ZA. PRVA POBJEDA NARODA U HR
5 posters
Stranica 1 / 1.
ZA. PRVA POBJEDA NARODA U HR
ono što sam mislio da je nemoguće u hr, desilo se
prvi put u povjesti da je narod rekao što misli o nećemu
iako mali broj izašlih, a opet tako velik kad se pogleda kakva prljava kampanja se vodila od strane vlade i pederskih udruga
toliko je prljavo bilo da sam čak i ja baniran na večernjem, ali večeras mi ban istjeće a onda ču adminu tamo da jebem mamu
no poanta svega je da narod ipak može još nešto urad i da nismo bespomočni
znaći svako sranje od vlade i ajmo na referendum, bar na nešto ličimo na švicarce
i da meni se kao simpatizeru SDPa, sdp zgadio do bola, ćak mi se i totalno antipatični HDZ i karamarko svidjeli
iako mali broj izašlih, a opet tako velik kad se pogleda kakva prljava kampanja se vodila od strane vlade i pederskih udruga
toliko je prljavo bilo da sam čak i ja baniran na večernjem, ali večeras mi ban istjeće a onda ču adminu tamo da jebem mamu
znaći svako sranje od vlade i ajmo na referendum, bar na nešto ličimo na švicarce
i da meni se kao simpatizeru SDPa, sdp zgadio do bola, ćak mi se i totalno antipatični HDZ i karamarko svidjeli
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Re: ZA. PRVA POBJEDA NARODA U HR
mene više brine izjava nekog tom64 koju je prenjela moja frendica sa fejsa
piše vako :
Tom64: Većina je uvijek normalna.
piše vako :
a i ti si manjina???Admin je napisao/la:mene više brine izjava nekog tom64 koju je prenjela moja frendica sa fejsa
piše vako :
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
eh kad bi to barem bilo tak jednostavno
mario- legionar
- Broj postova : 1697
ilegalac je napisao/la:ono što sam mislio da je nemoguće u hr, desilo se
Čekala sam par dana da netko od novinara,komentatora rekne ono najbitnije šta je ovaj referendum pokazao - da narod može nešto odlučiti i da ga vlast mora poslušati.Provesti volju naroda.I da će judi postati svijesni da mogu ako žele.I da će sada i politika postati svijesna da narod može.I da politika,koliko se god bahatila ,zapravo od dana referenduma drhti.Sada treba samo vođa.Jedan jedini čovjek koji će izreći glasno ono što svi vide,a šute i ne usuđuju se izgovoriti.Hoće li se tko pojaviti? Vjerojatno neće.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Jadno
Ka gledam to sto se radi po. Hrvatskoj. Ma. Jludi. Moji to je bruka. I sramota ma zar su se za ovo borili ovi vlastodrsci prodaju Hrvatsku zemlju ko da im je cacina. Prcija. Toliko su se Osilili da im niko nista vise ne moze. Nesto su zaboravili. Onu stari. Nicija nije do zore sjala pa nece ni njihova. Vjeruj. Mi
Hasanaga- Broj postova : 216
Stranica 1 / 1.