prijavno odjavni topic
+6
2 UglliDriver
babyblue
mario
pitijacro
muhanicar
Admin
10 posters
Stranica 18 / 40.
Stranica 18 / 40. • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Pa dobro nemoram ja nikaj reći.Admin je napisao/la:kaj je ovo van men šou , ajde juhicu zakuhati i meseko podlijati .
Evo,šutim nadalje ko riba.
zapravo-ne šutim-kaj se ti imaš tu za prenemgati-ak nisi za ples-reci-nisam za ples-i na tebe ne računam.Ima tu i drugih igarača,budem ja pričekala bolju priliku.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
No kaj dečec,očeš ti jednu otplesati samnom?Ajmo ovu-2 UglliDriver je napisao/la:Evo i mene
pitijacro- legionar
E da sam za kompom sad bi ti pokazal kak se pleše kod naspitijacro je napisao/la:No kaj dečec,očeš ti jednu otplesati samnom?Ajmo ovu-2 UglliDriver je napisao/la:Evo i mene
Niks tehno dens-bečki,engliš,stiskavci,rok,dva jen,tri jen,bez veze,dva dva (to dva dva je međimurski),gluparenje,samba rumba niks,ali improvizacija može,ma kaj očeš,ja te pratim.
pitijacro- legionar
Muhaničar,kam si pobegel????
oš ti jedan otplesat?Ne???zakaj?????
pitijacro- legionar
Ćitam tam u temi nekad davno da si stara, pa zatopitijacro je napisao/la:Muhaničar,kam si pobegel????
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
No,evo-velim ja da stare ljude nitko ne voli-svi me izbjegavate i bježite.Sad i ti,i bejbica,Abmin još od sajma,ovi drugi ma ionako nikada niti nisu trpjeli,pa kaj ja onda uopće i radim ovdje.
A ja uopće nisam stara-samo sam sastavljena od rabljenih djelova.A rabljeni mercedes vrijedi više od novoga fiata.
A ja uopće nisam stara-samo sam sastavljena od rabljenih djelova.A rabljeni mercedes vrijedi više od novoga fiata.
pitijacro- legionar
Bitno da nisu isluženipitijacro je napisao/la:
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Me trošeni su,trošeni,samo dobar materijal-onaj negdašnji,pa se nije izraubal.
pitijacro- legionar
Ovo je okrutno!!!
Daj griz.
Daj griz.
pitijacro- legionar
Dobro jurooooooooo..ajmo na nogice , treba se istuširat , obrijat , namazat cipele , odredit današnju kombinaciju gardesrobe , povadit obrve , spremit doručak ..pasji život nema kaj
Jel nam entuzijazam isti kasno popodne kao i rano ujutro?Admin je napisao/la:Dobro jurooooooooo..ajmo na nogice , treba se istuširat , obrijat , namazat cipele , odredit današnju kombinaciju gardesrobe , povadit obrve , spremit doručak ..pasji život nema kaj
pitijacro- legionar
Pa nije isto ali nije loše , dobro da je zahladilo jer koliko sam se nazjevao da bi se nagutao muha i muha .
Auch.
Ich mus nach Slowenien gehn.
Ajmo-kapučino,očemo se obuči-očemo,zašto se još nismo-jer nam nije hladno-zašto nam nije hladno-jer se kuća grije i po noći-zašto se kuća grije i po noći-jer se nekome .....kolki će račun platiti desetog slijedeći mjesec.Sada.A desetog će kosa skočiti u zrak.Pa kaj-volim pank frizuru.Problem je samo kaj imam dugu kosu.Na šta budem ličila pobogu??????
Ak sad netko rekne - na vješticu- progutal bude riječi na suho.
Ajmo-kapučino,očemo se obuči-očemo,zašto se još nismo-jer nam nije hladno-zašto nam nije hladno-jer se kuća grije i po noći-zašto se kuća grije i po noći-jer se nekome .....kolki će račun platiti desetog slijedeći mjesec.Sada.A desetog će kosa skočiti u zrak.Pa kaj-volim pank frizuru.Problem je samo kaj imam dugu kosu.Na šta budem ličila pobogu??????
Zadnja promjena: pitijacro; uto lis 01, 2013 6:56 am; ukupno mijenjano 1 put.
pitijacro- legionar
Ne brini, takve frizure su tí sada in.
mario- legionar
- Broj postova : 1697
Mario,ti si pravi dečko-očeš biti moj prijatelj?
pitijacro- legionar
Evo ću još ovu staviti za ujutro ovdje-
pitijacro- legionar
Evo ja kuham Kavu, povrati do menepitijacro je napisao/la:Auch.
Koji si ti šarmer, svaka ti čast!mario je napisao/la:Ne brini, takve frizure su tí sada in.
Stranica 18 / 40. • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
Stranica 18 / 40.