frižider
4 posters
Stranica 1 / 1.
frižider
Ajde lumeni,nek mi netko rekne zašto mi se frižider pretvorio u ledenicu a da ga nisam uopće dirala.
Počeo je malo lediti u subotu.Jučer je pola zadnje stjenke bili pokrito sa pol cm leda.Unutra sve smrznuto.Molim.
Jučer sam ga isključila - sve je odleđeno - sada je opet uključen maločas - baš me zanima šta će se dogoditi.
Počeo je malo lediti u subotu.Jučer je pola zadnje stjenke bili pokrito sa pol cm leda.Unutra sve smrznuto.Molim.
Jučer sam ga isključila - sve je odleđeno - sada je opet uključen maločas - baš me zanima šta će se dogoditi.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Re: frižider
Frigidere je novije generacije ili je od onih starih dugotrajnijih i tihih,,,
ovim novijim je cisto normalno da se ledi sa zadnje strane ali i da se isto zacas odmrzne,,,
ovim novijim je cisto normalno da se ledi sa zadnje strane ali i da se isto zacas odmrzne,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
ma Gorenje, ugradbeni,tri godine star,sa ledenicom ispod - pet i pol tisuća kn - rekli mi - klasa.Nije se on nikada do sada ledio,radio bez greške.Ovo je bilo ko u ledenici kada se nalovi.Nebi se on bio odledio da ga nismo isključili.
pitijacro- legionar
Pa ima on 5 jare garancije, kaj ne?
bus ga reklamirala,,,
bus ga reklamirala,,,
Bobić- legionar
Ako nije nitko okrenuo termostat onda je isti riknuo .
Ako se to desilo moral bi raditi non stop ..zato se lede stvari unutra .
ako je to do dolaska servisera pali ga manuelno ako ga moraš koristiti ili ga ugasi ako ti ne treba od sile
Ako se to desilo moral bi raditi non stop ..zato se lede stvari unutra .
ako je to do dolaska servisera pali ga manuelno ako ga moraš koristiti ili ga ugasi ako ti ne treba od sile
E,u pravu si - sad ja njega slušam - on non -stop radi.To bude do jutra sigurno opet zaleđeno-
garancija - eh,sad neznam,jel tri ili pet godina - idem tražiti papire.Ujutro zovem servisera.
garancija - eh,sad neznam,jel tri ili pet godina - idem tražiti papire.Ujutro zovem servisera.
pitijacro- legionar
Nedavno sam kupovao i ako me sjecanje ne vara trebalo bi biti 5 godina,,,
ja uzeo neki Körting,
ja uzeo neki Körting,
Bobić- legionar
Pa i trebali bi dati za svaku tisuću godinu dana - to bi onda bilo pet,jel.Ili se ja varam - kolko sam ga uopće platila?
Sranje - sad sam išla vidit - sad fižider radi non stop - a ledenica ne radi.A niti u frižideru nije hladno.A na sedmici je - tako je bio i dok je sve zaledio.tko izmisli ugradbene ormare,frižidere i sve ugradbeno zlo - kaj bi sada morala - odšarafiti i razmontirati sve da ga izvučem van.bem ti estetiku i pomodno sranje.Ujutro budem servisera zagnjavila.To nikak ne valja što se događa - sad moram sve iz ledenice odnjeti dolje u škrinju.Idem.
nebu trebalo vući van frižider zbog tremostata,Nego zbog one vode koja je sada sigurno ispod na podu - jer kolko je to leda bilo,nema šanse da je isparila - kladim se da ispod mogu ribe plivati.Bemti,bemti,bemti.
E,ne,sjetilo me - treba dasku od cokne izvaditi pa bum pobrisala.
Sranje - sad sam išla vidit - sad fižider radi non stop - a ledenica ne radi.A niti u frižideru nije hladno.A na sedmici je - tako je bio i dok je sve zaledio.tko izmisli ugradbene ormare,frižidere i sve ugradbeno zlo - kaj bi sada morala - odšarafiti i razmontirati sve da ga izvučem van.bem ti estetiku i pomodno sranje.Ujutro budem servisera zagnjavila.To nikak ne valja što se događa - sad moram sve iz ledenice odnjeti dolje u škrinju.Idem.
nebu trebalo vući van frižider zbog tremostata,Nego zbog one vode koja je sada sigurno ispod na podu - jer kolko je to leda bilo,nema šanse da je isparila - kladim se da ispod mogu ribe plivati.Bemti,bemti,bemti.
E,ne,sjetilo me - treba dasku od cokne izvaditi pa bum pobrisala.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:
Zovi mene, besplatno odvozim
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Samo se ti nadaj - zovem je onog koji može udanhuti život a ne onog koji pokapa. Uostalom - ja sam od onih koji uvijek daju drugu šansu - priliku za popravni.
pitijacro- legionar
Stranica 1 / 1.