prijavno odjavni topic
+6
2 UglliDriver
babyblue
mario
pitijacro
muhanicar
Admin
10 posters
Stranica 7 / 40.
Stranica 7 / 40. • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Eto me,vratila se iz posjete prijateljici koju sam zaista zanemarila zadnjih tri mjeseca. Dobila sam hokaido tikvu.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Nešto posla već je odrađeno,ono sitno,uobičajeno,ajmo sada malo u grad da se seljančica napije duha gradskog života,samo kratko,da se slučajno ne poželi pogospoditi,koja bi to gospođa bila,izvana dama,a u duši seljača. Kad bi moglo,oh kad bi samo moglo da je obrnuto.... Pa malo rekreacije,pa onda-vidjet ćemo,jel.....
Dobro jutro.
Dobro jutro.
pitijacro- legionar
Dobro veče,evo,okupana ,ma to je bio čisti užitak.Evo sam danas otkrila nešto novo o sebi:
1.Znam plivati.
2.Mogu gledati pod vodom.
3.Ne ide mi voda u nos pod vodom.
4.Ne mogu u vodi potonuti.Niti sjesti na dno bazena,ma koliko se trudila.
Ovo četvrto sam nekada mogla bez problema,a sada ne.Neznam zašto muž može,a ja ne.Bljak.
1.Znam plivati.
2.Mogu gledati pod vodom.
3.Ne ide mi voda u nos pod vodom.
4.Ne mogu u vodi potonuti.Niti sjesti na dno bazena,ma koliko se trudila.
Ovo četvrto sam nekada mogla bez problema,a sada ne.Neznam zašto muž može,a ja ne.Bljak.
pitijacro- legionar
nemože zato jer je negdje šupljaAdmin je napisao/la:jelda da mogu ja odgovoriti na 4. jelda da mogu?
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Ma je,u glavi valjda jesam,kako vrijeme prolazi,to mi je sve jasnije.Eto,pa je ilegalac riješio enigmu.Hvala ilegalac,da ovdje ima lista prijatelja ko na PF,sada bih ti odmah poslala zahtjev.I pod cijenu odbijenice.
pitijacro- legionar
Pa ima lista prijatelja
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
A šta mi vrijedi kada mene ionako nitko neće.Svi bi samo pametne.
pitijacro- legionar
Ajmo,večeras ćemo rano leći,pol dana bazena uzelo danak.
Laku noć.
Laku noć.
pitijacro- legionar
Ne možeš.A i ti i ja znamo zašto,jel?Admin je napisao/la:jelda da mogu ja odgovoriti na 4. jelda da mogu?
Ajmo pod tuš,vrijeme je.
pitijacro- legionar
Oooooo,što mi bio dobar dan.Prolunjalo se malo sajmom u Gudovcu,svašta se dalo vidjeti tamo,traktora,prikolica,mašina razno-raznih,Admina,muhaničara,knjiga raznih,imalo se za popit,gricnut,ma se nešto htjelo gricnut,ali se zaboravilo,ali bude druge prilike-ma na šarana na rašljama mislim-bem mu i šarana-izmakao mi je proljetos ,izmakao mi je danas-evo se imam čemu veseliti za na proljeće-budem ga gricnula sto posto,samo čovjek strpliv mora biti.A nesmije biti zaboravljiv,pa se sjetiti kada već izađe iz sajma.Za šarana,mislim.Valjda mi neće do tada poispadati zubi.
pitijacro- legionar
Bilo mi drago prozboriti koju s tobom
muhanicar- legionar
No,i jesi li sada skužo da ja ne lažem-ako kažem da pričam mnogo-onda pričam mnogo.
Ak velim da imam sedamdeset pet-onda imam sedamdeset pet-ne sto pet i ne pedeset pet.
AK REKNEM DA SAM ZLOČKA-ONDA SAM ZLOČKA.
Ak velim da sam milo i drago stvorenjce (makar sam zločka) onda sam milo i drago stvorenjce.
Jedino mi priča da bih nekom stala ne nogu i poplavila mu nožni palac ne drži vodu.Za to bih ipak trebala imati sto pet.A ne sedamdeset pet.Sa sedamdeset pet mogu samo uništiti cipele nekome,ak su mu nove.
Ajmo,dobro jutro,idmo uobičajeno-kapučino skuhan,krevet,srkanje,paprike,paradajzi.
Kiša je stala,al ionako meni kiša nema veze,jedino je dobro što ćemo ak je padne još malo krajem tjedna zakopčati kombajn i poći u krumpire.E,onda ćemo vidjeti čiji je veči.Molim lijepo,pripremite dečki svoje,pa da ja to razgledam i procijenim malo.
Ak velim da imam sedamdeset pet-onda imam sedamdeset pet-ne sto pet i ne pedeset pet.
AK REKNEM DA SAM ZLOČKA-ONDA SAM ZLOČKA.
Ak velim da sam milo i drago stvorenjce (makar sam zločka) onda sam milo i drago stvorenjce.
Jedino mi priča da bih nekom stala ne nogu i poplavila mu nožni palac ne drži vodu.Za to bih ipak trebala imati sto pet.A ne sedamdeset pet.Sa sedamdeset pet mogu samo uništiti cipele nekome,ak su mu nove.
Ajmo,dobro jutro,idmo uobičajeno-kapučino skuhan,krevet,srkanje,paprike,paradajzi.
Kiša je stala,al ionako meni kiša nema veze,jedino je dobro što ćemo ak je padne još malo krajem tjedna zakopčati kombajn i poći u krumpire.E,onda ćemo vidjeti čiji je veči.Molim lijepo,pripremite dečki svoje,pa da ja to razgledam i procijenim malo.
pitijacro- legionar
Admin, i tu ima rješenje-budemo mjerili metrom,ajd,centimetrom,pa budemo rezultat napisali na engleskom.Pa bude netko pomislil da se radi o inčima a ne o centimetrima -samo je problem kaj se mora mjeriti i težina.A kak da tu nekaj navučemo? U jedinice za mjerenje mase se baš ne razumijem.Jedino da ga izvažeš sa jednim kamenom skupa.(puna sam ideja ko i obično )
pitijacro- legionar
muhanicar je napisao/la:Bilo mi drago prozboriti koju s tobom
Joj moj muhaničar,sad mi palo na pamet-oprosti što ti nisam dala doći do riječi-sory prijatelju.Daš li mi drugu prilku,obrčajem da ću šutjeti ko riba.Znaš ono,kak moja svekrva veli-bum si primila vodu v lampu.i sam bum te slušala.
pitijacro- legionar
Pojel mi lopov post, a ja više nisam u elementu da istoga napišempitijacro je napisao/la:
Joj moj muhaničar,sad mi palo na pamet-oprosti što ti nisam dala doći do riječi-sory prijatelju.Daš li mi drugu prilku,obrčajem da ću šutjeti ko riba.Znaš ono,kak moja svekrva veli-bum si primila vodu v lampu.i sam bum te slušala.
muhanicar- legionar
Sad bi ti tu Admin imal šta reći.Nešto o,kak ono bješe,nekakvom, hm,bem ti informatičarku,moram ići vidit na krumpire.Evo mam se vrnem-evo sam se vrnula.Text editoru.Znala sam za tekst,ali mi editor bio enigma.
pitijacro- legionar
E,jel može ovak-sve nas imaš rad.To znači nas sve-sto posto, nas imaš rad sto posto.A jel može da mene imaš rad pedeset posto.Samu.A ove ostale isto pedeset posto.Sve njih skupa.A ak baš hoćeš,možeš mene uvrstiti i u onih drugih pedeset posto.Plus. (Bez proste riječi.Znaš da je ne psujem )Admin je napisao/la:ajoj ..... sve je to jer ves imam rada , inače sve u ( prosta riječ)
pitijacro- legionar
Stranica 7 / 40. • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic