još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tema o svim mogučim uređajima visokog napona (ne previsokog)

4 posters

Go down

Tema o svim mogučim uređajima visokog napona (ne previsokog) Empty Tema o svim mogučim uređajima visokog napona (ne previsokog)

Postaj  Imbra pon lip 24, 2013 9:41 pm

Nisam nasel temu o uređajima viskog napona, pa bum tuj pital... A mogli bi ju meti, mislim da svako ima doma nekakvu brusilicu, busilicu ili barem mikser... Embarassed
Znaci ovak; ak ja imam dve-tri iste brusilice, znaci isti tip, ista marka, dal se more zeti rotor ili stator od jedne i deti na drugu ili je to "upareno"??

Imbra

Broj postova : 218

[Vrh] Go down

Tema o svim mogučim uređajima visokog napona (ne previsokog) Empty Re: Tema o svim mogučim uređajima visokog napona (ne previsokog)

Postaj  muhanicar pon lip 24, 2013 9:44 pm

Imbra je napisao/la:Nisam nasel temu o uređajima viskog napona, pa bum tuj pital... A mogli bi ju meti, mislim da svako ima doma nekakvu brusilicu, busilicu ili barem mikser... Embarassed
Znaci ovak; ak ja imam dve-tri iste brusilice, znaci isti tip, ista marka, dal se more zeti rotor ili stator od jedne i deti na drugu ili je to "upareno"??
Ako je mala Iskra u pitanju onda ti rotor nikam ne paše, pošalji ga meni da si ga ja uparim sa svojim statorom:jmp:jumpy

muhanicar
legionar

Broj postova : 3300

[Vrh] Go down

Tema o svim mogučim uređajima visokog napona (ne previsokog) Empty Re: Tema o svim mogučim uređajima visokog napona (ne previsokog)

Postaj  Imbra pon lip 24, 2013 9:59 pm

Nije tuj Iskra u pitanju, u igri su makite, mada i Iskru imam, za nju trebam kuciste, lager je pojel dosjed, ak skoro ne najdem na Hrelicu kuciste drage volje ti ju spakiram i posljem... ili more obrnuto? Znaci moze to tak? Strahu sam da se nebi slucajo zdimilo znje, znam da ti stroji delaju na beli dim, kad on jenput pobegne van vec ne dela!!! amen

Imbra

[Vrh] Go down

Tema o svim mogučim uređajima visokog napona (ne previsokog) Empty Tema o svim mogučim uređajima visokog napona ( ne previsokog )

Postaj  muhanicar pon lip 24, 2013 10:09 pm

Imbra je napisao/la:, ak skoro ne najdem na Hrelicu kuciste drage volje ti ju spakiram i posljem... ili more obrnuto?
Može ona prva solucija i nadam se da bu to čim prije. Obrnuto nemore jer ta mala Iskra nije moja, skuril sam tuđu EmbarassedEmbarassed

Ako je proizvod skroz isti, znači istog proizvođača i iste snage možeš kombinirati do mile volje sa djelovima iz njih.

muhanicar
legionar

Broj postova : 3300

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon lip 24, 2013 10:15 pm

Imbra je napisao/la:Nisam nasel temu o uređajima viskog napona, pa bum tuj pital... 
Trebal si ju samo otvoriti , ništa lakše .

Boš (bosch)se hvalil upravo tim sustavom , svi na  sve:shock: .
Rotor od brusilice paše na ubodnu pilu i obrnuti i u svim mogučim kombinacijama .
Naravno pod uvjetom da se radi o istoj snazi stroja , da vam ne bi palo na pamet tokarenje rotora ili tuplanje statora lolo.

Admin
Admin

Broj postova : 7827

https://slobodni.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  Imbra pon lip 24, 2013 10:27 pm

Od boscha imam samo malu brusilicu i bas sam denes del nove cetkice na nju, 54 kune u Teni, ovo kaj imam su pile Makite, lisicji rep, 1010W

Imbra

[Vrh] Go down

Postaj  softi uto lip 25, 2013 12:10 am

Privlači me ova tema, al nisam trenutno kadar da nešto konkretno reknem!sram

softi

Broj postova : 60

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]