kvačilo
+2
muhanicar
prkanjac
6 posters
Stranica 1 / 1.
kvačilo
dal tko radi kod nas te potiskivace ili možda odoka neko vidi od čega pašu ili da su bar podjednaki?
[You must be registered and logged in to see this image.]
prkanjac- Broj postova : 416
Re: kvačilo
Od kakve makine je to?
Željezne su pa u nedostatku novih nebi smjelo biti problema oko nadovarivanja istih s tim da bi preporučil zamjenu potisnog ako ga uopče ima.
Željezne su pa u nedostatku novih nebi smjelo biti problema oko nadovarivanja istih s tim da bi preporučil zamjenu potisnog ako ga uopče ima.
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
od carrarota.muhanicar je napisao/la:Od kakve makine je to?
ima potisni,nabavka nebi trebala bit problem neg dugi put nabavke je problem.
kadi bi mogal kod nas nač takvu korpu od tristača ?
Imaš fiat oldtimer klub forum pa probaj kod njih ..
Jest da nije baš aktivan , pa ak ti je hiča ne očekuj čuda .
našal sam u srbiji ,samo kako naručit od njih ?Admin je napisao/la:Imaš fiat oldtimer klub forum pa probaj kod njih ..
[You must be registered and logged in to see this link.]
klikni gore [You must be registered and logged in to see this link.]prkanjac je napisao/la:našal sam u srbiji ,samo kako naručit od njih ?Admin je napisao/la:Imaš fiat oldtimer klub forum pa probaj kod njih ..
[You must be registered and logged in to see this link.]
Za Hrvatsku
Pošiljke za Hrvatsku šaljemo u Pribislavec, a zatim poštom do bilo kog mesta u Hrvatskoj. Dostava do Pribislavca iznosi 15% od vrednosti pošiljke, a dostava od Pribislavca do određenog mesta u Hrvatskoj prema važećem CENOVNIKU pošte Hrvatske. Plaćanje se vrši prilikom isporuke. Isporuka traje do 20 radnih dana.
Tečaj je 14.7 dinara = 1 kuna
Probaj pitat ovde:[You must be registered and logged in to see this link.]
Zabadalo- Broj postova : 124
Admin je napisao/la:
Pošiljke za Hrvatsku šaljemo u Pribislavec, a zatim poštom do bilo kog mesta u Hrvatskoj. Dostava do Pribislavca iznosi 15% od vrednosti pošiljke, a dostava od Pribislavca do određenog mesta u Hrvatskoj prema važećem CENOVNIKU pošte Hrvatske. Plaćanje se vrši prilikom isporuke. Isporuka traje do 20 radnih dana.
evo kontakta kod nas Pribislavec, Ruđera Boškovića 29, tel. +38598616655
Pribislavec, selo koje dijeli Pitiju od mene ....
Tak je Delić 80 i neke rekao za Roberta Jarnija da dolazi iz Čakovca kraj Pribislavca
Tak je Delić 80 i neke rekao za Roberta Jarnija da dolazi iz Čakovca kraj Pribislavca
jeffy- Broj postova : 268
a ja tražim po granici Srbije i Hrvatske kadi je PribislavecAdmin je napisao/la:Admin je napisao/la:
evo kontakta kod nas Pribislavec, Ruđera Boškovića 29, tel. +38598616655
Sram te bilo , da te sram biloprkanjac je napisao/la:
a ja tražim po granici Srbije i Hrvatske kadi je Pribislavec
jeffy je napisao/la:Pribislavec, selo koje dijeli Pitiju od mene ....
Ili samo da si rekao-Pribislavec-dva km od Pitije.Ili Pribislaveec-tri i pol minute od Pitijine kuće.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
nema odgovora iz pribislavca,a u srbiji se javili i kad ih pital da bi vidjeli neke dimenzije reko on da nazovi za 15 minuta i više se ne javljaju sam prekidaju liniju.
Jebeno stari , a ništ ..budi uporan a plati tek kad ti pošalju međimurci .
Od kud ti podatak da paše od tristača ?- u mog komše je išla od starog merđana 200 D .
Od kud ti podatak da paše od tristača ?- u mog komše je išla od starog merđana 200 D .
rekal mi majstor da je isti proizvođač,sad jel paše baš kompletna neznam, al pašu potiskivači, oprige i oni šerafi za štelanje.
Stranica 1 / 1.