel si ti uspjela uloviti moj komentar?
Ona pitanja koja si mi postavila bi te prosil da ponoviš jer stvarno neznam o kojima je riječ.
Naravno na pp.
Ovdje, na ovom forumu, možeš otvoriti temu po želji.
Jučer, danas, sutra ................................
Ona pitanja koja si mi postavila bi te prosil da ponoviš jer stvarno neznam o kojima je riječ.
Naravno na pp.
muhanicar- legionar
muhanicar je napisao/la:Vidio, a jel si ti uspjela uloviti moj komentar?
Naravno na pp.
Je vidjela sam ja komentar o staroj koki,sa naglaskom na "staroj".Baš ti hvala.
Ma sve mi je lijepo u i pristojno rečeno u opomeni,a nije da je nisam zaslužila.Ali,kaj mogu,ponekada mi se neozbiljnost otme kontroli.
Nisam ja tebe ništa pitala,pitao si ti mene u zadnjem PP,ja sam ti samo poslala odgovor,a ti nisi PP otvorio.I to je to.Jesam informatički nepismena,ali bi se čovjek iznenadio koliko toga znam. i još jednom
pitijacro- legionar
Stranica 4 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic