Pvc ,aluminijumska ili drvena stolarija
3 posters
Stranica 1 / 1.
Pvc ,aluminijumska ili drvena stolarija
Pvc ,aluminijumska ili drvena stolarija,sta bi ste pre izabrali?
Srdjan92- Broj postova : 21
Re: Pvc ,aluminijumska ili drvena stolarija
Drvenu dušice,drvenu-redovito održavanje i to je to.Mojoj je dvadeset i osam godina-ova od Industrogradnje ko da si je jučer postavio.A i ova druga bez problema-ništa trulo.Jedino je greška što se u ono vrijeme kod nas za pur pjenu još nije čulo.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
A ekologija,unisticemo okolis-sumu.pitijacro je napisao/la:Drvenu dušice,drvenu-redovito održavanje i to je to.Mojoj je dvadeset i osam godina-ova od Industrogradnje ko da si je jučer postavio.A i ova druga bez problema-ništa trulo.Jedino je greška što se u ono vrijeme kod nas za pur pjenu još nije čulo.
Ma pusti ekologiju-dom mora imati toplinu.prozori drveni,pod parket ili kamen,nikakvi laminati,plastike,metali.Tu i tamo može,ali prvenstveno ovo prvo.Priroda oko tebe-da kad sjedneš u svom domu osjećaš ugodu.Prirodu iznutra.
Nemam vremena,posao čeka.A imam još toga za nabrojiti... Možda navečer.
pitijacro- legionar
Prirodni materijali su najzdraviji ali kad bi birao izmedju pvc i alu stolarije izabrao bi pvc.pitijacro je napisao/la:Ma pusti ekologiju-dom mora imati toplinu.prozori drveni,pod parket ili kamen,nikakvi laminati,plastike,metali.Tu i tamo može,ali prvenstveno ovo prvo.Priroda oko tebe-da kad sjedneš u svom domu osjećaš ugodu.Prirodu iznutra.
pitijacro- legionar
Laksa je za odrzavanje,bolje dihtuje i stedi energiju.pitijacro je napisao/la:A zašto?
Ma fučkaš praktičnu stranu,A to da štede energiju si oni koji to pričaju mogu objesiti mačku o rep.koji su to novci,ubio te bog koje oni uštede.Stakla su ta koja mogu rasipati ili štedjeti.Stakla.I veličina prozora.A ne materijal od kojih su napravljeni.
Idem na kupanje.
Idem na kupanje.
pitijacro- legionar
Skuplja jeste AL kod njih mi se svidja sto ima veliki izbor [You must be registered and logged in to see this link.] sto kod pvc nije slucaj.Admin je napisao/la:Kad bi ja imao para uzeo bi AL zamaskiranu u drvo
Stranica 1 / 1.