još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

JUHICA - goveđa ili od kvočke

4 posters

Go down

JUHICA - goveđa ili od kvočke Empty JUHICA - goveđa ili od kvočke

Postaj  pitijacro sub oľu 22, 2014 7:27 pm

Ja ovo jednostavno moram reći - nakon ovoga da mi nitko više nikada nije reko - stara koka dobra juha.

Nebu ovo recept za juhu nego recept za poštenu svađu - ili bar grdi pogled.

E,bilo je to ovako - leži moj muž na kauču,ja za kompom nešt radim - a šta,gubim vrijeme.I veli on meni - jes zaključala kedija - ostavila sam ga ispred ograde uz cestu.Nisam,velim ja.A veli on - ma ide ga onda staviti u dvorište,mislio otići ne jedno piće (ma u kafič,naravno,bem ga blentavog - dva dana ženu vidio nije,došo kući,malo popričali i otišli u polje,i sad bi on u kafič a žena ga željna ko suha zemlica kiše,jel),ali je preumoran pa neće.A pita me - oćeš ga ti ići spremiti - ne rekoh ja,ti ga odi,a ja idem staviti juhicu nam skuhati.E,na juhicu je on živnuo ko da su ga žuti mravi izgrizli na onome mjestu kao onda dok smo tamo jedne davne sedamdesetišeste na livadi ispod jednog grma ležali i nesmijem reći što,ali mogu reći da je nanaglo postao živahan ko kolibrič(više nesmijem  mig ).I kako je živnuo,isti čas je zapitao - a oće to goveđa biti? Je,rekoh ja,bude - ako tebi sada odrežem jedan komad buta ili nečeg - bude to prava goveđa onda.A moje me zlato pogledao pa mi reko - odreži ti od svoga bude to juha od kvočke za triput skuhati.Kako sada pobogu za triput skuhati bljesnulo meni odmah a isto tako mi je edisonka proradila i šaptala - nepitaj,nepitaj,nepitaj...Ali to sam ja,Pitica - ja da nepitam,ajte molimte,prije bi na suhoj vrbi grožđe rodilo nego ja da nepitam.Pa sam pitala - kako to misliš - triput?Tako,veli moja dušica - tri bi se juhe skuhale prije neg bi se tvoj but raskuhao.O bemti život.I šta sad da velim?Ništa?Nema šanse - velim-da mi nitko višre nije reko - stara koka- jer budem mu nokte štilovkom porezala.

pitijacro
legionar

Broj postova : 8911

[Vrh] Go down

JUHICA - goveđa ili od kvočke Empty Re: JUHICA - goveđa ili od kvočke

Postaj  Imbra sub oľu 22, 2014 9:25 pm

Stara narodna poslovica kaze: stara koka, zilavo meso...  lolo lolo lolo crta 

Imbra

Broj postova : 218

[Vrh] Go down

Postaj  TVfreak ned oľu 23, 2014 2:56 am

pitijacro je napisao/la:.....ja za kompom nešt radim - a šta,gubim vrijeme......a žena ga željna ko suha zemlica kiše,jel)......
željna? auch 

TVfreak

Broj postova : 235

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned oľu 23, 2014 5:56 am

TVfreak je napisao/la:
pitijacro je napisao/la:.....ja za kompom nešt radim - a šta,gubim vrijeme......a žena ga željna ko suha zemlica kiše,jel)......
željna? auch 

Narvno,ja sam naučena imati ga svaki dan......... Cool JUHICA - goveđa ili od kvočke 1226846223  

Imbra,vračaj se,imam nešto da ti šapnem -  bejzbol ceka 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned oľu 23, 2014 5:22 pm

Dajem prednost pilečoj juhici samo je pitanje jel  mogu moji zubi zgristi piletinu   scratch

Admin
Admin

Broj postova : 7827

https://slobodni.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned oľu 23, 2014 9:21 pm

Dušice,ti bi na piletini polomil zube - ne upuštaj se u to.Koke su za tebe,koke. Kolko ti ono imaš godina?A možda već pomalo i kvočke. lolo lolo lolo 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]