Jela ispod peke
5 posters
Stranica 1 / 1.
Jela ispod peke
Radi li nešto ispod peke.Kakve peke imate, mi koristimo peku "Plamen" Požega...
Evo i jedan ljetni recept za hobotnicu ispod peke [You must be registered and logged in to see this link.] i [You must be registered and logged in to see this link.]
Evo i jedan ljetni recept za hobotnicu ispod peke [You must be registered and logged in to see this link.] i [You must be registered and logged in to see this link.]
Re: Jela ispod peke
Gusnata je peka...meni se gusnata čini bolja od limenih, treba manje drva, bolje drži toplinu
A kad se peče peka , jel treba u pripremi dodatnog žara ili je dovoljno žara od prvog zatrpavanja .
Zapravo prije par dana sam naručio peku .
Bude limena ,izubijana od 3 mm ..
Tako da sljedi parola nevalja - pokušaj ponovno
Zapravo prije par dana sam naručio peku .
Bude limena ,izubijana od 3 mm ..
Tako da sljedi parola nevalja - pokušaj ponovno
Admin je napisao/la:A gdje nać hobotnicu?
Jel ta peka plamen požega gusnata ili limena ?
ja znam sam onaj recept janjnetina s hobotnicom ispod peke
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
ja koristim limenu peku,meni se čini boljom solucijom jer je lakše kontrolirati toplinu od gusnate,a to da za gusnatu treba manje drvi mi baš ne drži vodu....
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
mtd001- Broj postova : 177
mi to većinom ganjamo u tanjiru(jednom od onih tanjira za tanjirače) i teba bit vješt s vatrom, pretpostavljam da je isti slučaj sa sačom debeli/tanki
sad vidim da smo sazidali premali kamin, ovo čudo od sača jedva stane unutra, ustvari dok stane ovo nema mjesta za eventualnu dodatnu vatru
sad vidim da smo sazidali premali kamin, ovo čudo od sača jedva stane unutra, ustvari dok stane ovo nema mjesta za eventualnu dodatnu vatru
TVfreak- Broj postova : 235
Stranica 1 / 1.