prijavno odjavni topic
+8
2 UglliDriver
softi
Imbra
mario
babyblue
pitijacro
muhanicar
Admin
12 posters
Stranica 40 / 40.
Stranica 40 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: prijavno odjavni topic
Daj se smiri - da si popodne tako skakutao,bili bismo propali u prizemlje.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Dobro jutro.
Vidi ovo - šest je sati,a još je mrak.Šta ćemo raditi danas - prvo i osnovno - naručiti sjeme lubenica.Oću petsto ili tisuću komada?Kako mi dođe do osam sati.Čvrsta je odluka pala - još jedna tura sjetve pada - te budu išle u polje - već se unaprijed veselim kao budem pizdila dok mi se bude kralo - ne pizdim ja zbog onih nasitno - pizdim zbog onih naveliko.Iako,mislim sada,ima tu u selu apoteka - apaurini,normabeli,praksiteni - budem se naoružala kutijicama - a i koju toljagu uz to,pa ćemo preživjeti.
Vidi ovo - šest je sati,a još je mrak.Šta ćemo raditi danas - prvo i osnovno - naručiti sjeme lubenica.Oću petsto ili tisuću komada?Kako mi dođe do osam sati.Čvrsta je odluka pala - još jedna tura sjetve pada - te budu išle u polje - već se unaprijed veselim kao budem pizdila dok mi se bude kralo - ne pizdim ja zbog onih nasitno - pizdim zbog onih naveliko.Iako,mislim sada,ima tu u selu apoteka - apaurini,normabeli,praksiteni - budem se naoružala kutijicama - a i koju toljagu uz to,pa ćemo preživjeti.
pitijacro- legionar
Ajd sam meni laiku prevedu to "pizdim"
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Joj Bobić - to ti znači da se ja načisto nerviram što je rijetka pojava kod mene.Ja sam ko vulkan - tinja u meni,tinja,i sve je pod kontrolom,ali kad pukne - izbije to takvom silinom da sve pršti.Zapravo ponekad znam jednostavno eksplodirati,i to nije ništa strašno - minutu - dvije traje galama,i nakon toga bonaca.Ono šta je strašno,i čega se zbilja treba kloniti je kada ja mirnim glasom,ledeneo hladno nešt reknem - potreba za tim mi se ukazala samo dva - tri puta u životu.Ali onda sam zbilja doslovno izbačena iz takta.
Ništa strašnoga,jel?
Ništa strašnoga,jel?
pitijacro- legionar
Samo ti daj broj čestice i katastarske opčine pa budem i ja koji put pripazio na lubenice kad mi bude usput .
Samo ti dođi dušice,ima Piti sve što treba za takve pazitelje. ( )
pitijacro- legionar
Laku noć dečeci - neznam šta mi je - očice mi se sklapaju.Mora da sam snena......
Evo vam pusica -
Evo i da vas malo razveseli moja trešnja prije spavanja.
[img][You must be registered and logged in to see this link.][/img]
Evo vam pusica -
Evo i da vas malo razveseli moja trešnja prije spavanja.
[img][You must be registered and logged in to see this link.][/img]
pitijacro- legionar
Novi je radni dan - ajmo kapučino - oće tko popiti samnom?
Zaspala na tosjedu,probudila se na trosjedu - šta to znači? - da ja nisam u zemlji čudesa.I nisam Alisa.Ali sam zato S...,i radim čudesa.Brdo čudesnih gluposti.Onako kako samo ja to mogu.
Zaspala na tosjedu,probudila se na trosjedu - šta to znači? - da ja nisam u zemlji čudesa.I nisam Alisa.Ali sam zato S...,i radim čudesa.Brdo čudesnih gluposti.Onako kako samo ja to mogu.
pitijacro- legionar
Idem raditi,vrijeme je......
pitijacro- legionar
Nekako i sam sam si takav,,,
neznam zasto ali jesam,,,
mozda od onog đubra sto sam tri dana vozio,,,
pas mu mater,,,
jos mi ostalo i za pofrezati malo,,,
neznam zasto ali jesam,,,
mozda od onog đubra sto sam tri dana vozio,,,
pas mu mater,,,
jos mi ostalo i za pofrezati malo,,,
Bobić- legionar
Meni ostao nepovezanih špaga pola - svi nepovezani paradajzi - visoki su već toliko da se izvaljuju i prevrću - neće se moći niti ljestve staviti preko njih - salata uz njih raste ko blesava - kako ću ih povezati - sutra na plac,preksutra na plac - petak i i subota bez pomoći . krumpira ostalo neposađenoga deklariranoga - zemlja nije pripremljena jer sam mislila da neće trebati - grah ,mahunu posaditi,sistem za zaljevanje bi trebalo postaviti - suha zemlja ko pustinja - korjenašice ne niču - šta ovo meni treba? Da sam bila pamtna,sada bih u uredu radila i imala nalakirane nokte.Bila našminkana i liepa.Hm,srećom sam ja prirodno lijepa pa ne trebam šminku (tak se tiješim,a kaj ću,jbg,nešt moram imati da plivam iznad vode).
pitijacro- legionar
Da si ti manje forumirala sve bi se to stiglo,,,
cimam te malo, moram jbga,,,
cimam te malo, moram jbga,,,
Bobić- legionar
Kod mene se jako dobro zna kolko radim - sve ono vrijeme između mojih posjeta kompu je moje odrađeno radno vrijeme.Eh.A pošto sam ja sebi gazda i volim sebe kao radnika - dozvoljavam si kompa kolko hoću.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Kod mene se jako dobro zna kolko radim
Ti si skoro ko moja skwo, svi njeni prijatelji na fejsu znaju sta smo mi koji dan radili,,,
fali jos samo da pise i kad se sexnemo,,,
Bobić- legionar
A-uuuuu,ja to nebih nikada priznala.
-------
[You must be registered and logged in to see this link.]
-------
pitijacro- legionar
muhanicar je napisao/la:Moril vas bum, ni pp-a si nemam vremena na miru pročitati
Zoki, dobil buš ti petu, ali u dupe
pipi, nisam prilika i vudren sam, ali na mjestu ovoga je mogla stajati tvoja makina pa da ti i tvoj Jozef proslavite tu godišnjicu kak se šika
Evo, tražili ste ekskluzivu i zavredili ste ju pa je red da vam ju i dam. Ipak ste vi moji najbolji drugari
.
Pipi, dobro si pogleč slike od prije i od poslije i pročitaj si citirano kaj je tebe išlo
Zokii, moj je ipak novijeg datuma proizvodnje neg tvoj
A ti dragi moj admin? Ja znam da je tebi ionak svejedno, dobro pamtim tvoje riječi i u pravu si kao i u večini onoga kaj si rekel
Pozdrav i ostalima povremenim pisačima, čitačima i gostima ovoga forumčića
Ljubi vas MUHA
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Stranica 40 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic