Stoti član
5 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Stoti član
[You must be registered and logged in to see this image.]
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
pitijacro je napisao/la:Pa dobro pobogu mame li te šparne i nekaj drugo osim nimfi.(za komarce već znamo).Kakve Adonise,Narcise-ah,od Narcisa baš neke koristi i ne bi bio,al bolje išta nego ništa.Samsone,Romee,Don Juane,Don Kihote,Zoro osvetnike,bilo kaj?Papa Štrumfe,Gargamele,Talične Tome....
Pa može , da . ali treba sitne preinake .
Bi ti rekel kaj ali si me gore špotala , u vezi guranja nosa u brak .
Jesi ti neki moderator ili nemuhanicar je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this image.]
Ajd pa me sad baš zanima-nemoj se ništ plašiti-samo ti reci,evo ak te i malo nagazim,ništ strašno,malo sam lakša neg prije pa bu te sigurno manje boljelo.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Da neki.Admin je napisao/la:Jesi ti neki moderator ili nemuhanicar je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this image.]
PRAVI
muhanicar- legionar
Ajmo,stoti član,gazda ne želi dati puni pansion,ne želi dati puni krevet,pa koga ćemo namamiti sa ovako oskudnom ponudom?Nije vrag da ćemo zauvijek ostati na 99.
pitijacro- legionar
Promjena plana.
100.ti član če dobiti [You must be registered and logged in to see this image.]ukradenu u Pitijinom vrtu
100.ti član če dobiti [You must be registered and logged in to see this image.]ukradenu u Pitijinom vrtu
muhanicar- legionar
E,ovo je sada tek potpuni promašaj.
Pitija ove godine nema od ruža ništa,dok pitija napravi sve što treba,dok priredi što će se pojesti,dok malo uredi kuću-ajmo priznati javno-traljavo,dok sve porješava,pribavi,nabavi,napravi flance za sadnju,posadi,za cviječe nema ni vremena ni snage.Pitija će sad uzeti jednu radnicu koja će biti spremačica,kuharica i radnica za noćnu šihtu..Da je zamjeni malo,da dođe do zraka.E,onda bude opet i cvijeća,ali,nećemo valjda do onda biti bez stotog člana?
Pitija ove godine nema od ruža ništa,dok pitija napravi sve što treba,dok priredi što će se pojesti,dok malo uredi kuću-ajmo priznati javno-traljavo,dok sve porješava,pribavi,nabavi,napravi flance za sadnju,posadi,za cviječe nema ni vremena ni snage.Pitija će sad uzeti jednu radnicu koja će biti spremačica,kuharica i radnica za noćnu šihtu..Da je zamjeni malo,da dođe do zraka.E,onda bude opet i cvijeća,ali,nećemo valjda do onda biti bez stotog člana?
pitijacro- legionar
mogla si to objasniti i u slici , manje slovapitijacro je napisao/la:E,ovo je sada tek potpuni promašaj.
[You must be registered and logged in to see this image.]
E,baš si pogodio.Ali,bude opet došla zima,prošlo bu i ovo.Koji sam ja jadnik,evo me zove prijtelj(forumski) na besplatni smještaj na par dana u Kaštel,a mi ne možemo ići.Ma nema veze,pričekati ću ja bolje dane.
pitijacro- legionar
Eeee, muhanicar, bas sam se sad zmislil svojih mladih dana, kad si del onog smjeska z ruzuj... Nasel sam se ja tak jenput z jenuj pucuj, a veli ona mogel si bar cokoladu donesti ili barem nekakvu rozu, a ja sam bas videl nekakve gatruze h vertu na putu, i ja ni pet ni sets, nek h auto (skoda favoritka) i bejz ja po te gatruze... I skocim ja prek plota, pocnem brati te gatruze, spicem se ko kristus, kad primetim da prema meni juri nekakvi vucjak od kojih 50 kila... Uspel sam pobeci s tri roze, donesem ja to njoj i velim :ti je sad serce na mestu kad vec meni nije??? I onda bu neko rekel da se ne trudim!!!!
