Pozdrav
+2
pitijacro
bigbara
6 posters
Stranica 1 / 1.
Pozdrav
Evo još jednoga koji voli gubiti dane (da_ne) na forumu. Tko zna ,možda zgubim i još nekaj?
Kak bilo nek bu, samo da pozdravim ekipu svu.
bigbara
Kak bilo nek bu, samo da pozdravim ekipu svu.
bigbara
bigbara- Broj postova : 11
Re: Pozdrav
Pozdrav bigbara.Jes ti žensko?Dani se ovdje ko i na svakom forumu gube,to sigurno.Ak misliš izgubiti nekaj drugo to bude teško išlo.Mislim,ak misliš na nevinost.Ak ju još imaš.Bez obzira jesi muško il žensko.Muški su ti ovdi il premladi il prestari za nekaj takvoga,a ženske su ti il prestare il totalno nezainteresirane za muški rod zbog loših iskustava.Al ak baš očeš,morem ti ja nekaj organizirati van foruma uz malu proviziju (vrlo buš fletno skontala da sam ja trgovac u duši.I praksi).
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
" Evo još jednoga koji voli gubiti dane"...................pitijacro je napisao/la:Pozdrav bigbara.Jes ti žensko?Dani se ovdje ko i na svakom forumu gube,to sigurno.Ak misliš izgubiti nekaj drugo to bude teško išlo.Mislim,ak misliš na nevinost.Ak ju još imaš.Bez obzira jesi muško il žensko.Muški su ti ovdi il premladi il prestari za nekaj takvoga,a ženske su ti il prestare il totalno nezainteresirane za muški rod zbog loših iskustava.Al ak baš očeš,morem ti ja nekaj organizirati van foruma uz malu proviziju (vrlo buš fletno skontala da sam ja trgovac u duši.I praksi).
A kak tebi ovo zgledi?? Jel muško oliti žemsko????
Daklem niš je ne bum skontaval.......
Ali zato svima lijepo zahvaljujem na pozdravima.
bigbara- Broj postova : 11
Nebum se zaletavala,budem pričekala da zapuše sjeverac ,nek mi malo razbistri misli.Onda se budem igrala igre pogađanja.Imam 33,33333...% šanse da pogodim od prve,jel?
Evo, isplatilo ti se doć na ovaj forum-tek si drugi dan a već budeš naučil nekaj korisnoga- kaj se skontavanja tiče - nikad ne reci nikad. To ti je mene jedna učiteljica naučila kad sam imala trideset godina,a ja dobrohotno znanje prenosim dalje )
Ma nisam je tebe htjela presingirati,samo sam se malo šalila.Imala sam jučer prekrasnu večer pa mi sve izgleda ružičasto.I neka glupost koju lupim.
Evo, isplatilo ti se doć na ovaj forum-tek si drugi dan a već budeš naučil nekaj korisnoga- kaj se skontavanja tiče - nikad ne reci nikad. To ti je mene jedna učiteljica naučila kad sam imala trideset godina,a ja dobrohotno znanje prenosim dalje )
Ma nisam je tebe htjela presingirati,samo sam se malo šalila.Imala sam jučer prekrasnu večer pa mi sve izgleda ružičasto.I neka glupost koju lupim.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Stranica 1 / 1.