Krumpiruša
4 posters
Stranica 1 / 1.
Krumpiruša
Ajmo jedan dobar recept.
nameračil sam se na tak nekaj
nameračil sam se na tak nekaj
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Re: Krumpiruša
Pa valjda nisam, ono od čega se zatrudni jesam, ali ovo drugo valjda nisam
Da se potroši krumpir, uskoro bu mladi
Da se potroši krumpir, uskoro bu mladi
muhanicar- legionar
usitni dimljeni loj.....ako već nije isprobano
jednom sam kod kolege s fakulteta jeo krompirušu, tako mi je sjela kao nikad u životu, sad ne znama možda što sam bio gladan ili je zbilja nešto posebno, ništa posebno samo je krompir skuhan i zgnječen prije zavijanja.....
jednom sam kod kolege s fakulteta jeo krompirušu, tako mi je sjela kao nikad u životu, sad ne znama možda što sam bio gladan ili je zbilja nešto posebno, ništa posebno samo je krompir skuhan i zgnječen prije zavijanja.....
TVfreak- Broj postova : 235
Ajd ti lijepo napravi faširance od krumpira muhiču.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Fala vam na pomoči, Google je čudo
muhanicar- legionar
Šta ti misliš ak sam žensko da moram sve znati.aha -huhaj,peri,čisti,jel,odi sim,odi tam,dobro da se još ne očekuje da rašarafim traktor ns sastavne djelove.
Krumpirušu bi ti - nikad vidjela,nikad radila,nikad jela.
Uopće ne razmišljam o njoj.Razmišljam šta ću skuhati jednom forumašu u subotu ujutro dok iz Rijeke dođe kod mene.Bude čovjek umoran od puta,gladan i žedan.
Materemi,već sam pol PF foruma ugostila.I svi su još živi,hehe.....
pitijacro- legionar
Počasti ga krumpirušom, siguran sam da bu sretan otputoval.
Ma za te moje savijače je Admin kriv, on me na to navukel
Ma za te moje savijače je Admin kriv, on me na to navukel
muhanicar- legionar
Nadam se da budu novopečeni specijaliteti u košari stroška na prljetnom poljoprivrednom sajmu
A ne, za tu priliku se bumo probali malo bolje organizirati oko prehrane.
muhanicar- legionar
V jedan žep čvarke,v drugi luk i kruh - z lagva litru crnoga i drugo vam netreba.najeli se bute zdravoseljački i zadovoljni budete ko mali praščeki.
pitijacro- legionar
Boga mi čvarci više nisu seljačka hrana, a kad se samo setim do pred par let se na kartone kupovalo za cucke hraniti
muhanicar- legionar
Muhač,ovog mi je trena sinula sjajna ideja - moram je odmah iznjeti - ti plati odojka(vidiš kolko sam uviđavna i skromna - nis tražila skupe janjetine), a ju ću se žrtvovati i napraviti pire,i budemo se svi najeli ko blentači.A kako je taj moj pire strašno fini,možda ga uspijemo jedan dio trampiti za janjetinu,pa maznemo mi i janjetinu.
Koji sam ja lumen - ideja ko u priči,a?
Koji sam ja lumen - ideja ko u priči,a?
pitijacro- legionar
Hehe - nebude krumpiruša,ali bude gibanica od jabuka - veli meni moje zlato - pošto nas zatrpali jabukama-to onako - ja na sajmu prodajem salatu pa dam nešt jednoj susjedi koja prodaje jabuke - ona meni onda uvali jabuke - dam jednoj koja prodaje luk - ona mi uvali luk,i tako ja to podjelim,mene se nadjeli - joj,evo mi se u dva dana skupilo pedeset jaja - spremiti sam ih morala u ledenicu - koja ta čuda ta salata radi - ondneseš tri - četiri glavice,susjeda za dva dana uvali nešto - i kolače sam jednom dobila.I je,tako meni moj muž veli - jabuke već orubenile,a njemu se gibanica jede - pa otišao u dučan,donio vrhnje i gotovo tjesto za savijače.pa ću ja sada te jabuke naribati,prokuhati sa šečerom i malo cimeta,posložiti ih na tijesto,debelo zaliti vrhnjem,isprerezati,i staviti u pečnicu nek se sve to liepo ispeče.Nek se ziba i giba - zato to i je gibanica jer giba i biba.
Ako netko oče koji komad, samo pravovremene predbilježbe se primaju - ako se okasni,slijedeća bude na redu tek slijedečeg tjedna - ona od sira. (ako nebum preumorna).
Ako netko oče koji komad, samo pravovremene predbilježbe se primaju - ako se okasni,slijedeća bude na redu tek slijedečeg tjedna - ona od sira. (ako nebum preumorna).
pitijacro- legionar
Stranica 1 / 1.