piva ..da tema je o pivi
5 posters
Stranica 1 / 1.
piva ..da tema je o pivi
Pravilo broj jedan: nikad ne pij pivu ako si na dijeti .
Ima problem , ogladnim od pive .evo sad me zadesilo ..kaj da radim?
Ima problem , ogladnim od pive .evo sad me zadesilo ..kaj da radim?
Re: piva ..da tema je o pivi
1.Je,ljeti,tri puta na godinu.Ali ne smijem.
2.Jedna čaša-meni previše.Nakon prve pričam gluposti.Nakon druge čaše radim gluposti.Nakon treće ne radim ništa jer ne mogu niti ustati od stola.Čaše-ne flaše.
3.Bilo kakva-ne biram kada hoću.
2.Jedna čaša-meni previše.Nakon prve pričam gluposti.Nakon druge čaše radim gluposti.Nakon treće ne radim ništa jer ne mogu niti ustati od stola.Čaše-ne flaše.
3.Bilo kakva-ne biram kada hoću.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Piva, da, toliko osporavana i toliko uzdizana tekućina da joj nema para. Evo ja popijem tu i tamo pivu, da se podsjetim zakaj mi je gemišt bolji....međutim nekad je bilo skroz drukčije znali smo mi, gimnazijalci, za veliko odmor iskapit sanduk pive , za kuraž prije kakvog ispita....nije da si kaj bolje znal, ali te manje peklo....tak da ima, ta piva, mjesto u mom srcu
jeffy- Broj postova : 268
Evo i ja sam danas jednu .. .
Piva za mene ima ritual ..ne mogu je piti na silu .(za razliku od koka kole).
Najbolje sjeda kad guzica osjeti trosjeda (ako je alkoholna ) .
Organski ne mogu podnjeti ožujsko i uvjeren sam da je blokada u glavi ..ah ta glava
Piva za mene ima ritual ..ne mogu je piti na silu .(za razliku od koka kole).
Najbolje sjeda kad guzica osjeti trosjeda (ako je alkoholna ) .
Organski ne mogu podnjeti ožujsko i uvjeren sam da je blokada u glavi ..ah ta glava
Zadnja promjena: Admin; uto svi 14, 2013 7:13 am; ukupno mijenjano 1 put.
PAN mi osvježi dan. IstinaiBog, rijetko
Ti ga na- Broj postova : 151
Ide pivo ali u pravom trenutku, uglavnom naveče u kafani, nikad u sred posla, uvijek hladno, po mogućnosti iz čaše dovoljno velike da stane čitavo. Staklenka 0,33 limenku baš ne volim, plastika može samo u nuždi iz poštovanja prema domaćinu, s točenim nemam baš dobro iskustvo ili ga moj organizam ne podnosi ili sam naletio na neko neispravno. Pijem sljedeća piva poredana po preferenciji; preminger, laško, tuzlansko, pan. Radler fino osvježi, pan mi se pokazao kao najbolji
Još da napomenem, pravo pivo nikad na prazan stomak
Još da napomenem, pravo pivo nikad na prazan stomak
TVfreak- Broj postova : 235
E, još jednu stvar sam zaboravio. Uvijek dobijem želju za pivu, gotovo isklučivo dok se gledaju tekme. One reklame subverzivno utječu na moj mozak.
BTW: vele mi moji pivači da se PAN promjenio na loše.....da žulja u glavi drugi dan
BTW: vele mi moji pivači da se PAN promjenio na loše.....da žulja u glavi drugi dan
jeffy- Broj postova : 268
Ne žulja PAN, nego količina ;)jeffy je napisao/la:E, još jednu stvar sam zaboravio. Uvijek dobijem želju za pivu, gotovo isklučivo dok se gledaju tekme. One reklame subverzivno utječu na moj mozak.
Ti ga na- Broj postova : 151
Količina je definirana pakiranjem , a tko bi šepav išel domaTi ga na je napisao/la:Ne žulja PAN, nego količina ;)jeffy je napisao/la:E, još jednu stvar sam zaboravio. Uvijek dobijem želju za pivu, gotovo isklučivo dok se gledaju tekme. One reklame subverzivno utječu na moj mozak.
Stranica 1 / 1.