prijavno odjavni topic
+6
2 UglliDriver
babyblue
mario
pitijacro
muhanicar
Admin
10 posters
Stranica 9 / 40.
Stranica 9 / 40. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Može.
Želiš još nešto? Reci,samo reci....
Želiš još nešto? Reci,samo reci....
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Spavaj,spavaj,spavalice....: *baj:
pitijacro- legionar
A-ha,počelo je-spava se dugo ujutro,popodne se šeta livadama....
A govorila sam ja da će doći bolji dani i mojih pet minuta,nije mi se vjerovalo,jel...
Govorila sam ja i svašta drugoga,pa mi se opet nije vjerovalo...
Došla maca na vratanca, slobodnog vremena ima sve više i više....
Jest da bi se moglo utrošiti na sređivanje kuće,dvorišta,ali mi još uvijek ne pada na pamet.
Neka mi još par dana....
Nebrao se stručak divljih karanfiliča,naišlo se na dvije malecke puhare,jednog zekonju,jednu srnu,dva jastreba,nešto što je šuštilo u grmu,jednom se popiknulo malo,jednom pošteno.
A govorila sam ja da će doći bolji dani i mojih pet minuta,nije mi se vjerovalo,jel...
Govorila sam ja i svašta drugoga,pa mi se opet nije vjerovalo...
Došla maca na vratanca, slobodnog vremena ima sve više i više....
Jest da bi se moglo utrošiti na sređivanje kuće,dvorišta,ali mi još uvijek ne pada na pamet.
Neka mi još par dana....
Nebrao se stručak divljih karanfiliča,naišlo se na dvije malecke puhare,jednog zekonju,jednu srnu,dva jastreba,nešto što je šuštilo u grmu,jednom se popiknulo malo,jednom pošteno.
pitijacro- legionar
A od čega?
Ili je bolje pitanje-zašto?
A još je bolje-jel tebe?
Nismo li ono jednom rekli da tebe ne može boljeti?Jer je...Uh,kak sam opet zločesta.oš me kaznit?
Ili je bolje pitanje-zašto?
A još je bolje-jel tebe?
Nismo li ono jednom rekli da tebe ne može boljeti?Jer je...Uh,kak sam opet zločesta.oš me kaznit?
pitijacro- legionar
Zašto je uobičajno pitanje kad se netko potuži na glavobolju .od čega .
Kao da ja znam od čega .
Kao da ja znam od čega .
Znam ti jedne jako dobre tabletice protiv glavobolje.Učinkovite sto posto.Uzimaju se pola sata prije nego osjetiš glavobolju.Admin je napisao/la:Zašto je uobičajno pitanje kad se netko potuži na glavobolju .od čega .
Kao da ja znam od čega .
pitijacro- legionar
Navratila....Da vidite da vas nisam zaboravila
babyblue- Broj postova : 335
Ma ne mogu vjerovati,e dobro da si došla,imam ti svašta za ispričati-hoćeš čuti?Ma sam blesava-oš pročitat?
pitijacro- legionar
Da, dadadadddaad!pitijacro je napisao/la:Ma ne mogu vjerovati,e dobro da si došla,imam ti svašta za ispričati-hoćeš čuti?Ma sam blesava-oš pročitat?
kafa sa limunomAdmin je napisao/la:baš si neka , e .
A mene i dalje glavurda boli
To je mit. Samo prva jutarnja deluje da se razbudiš.Admin je napisao/la:Poslje kave nama spavanja ..a onda još bolje glava zaboli
Ma gde ste sada?
Evo meni je drago da izašao novi spot jedne lepe pesme. Danas kada sam saznala bilo je oko 100 pegleda, a sada već preko 1000. Od toga ja 500 bar ahahhah
Evo meni je drago da izašao novi spot jedne lepe pesme. Danas kada sam saznala bilo je oko 100 pegleda, a sada već preko 1000. Od toga ja 500 bar ahahhah
Kada ću ja da se zaljubim? I zašto neću?
A ti se to zarekla da nećeš?
pitijacro- legionar
Pa i jesam izgleda. Toliko sam sebe u to odavno ubedila, da je to sada već postala jedina istina.
Ček malo,nisi li ti ono rekla da si jednog muža pokopala ljubavlju?Ma nije vrag da si komplekse si nabila?
Ma šta te muči mala,muškaraca ima pola svijeta,jedan više ili manje,nema veze,nek samo umiru,bitno je da umiru sretni.samo se ti zaljubljuj,nema zime.
Ma šta te muči mala,muškaraca ima pola svijeta,jedan više ili manje,nema veze,nek samo umiru,bitno je da umiru sretni.samo se ti zaljubljuj,nema zime.
pitijacro- legionar
Pa bih ja, ali ne mogu.
Evo jedan se smejao kada sam mu rekla da je dobar tip-on kaže, ajde mala ne zajebavaj, mogu ti biti tata. Debeo sam,duplo sam teži od tebe, mator, ti si mlada, lepa...bla bla...I tako on mi je drug, koji povremeno ispaljuje aluzije, ali se brzo zaustavi.
I eto odustala sam.
Evo jedan se smejao kada sam mu rekla da je dobar tip-on kaže, ajde mala ne zajebavaj, mogu ti biti tata. Debeo sam,duplo sam teži od tebe, mator, ti si mlada, lepa...bla bla...I tako on mi je drug, koji povremeno ispaljuje aluzije, ali se brzo zaustavi.
I eto odustala sam.
Ma da,to u svakom slučaju obeshrabruje.A zašto onda Ljupka Dimitrovska pjeva onu-godine nisu važne.A tu onda valjda ulazi i težina.Ma ne daj se ti omesti,matre mi,bude on prije ili kasnije shvatil da nije sve u godinama i težini.Pa kolko ja znam stalno se priča kako nije sve u parama.pa bi po nekoj logici onda moralo biti i sa ostalim tako.
A pusti ti njega,nek se on samo igra mačka i miša,bude se prije ilikasnije okliznul.i zagriznul.A,onda mala zgrabi i ne puštaj.
Ma ja sam ti puna ideja i mogućih scenarija.Ak ti nešto treba iscenirati,samo rekni i pitaj.
A pusti ti njega,nek se on samo igra mačka i miša,bude se prije ilikasnije okliznul.i zagriznul.A,onda mala zgrabi i ne puštaj.
Ma ja sam ti puna ideja i mogućih scenarija.Ak ti nešto treba iscenirati,samo rekni i pitaj.
pitijacro- legionar
Uh,uh,uh.I još jednom-uh.
Idem skuham,pa će se srknut,a onda-ide se kombajn prikopčat.Oće li ići-ne znam,mislim vađenje,bilo kišurine puno,ali-ako ne probaš i ne potrudiš se-nećeš znati.Je,je,nikada ne treba odustati na prvu loptu.A ako baš nikako ne ide-Bože moj,odustati se uvijek može.Budemo se vratili kući.A bude mi zbilja žao ne bude li išlo.
Malo lažnog optimizma-
I veselja-
A sada idem natreg u krevet po malo jutarnjeg
A i poneku
Idem skuham,pa će se srknut,a onda-ide se kombajn prikopčat.Oće li ići-ne znam,mislim vađenje,bilo kišurine puno,ali-ako ne probaš i ne potrudiš se-nećeš znati.Je,je,nikada ne treba odustati na prvu loptu.A ako baš nikako ne ide-Bože moj,odustati se uvijek može.Budemo se vratili kući.A bude mi zbilja žao ne bude li išlo.
Malo lažnog optimizma-
I veselja-
A sada idem natreg u krevet po malo jutarnjeg
A i poneku
pitijacro- legionar
Stranica 9 / 40. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic