prijavno odjavni topic
+8
Ti ga na
2 UglliDriver
Zabadalo
TVfreak
pitijacro
muhanicar
mario
Admin
12 posters
Stranica 39 / 40.
Stranica 39 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: prijavno odjavni topic
Uh što ja volim red i čistoću,ali me život već odavno naučio da ne možemo dobiti sve što volimo i želimo u životu.
Ma nije tako strašno,ajd,sada bilo malo gore,ali inače pohvatam ja konce.Ili platim,pa opet dobro.Ali ako ti voliš,ja ću te pozvat,samo ti rekni da želiš.
Dobro jutro,evo sunašca,budemo se fino okupali,napravili jednostavnu frizuricu,obukli novu suknju,ošli po unuku,i pravac na proščenje.Prvo obilazim sve štande.Onda budem si kupila licitarske kolače.I srce.Da imam još koje osim svoje.U vlasništvu. Onda popijem dve čaše gverca,za mene ovakvu nealkoholičarku se to računa puta četiri.A onda,onda ravno do ringlišpilja.Budu me opet smjestili valjda na jednu stranu,a klince na drugu.da ne završimo slučajno svi skupa na crkvenom tornju.Ili bih mogla samo ja.......
Ma nije tako strašno,ajd,sada bilo malo gore,ali inače pohvatam ja konce.Ili platim,pa opet dobro.Ali ako ti voliš,ja ću te pozvat,samo ti rekni da želiš.
Dobro jutro,evo sunašca,budemo se fino okupali,napravili jednostavnu frizuricu,obukli novu suknju,ošli po unuku,i pravac na proščenje.Prvo obilazim sve štande.Onda budem si kupila licitarske kolače.I srce.Da imam još koje osim svoje.U vlasništvu. Onda popijem dve čaše gverca,za mene ovakvu nealkoholičarku se to računa puta četiri.A onda,onda ravno do ringlišpilja.Budu me opet smjestili valjda na jednu stranu,a klince na drugu.da ne završimo slučajno svi skupa na crkvenom tornju.Ili bih mogla samo ja.......
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Želim vam svima dobro jutro!!!!!!!!!
mario- legionar
- Broj postova : 1697
Rano si ti to poželio,rano,nema šta.
Evo ću i ja svima poželjeti prijatan ručak i dobar tek.za petnaest minuta.
Imam opravdanje-nisam našla domačeg odojka,a kupljenog ne želim.Pa ipak nekaj kemijam u pečnici.Još malo,i gotovo,budemo gricnuli.
Bem ti gverca da mu ga bem,kak more pol litra držati od podneva da sada i još ne pušta.Oće se tko smijati sa mnom?Mužu mi nije smiješno,prisjeo mu smijeh dok sam morala ustati s klupe.I doći do auta. Uh.
Ma,praf za praf,nema zime,sve je pod kontrolom.Pogotovo dok sjedim,hi,hi.
Evo ću i ja svima poželjeti prijatan ručak i dobar tek.za petnaest minuta.
Imam opravdanje-nisam našla domačeg odojka,a kupljenog ne želim.Pa ipak nekaj kemijam u pečnici.Još malo,i gotovo,budemo gricnuli.
Bem ti gverca da mu ga bem,kak more pol litra držati od podneva da sada i još ne pušta.Oće se tko smijati sa mnom?Mužu mi nije smiješno,prisjeo mu smijeh dok sam morala ustati s klupe.I doći do auta. Uh.
Ma,praf za praf,nema zime,sve je pod kontrolom.Pogotovo dok sjedim,hi,hi.
pitijacro- legionar
Bejbi moja bejbi,ti mi opet pobegla načisto.Nemoj takva da budeš,dođeš,viriš,begaš,veoma si neka tajanstvena u zadnje vreme,ajd bre,druži se malo,volemo mi pričati s tobom,to što ne smeš muške da mi diraš ne znači da ne smeš da ih zezaš,ajd da se družimo,da se smejemo skupa,ne plaši se,nitko ne sme da te bije,ja ću sopstvenim rukama da ga davim takne li te tko,ma ću ga izlemati ko baksuza u bostanu.babyblue je napisao/la:Aj pa ćao
pitijacro- legionar
Dobro jutro,još smo malo pospani,ali nema veze.Svima koji su lijepo sanjali želim ugodan dan.Svi koji su imali noćne more-natrag u krevet odsanjati lijepe snove-ili još bolje-sanjati otvorenih očiju.sanjariti.Savjet obavezno poslušati,jer nemoj da tamo nekom na nogu stanem.
pitijacro- legionar
Dobri den, dobri ludi
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
ajmo na spavanje,mislim da je moj muž već nahranil komarce,vrijeme je.Sutra je novi dan,ko što bi rekla Skarlet u Prohujalo sa vihorom.pojma nemam di mi je ta knjiga.
Ako netko želi pusu za laku noć,evo- jedna za sve koji hoće.Podijelite.
Ako netko želi pusu za laku noć,evo- jedna za sve koji hoće.Podijelite.
pitijacro- legionar
Kam ideš?
Ionak ti nebudu mirni snovi
Ionak ti nebudu mirni snovi
muhanicar- legionar
Ma sam spavala ko zaklana,priklalo me jučer u polju.
dobro jutro,evo je novi dan.radilo se bude,samo ćemo malo kanije početi.ubita sam.
dobro jutro,evo je novi dan.radilo se bude,samo ćemo malo kanije početi.ubita sam.
pitijacro- legionar
Danas bih da se bućnem u Dunav, osećam leu će brzo kraj, a to mi se ne dopada.
-ovo umesto prijavnog, umesto pozdrava-
-ovo umesto prijavnog, umesto pozdrava-
babyblue- Broj postova : 335
I odmah da pozdravim 2 neulogovana gosta :)
Di si bejbi,evo se upravo svađamo zbog tebe,budeš nam uništila obiteljsku idilu.
Ne diraj mi muške,to sum moji,budem ti dala po prstima. Evo,ak oćeš,Ilegalca si uzmi,njemu i treba neka da ga malo prodrma.Ali mi ga vrati,makar i svega iscufanoga.
Ne diraj mi muške,to sum moji,budem ti dala po prstima. Evo,ak oćeš,Ilegalca si uzmi,njemu i treba neka da ga malo prodrma.Ali mi ga vrati,makar i svega iscufanoga.
pitijacro- legionar
Čao lepotice, a gde vam je zvijer
muhanicar- legionar
Za dvije ljepotice treba dvije zvijeri.A dobro bi došao i jedan krotitelj.Za goropadnicu.
pitijacro- legionar
Ajmo,jutro je pametnije od večeri,idemo ga dočekati.Sklopljenih očica.malo još virnuti tv i u krpe.* **
pitijacro- legionar
Idemo, da.
Sutra je radni dan za nas neradnike.
Neznam samo gde si čula taj slogan u vezi jutra i večeri
Sutra je radni dan za nas neradnike.
Neznam samo gde si čula taj slogan u vezi jutra i večeri
muhanicar- legionar
ostala sam bez teksta
nema svađe, svako dobije po zasluzi
Sad stvarno idem spat.
Samo moram brzo spavati:baj:
Samo moram brzo spavati:baj:
muhanicar- legionar
Slušaj zmijo,ne idi mi blizu obitelji.Drž prste dalje,da ti ne ishodim zabranu prilaska.Ak te baš tolko vuće,viriti možeš,al ne pipaj.(a je meni jasno da su to atraktivni muškiči,pa je teško odoljeti)babyblue je napisao/la:
ostala sam bez teksta
nema svađe, svako dobije po zasluzi
pitijacro- legionar
Jedan kapučino za ljubav mog života,čaša nečega za mene(od čega mi se ne diže kiselina),natrag u krevet,malo priče,malo čohljanja leđa,malo nečega,dizanje,nešto,pa na posao.
Ima li dobrovoljaca za malo pomoći?I ručak dobije.
Ima li dobrovoljaca za malo pomoći?I ručak dobije.
pitijacro- legionar
Stranica 39 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic