prijavno odjavni topic
+6
2 UglliDriver
babyblue
mario
pitijacro
muhanicar
Admin
10 posters
Stranica 13 / 40.
Stranica 13 / 40. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Put na Mesec?Admin je napisao/la:A jel zna tko kam sad idem?
tko pogodi dobije bombon
babyblue- Broj postova : 335
Ja neću.Dok mi se ne ispriča za ismijavanje.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Ma ima stope da ti ljubi. Evo supa će mi pokipeti zbog fokusiranja na takvo ponašanje. Imaš pravo. Podržavam.
Uh,a ja još nisam narezala gljive.nabrala jučer.Malo mesa u bijelom umaku od gljiva,karfiol prilog,salata zelena,i ništa drugo.Kupila jučer krušaka,četri kile,banana pet,neke čokolade,dosta za danas da se ne udebljamo.Nema juhe,evo bacila malo prije od jučer.
pitijacro- legionar
Šta rade ljudi koji su ulogovani na forumu, a ne pišu?
Šlajfaju Pinokiju nosića!babyblue je napisao/la:Šta rade ljudi koji su ulogovani na forumu, a ne pišu?
;)
Dobro jutro.
Posrkano,počohljano,i naravno,orno za posao.
Pa,ajmo,udarnički-papričice,paradajzi,koji krastavac,i to bu onda moje zlato u zg unovčil.
A ja bum si onda svašta kupila.Opet.
--bate,kako je život lijep!!!!!!
Pa,ajmo,udarnički-papričice,paradajzi,koji krastavac,i to bu onda moje zlato u zg unovčil.
pitijacro- legionar
J - o - j.
Moram još presortirati i posložiti papriku.Danas sam ništ koristi.Ovo mi je šesti odmor danas.I uopće mi se ne radi.Kamo mi samo pobježe jutarnji optimizam,kvragu?
Ajmo,malo autogenog treninga-ja moram posložiti papriku,ja moram posložiti papriku,ja moram posložiti papriku,ja moram .....,ja,.... ne želim danas više ništ raditi.
Ajmo Pitice,moraš posložiti pariku,moraš potovariti u kombi,znaš da kombi mora na put noćas,ajde zlato malo,ajde.Budeš nekaj dobila onda.Hi,hi.....Evo ti i ,a budeš i čokoladicu.
Moram još presortirati i posložiti papriku.Danas sam ništ koristi.Ovo mi je šesti odmor danas.I uopće mi se ne radi.Kamo mi samo pobježe jutarnji optimizam,kvragu?
Ajmo,malo autogenog treninga-ja moram posložiti papriku,ja moram posložiti papriku,ja moram posložiti papriku,ja moram .....,ja,.... ne želim danas više ništ raditi.
Ajmo Pitice,moraš posložiti pariku,moraš potovariti u kombi,znaš da kombi mora na put noćas,ajde zlato malo,ajde.Budeš nekaj dobila onda.Hi,hi.....Evo ti i ,a budeš i čokoladicu.
pitijacro- legionar
Piti uspeva li ta samohipnoza?
Meni je sasvim ok ne biti uvek pozitivan. Ali biti češće pozitivan nego negativan je ok :)
Šta li sam ono htela reći......... Nema veze, a da...Ja se plašim uvek pozitvnih ljudi, znaš ono kada kažu:uvek je bio miran, uvek staložen....etc... ne znamo šta mu je bilo da minira tržni centar, a bio je tako fin.....
Tako da......
Sve je to........
Nemam pojma..........
Nervira me jesen, a to nije tema
Meni je sasvim ok ne biti uvek pozitivan. Ali biti češće pozitivan nego negativan je ok :)
Šta li sam ono htela reći......... Nema veze, a da...Ja se plašim uvek pozitvnih ljudi, znaš ono kada kažu:uvek je bio miran, uvek staložen....etc... ne znamo šta mu je bilo da minira tržni centar, a bio je tako fin.....
Tako da......
Sve je to........
Nemam pojma..........
A, ti si taj asocijalni, a lepo sam pitala2 UglliDriver je napisao/la:Šlajfaju Pinokiju nosića!babyblue je napisao/la:Šta rade ljudi koji su ulogovani na forumu, a ne pišu?
;)
babyblue je napisao/la:A, ti si , a lepo sam pitala2 UglliDriver je napisao/la:Šlajfaju Pinokiju nosića!babyblue je napisao/la:Šta rade ljudi koji su ulogovani na forumu, a ne pišu?
;)
Kaj znači?:taj asocijalni
Tak mucavci govore socijalni2 UglliDriver je napisao/la:
Admin je napisao/la:Tak mucavci govore socijalni2 UglliDriver je napisao/la:
Ok, a sad po istini reci kaj se "uzgaja"pitijacro je napisao/la: Dobro jutro.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ma kaj,pa imam prvoklasne uvjete,zar ne?Samo nemam opravdanje-ne pušim.a da se počnem sa time popušila bih brzo,preko puta mene jedan policajac,pet kuća više jedan,četri kuće niže jedan.....
Aaaaaliiiii,imam ja u planu drugi biznis-da probam sa uzgojem Peters Pepers. Probna proizvodnja bila uspješna-kolko tolko. Malo me veličina ....la,ali budem usavršila tehnologiju proizvodnje.Bar na XL veličinu.
Aaaaaliiiii,imam ja u planu drugi biznis-da probam sa uzgojem Peters Pepers. Probna proizvodnja bila uspješna-kolko tolko. Malo me veličina ....la,ali budem usavršila tehnologiju proizvodnje.Bar na XL veličinu.
pitijacro- legionar
Princeza me zafrk... moram gibat!pitijacro je napisao/la:Ma kaj,pa imam prvoklasne uvjete,zar ne?Samo nemam opravdanje-ne pušim.a da se počnem sa time popušila bih brzo,preko puta mene jedan policajac,pet kuća više jedan,četri kuće niže jedan.....
moram se igrat s barbikama:jmp:
O,pa ja nisam uvijek pozitivna-ima dana kada bih sve poslala u TPM,ali mene to nekako uvijek brzo prođe.Frustracije sam si liječila čkoladama,sada mi to otpalo,neda mi muž,mislim čokolade-on ti voli žensko kolko -tolko da izgleda na žensko.Neda mi niti da si nafrčkam kosu-a ja tako volim uvojke.Neda mi ni da se šišnem na kratko-iako ja to sada više niti ne bih jer bih izgledala ko ostarjela balavica.Znaš,imam mali problem.Mila i zgodna-a stara.Ebaj ga.I djetinjasta u duši.Kombinacija za popizdit.babyblue je napisao/la:Piti uspeva li ta samohipnoza?
Tako da......
Sve je to........
Nemam pojma..........
Eto,sada još jednom pročitaj što sam rekla i budeš vidjela da ja mogu biti istovremeno i pozitivna i negativna.To smo ti mi takvi ljudi-bedasto uračunljivi.
Ma šta te nervira jesen-ima da voliš jesen-kada te depra lupi,pa kada ti nakon toga zasja sunce u duši,znati ćeš cijeniti sitnice u životu.A to je smisao života-znati se veseliti sitnicama.
pitijacro- legionar
Ti s barbikama.ja s Kenom.Ajd da se igramo zajedno.Ti budeš moj Ken,a ja budem tvoje Barbike.(ima me dosta za tri -dakle,u prednosti si. )2 UglliDriver je napisao/la:Princeza me zafrk... moram gibat!pitijacro je napisao/la:Ma kaj,pa imam prvoklasne uvjete,zar ne?Samo nemam opravdanje-ne pušim.a da se počnem sa time popušila bih brzo,preko puta mene jedan policajac,pet kuća više jedan,četri kuće niže jedan.....
pitijacro- legionar
:king:pitijacro je napisao/la:Ti s barbikama.ja s Kenom.Ajd da se igramo zajedno.Ti budeš moj Ken,a ja budem tvoje Barbike.(ima me dosta za tri -dakle,u prednosti si. )2 UglliDriver je napisao/la:Princeza me zafrk... moram gibat!pitijacro je napisao/la:Ma kaj,pa imam prvoklasne uvjete,zar ne?Samo nemam opravdanje-ne pušim.a da se počnem sa time popušila bih brzo,preko puta mene jedan policajac,pet kuća više jedan,četri kuće niže jedan.....
Savladat ču i 4 ak treba!
Rekoše i mrtvi padoše.
pitijacro- legionar
Stranica 13 / 40. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic