prijavno odjavni topic
+8
Ti ga na
2 UglliDriver
Zabadalo
TVfreak
pitijacro
muhanicar
mario
Admin
12 posters
Stranica 35 / 40.
Stranica 35 / 40. • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Dobro jutro , danas napokon čekam naporan dan .
Nešto sličmo kao pitija .
Malo ujutro poberem paprike i onda cijeli dan lajem iz plastičnog stolca
Slatke muke , nemaš kaj prigovoriti
Nešto sličmo kao pitija .
Malo ujutro poberem paprike i onda cijeli dan lajem iz plastičnog stolca
Slatke muke , nemaš kaj prigovoriti
Krivo dečko,krivo.Sa kartonske kutije.Plastični mi ukrali oni kojima dajem besplatno.Nema više đabe ni u stare babe.Naučilo me.
Šta si ti to ono reko?????Jel to bila aluzija na moj rad?Jel se to mene proglašava radnom foliranticom!!????? :shock:Sad si gotov.Evo ti vitrualno -
A da mogu sad bih ti baš stala na prst.Ručni.A mislim da bi ti i jezičina stradala.
Skoro pa zaboravih-ja danas ne radim,ne ono što i obično,hi,hi.
Šta si ti to ono reko?????Jel to bila aluzija na moj rad?Jel se to mene proglašava radnom foliranticom!!????? :shock:Sad si gotov.Evo ti vitrualno -
A da mogu sad bih ti baš stala na prst.Ručni.A mislim da bi ti i jezičina stradala.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Mahanje buzdovanom i nije neko razumno uvjeravanje , to je represija tipa zviždača od neki dan .pitijacro je napisao/la:Krivo dečko,krivo.Sa kartonske kutije.Plastični mi ukrali oni kojima dajem besplatno.Nema više đabe ni u stare babe.Naučilo me.
A zašto misliš da želim biti razumna?
pitijacro- legionar
Moram da brišem prašinu i skidam paučinu ovde, koliko često dolazite
babyblue- Broj postova : 335
Različkice,mi smo ti radni ljudi-neki u sustavu kapitalizma,neki seljačine,a seljačine isto rade,iako često kada i kolko hoće-ali rade.E moja blu,a di si mi sinoć bila?
pitijacro- legionar
Razmišljala sam da napravim kuću na drvetu, ali ne umem ja to.pitijacro je napisao/la:Različkice,mi smo ti radni ljudi-neki u sustavu kapitalizma,neki seljačine,a seljačine isto rade,iako često kada i kolko hoće-ali rade.E moja blu,a di si mi sinoć bila?
A šta će ti kuća na drvetu-ne moraš valjda dokazivati da si sišla.
pitijacro- legionar
A zašto ništa ne pišeš sada npr? Ovde čitam, pišem sama sa sobom. Ti viriš, ćutišmuhanicar je napisao/la:Mir s vama
Vidi odmah se odjavio i pobegao, ni slovca!
Nedruštveni jedan...
Nedruštveni jedan...
Evo ti mene dok nisam ošla na večeru k snahi.
pitijacro- legionar
Nisam odavde i ..............
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Evo,svi nestali.Ma nema veze.
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:
pitijacro- legionar
Ajmo Pitijice,vrijeme je,očice ti pune sna,vidiš da ti nitko neće reći laku noć.Evo ti jedna pusa od sebe same.
pitijacro- legionar
I tako se probudila ja,kraj kreveta spava Ninica,na krevetu Čupka,a iznad kreveta pandič maca.Ove su strašne.Svaki čas im padnu na pamet nekakve gluposti.A ne možeš ni na wc bez njih,uvijek su za petama.To je sve ko ovisno o meni.Ak ne zatvorim vrata začas se natrpaju tamo gdje im nije mjesto.
Dobro jutro.vele bude vruće.Ajmo malo radit,pa sređivat participaciju-to šaljem muža,pa malo u Sloveniju,kozmetike ponestalo,a i nekaj drugo fali,ma fali ono-osjećaj da ne moraš ništa raditi,da se možeš opustiti i poslati sve u vražju mater,ali od toga još uvijek ništ-bem ti život da ti bem,ali neka,pričekati ću ja bolje dane.
Ajd da si malo dignem raspoloženje,jer ovakva kakva jesam nisam u stanju podiči ništa drugo.Niti nikome drugom.Mslim,ništa.
Dobro jutro.vele bude vruće.Ajmo malo radit,pa sređivat participaciju-to šaljem muža,pa malo u Sloveniju,kozmetike ponestalo,a i nekaj drugo fali,ma fali ono-osjećaj da ne moraš ništa raditi,da se možeš opustiti i poslati sve u vražju mater,ali od toga još uvijek ništ-bem ti život da ti bem,ali neka,pričekati ću ja bolje dane.
Ajd da si malo dignem raspoloženje,jer ovakva kakva jesam nisam u stanju podiči ništa drugo.Niti nikome drugom.Mslim,ništa.
pitijacro- legionar
muhaničar,da ti mahnem i idem dalje u plastenik dok ne bude nepodnošljivo.evo sam nešto gricnula,pa na posao.
pitijacro- legionar
babkice, ,baš mi je žao što se neću zadržati,već sam spremna za put,a ti ovdi.Odoh malo u šoping.ne bu valjda loše-klima u autu,klima bu valjda i po dučanima,pa se bude izdržalo.Imaš li kakvu želju?
Uh,nestala dok si reko keks.
Uh,nestala dok si reko keks.
pitijacro- legionar
ok,budemo te rasporedile.
pitijacro- legionar
Stranica 35 / 40. • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic