Topiary
4 posters
Stranica 1 / 1.
Topiary
[You must be registered and logged in to see this image.]
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Re: Topiary
pitijacro- legionar
Ako ima zainteresiranih stojim na usluzi.
Cjena, prava sitnica
Cjena, prava sitnica
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
No,kaj,i Pitije mogu imati prAVOPISNE GREŠKE.
mUHANIČAR,pliz...bem ti tipkovnicu - mo Mario - tastaturu,jel.
mUHANIČAR,pliz...bem ti tipkovnicu - mo Mario - tastaturu,jel.
pitijacro- legionar
Jesam rekla kaj oću - mijenjea slovo muhaničar.I ti mario - em te nrma tjedan dana a onda dojedeš sam kaj mi greške najbeš - meni bezgrešnoj.bah -bem ti i mrak- ksj sam to napisala-e,baš neću više ispraavljati - već sam jednom ispravljala.
pitijacro- legionar
Meni je svejedno kaj piše.
Bitno da ja znam kaj ti hočeš i da sam ja sposoban tvoje zamisli sprovesti u djelo.
Bitno da ja znam kaj ti hočeš i da sam ja sposoban tvoje zamisli sprovesti u djelo.
muhanicar- legionar
No pa onda daj - nemoj prisiljavati žemskicu da te moli.
Kaj se mi nebudete smijali. Tak sam ja pred dvadeset godina ,dok smo kupili prvi komp bila jako prehlađena,tolko da sam pol minute jela,a pol minute disala jer jedno i drugo nisam mogla istovremeno,a ovi klinci i muž su visjeli stalno na kompu.A ja doćla u sobu ljuta oko pol noći,i rekla - surfate,surfate,ajde spati.Ali je to zvučaol ,pošto nisam mogla nit govoriti kak treba - surlate,surlate.....I još mi se danas zbog toga smiju.
Kaj se mi nebudete smijali. Tak sam ja pred dvadeset godina ,dok smo kupili prvi komp bila jako prehlađena,tolko da sam pol minute jela,a pol minute disala jer jedno i drugo nisam mogla istovremeno,a ovi klinci i muž su visjeli stalno na kompu.A ja doćla u sobu ljuta oko pol noći,i rekla - surfate,surfate,ajde spati.Ali je to zvučaol ,pošto nisam mogla nit govoriti kak treba - surlate,surlate.....I još mi se danas zbog toga smiju.
pitijacro- legionar
Admin - ja pitala muhaničara,ali on veli da on ne može. Ti mu ne dozvoljavaš.Ali,veli - ti možeš pa nek zamolim tebe.Ajd,budeš to onda ti napravil?Da ne ispadnem neuka. Budi dobar pa napravi,ajd.Popravi zbrljano tako da bude dobro.
pitijacro- legionar
Mi se ne razumijemo.
Ja pričam o ovim umjetninama, a tebi su druge bedastoče na pameti
Ja pričam o ovim umjetninama, a tebi su druge bedastoče na pameti
muhanicar- legionar
Čuj ti zbrljo,šta se sada vadiš - jesam te lijepo molila na pp - daj čovječe,napravi to na brzinu prije neg netko još primjeti,ali ne - ti me šalješ na drugu adresu.Priznaj sada javno da si rekao da nemožeš.A da Admin može.Sad budeš vidio - odradio bude to admin dok rekneš keks. Gotov bude prije neg počne.
Ajmo Admin,mijenjaj već jednom.
Ajmo Admin,mijenjaj već jednom.
pitijacro- legionar
ma je vražju matrer .
Admin - bem te nepismenog - ili piši Topiary ili TOPIARY.
na šta to sada liči ovo TOPIary?????
I sad samo nemoj mene kriviti kaj stalno imaš besptrebnog posla - Mario je kriv - i to njegovo oko i pretjerano,suvišno znanje.
Moglo je mirne duše ostati TAPIARI - ali ne - on mora imati pojma o svemu i napraviti zbrku.
Admin - bem te nepismenog - ili piši Topiary ili TOPIARY.
na šta to sada liči ovo TOPIary?????
I sad samo nemoj mene kriviti kaj stalno imaš besptrebnog posla - Mario je kriv - i to njegovo oko i pretjerano,suvišno znanje.
Moglo je mirne duše ostati TAPIARI - ali ne - on mora imati pojma o svemu i napraviti zbrku.
pitijacro- legionar
pitijacro- legionar
Defnitivno buksus - šimšir - tako ga mi zovemo - i to onaj nekadašnji koji najsporije raste.Ima i brzorastučih.Mogu i kotonasteri,lijepo ispadnu i tuje svih vrsta i varijacija - ja sam imala tuje goldice - one su prekrasne - od proljeća se tijekom godine kolorit mijenja,a od smaragdice dobiješ jednu elegantnu liniju,juniperuse možeš isto lijepo oblikovati ptice ili neke vijugave oblike,ma može se skoro pa svaka vrsta oblikovati,ali je najpogodnije ono koje se jako grana i sporo raste.Ako je rast brz potrebno ja puno više korekcija kroz godinu.
pitijacro- legionar
Stranica 1 / 1.