Piti, je ona tvoja pesica huda ili bi dala krasti ruze z vrta? Ili bi bilo ???
Piti, je ona tvoja pesica huda ili bi dala krasti ruze z vrta? Ili bi bilo ???
Imbra- Broj postova : 218
Imbra,koji si ti romantičar,pa to je za nepovjerovati.Čovjek bi odmah poželjel da si mu dečko....A i pokoje žensko.
Moje pasano bi te samo malo kušala.Radoznala je ko i ja.
Ma to ti je takva pasica da bismo morali kupiti još jednog psa da je čuva da je ne odnesu dok spava,i nas skupa s njom.Samo je moraš pitati-a gdje su ribice?I bez pitanja,čim netko otvori dvorišna vrata,juri u ribnjak,okreče se i gleda,ide li se za njom, i izvodi predstavu u vodi.Lovi ko pravi ribič.
Moje pasano bi te samo malo kušala.Radoznala je ko i ja.
Ma to ti je takva pasica da bismo morali kupiti još jednog psa da je čuva da je ne odnesu dok spava,i nas skupa s njom.Samo je moraš pitati-a gdje su ribice?I bez pitanja,čim netko otvori dvorišna vrata,juri u ribnjak,okreče se i gleda,ide li se za njom, i izvodi predstavu u vodi.Lovi ko pravi ribič.
pitijacro- legionar
Eto se dogodilo-stigao stoti član!!!!
Šta ćemo mu dati,šta ćemo mu dati!!!
Stanko1,reci,što oćeš,ti si počasni član,evo imaš sa moje strane sve moguće privilegije,to ti znači da te neću lupiti po prstičima,neću biti zločesta,zlobna,(osim ponekada,kaj morem,u krvi mi),joj da si se bar predstavio u novim članovima-KAKVU bih ti dobrodošlicu poželjela.(Apartman ti je dušo samo navlakuša,nadam se da nisi pao na to)
Šta ćemo mu dati,šta ćemo mu dati!!!
Stanko1,reci,što oćeš,ti si počasni član,evo imaš sa moje strane sve moguće privilegije,to ti znači da te neću lupiti po prstičima,neću biti zločesta,zlobna,(osim ponekada,kaj morem,u krvi mi),joj da si se bar predstavio u novim članovima-KAKVU bih ti dobrodošlicu poželjela.(Apartman ti je dušo samo navlakuša,nadam se da nisi pao na to)
pitijacro- legionar
Nemoj tako gazda,moglo bi se to protumačiti kao škrtost.A znamo da si ti velikodušan,jel.
pitijacro- legionar
Ajmo stoti član,zucni nešto o sebi,daj da te malo zagrlimo i prigrlimo.
pitijacro- legionar
Ja stojim iza svog obečanja .Admin je napisao/la:Tko je kaj nudio nek mu i omoguči
Udaraj Stana
muhanicar- legionar
Nemoj muhaničar pobogu,u mome dvotištu ima tek pokoja jadna ružica,budemo morali skupa iti krasti u tuđi vrt. Daj mu obečaj nešto drugo.
pitijacro- legionar
Ja vec nejdem roze krast, bi mu rajsi kupil cokoladu??? Pa mi mozda i mi malo hlovili???
Imbra- Broj postova : 218
Eto, naš stana se još ni uhodal nije a več je neaktivan.
A tolko željno smo ga iščekivali, Apartman uredili, skije nalaštili, prevoz organizirali, viagre se dotaknuli, cviječe zaljevali, skoro se i u lopovluk upustili, i lijepo te ugostili, a ti ovak
A tolko željno smo ga iščekivali, Apartman uredili, skije nalaštili, prevoz organizirali, viagre se dotaknuli, cviječe zaljevali, skoro se i u lopovluk upustili, i lijepo te ugostili, a ti ovak
muhanicar- legionar
Točno tak,Stana,pa kaj si ti mislil nas samo iskoristiti?Ni ti to ljepo.Ajd da si htel iskoristiti mene,ipak sam ja jedno žensko,ali ove moje prijatelje?Muške!!!Ma Stana budemo te dali na popravni.
pitijacro- legionar
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.