izvještaj s izleta
+4
Imbra
Admin
pitijacro
muhanicar
8 posters
Stranica 5 / 10.
Stranica 5 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: izvještaj s izleta
Naravno, ova pločica nije ostala ovdje čekati nekog drugog sretnog nalaznika
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
[You must be registered and logged in to see this link.]
muhanicar- legionar
muhanicar- legionar
muhanicar- legionar
Ovo je još par sličica pratečih objekata. Restoran sa kuhinjom koji je sad otvorenog tipa, kotlovnica za centralno, kupaonica u objektu koji je najvjerojatnije bil namjenjen osoblju koje je održavalo objekat
muhanicar- legionar
muhanicar- legionar
muhanicar- legionar
muhanicar- legionar
spomen područje groblje
muhanicar- legionar
muhanicar- legionar
muhanicar- legionar
muhanicar- legionar
muhanicar- legionar
To smo napustili s željom da se prvom prilikom po ljepšem vremenu vratimo i krenuli po asfaltu prema Vojniču i Karlovcu.
Naravno, putem smo stali na nezaobilaznom Turnju i zaustavili se u muzeju po ni sam neznam koji put.
Sve je isto ko i lani ali sila Boga nemoli.
Sa slikama iz muzeja vas nebudem zamaral ali tu su bili oni prije spominjani topovi
Naravno, putem smo stali na nezaobilaznom Turnju i zaustavili se u muzeju po ni sam neznam koji put.
Sve je isto ko i lani ali sila Boga nemoli.
Sa slikama iz muzeja vas nebudem zamaral ali tu su bili oni prije spominjani topovi
muhanicar- legionar
I šta sada reći - jeli bolje da ovo zub vremena uništi do kraja ili da ljudi kojima nešto od toga šta je ostalo treba to uzmu i iskoriste?
Ja sam za ovo drugo.Koliko god to bilo nečije privatno vlasnštvo - predpostavljam državno - veći je grijeh propadanje.
Kak te volja,vidjela sam ih prošle godine uživo,ali nebi ih bilo loše vidjeti i ovdje.Iako ih imam u albumu u jednom folderu.
Da staviš bar one koje su te se najviše dojmile.(ja sam se slikala kraj tenka )
Ja sam za ovo drugo.Koliko god to bilo nečije privatno vlasnštvo - predpostavljam državno - veći je grijeh propadanje.
Kak te volja,vidjela sam ih prošle godine uživo,ali nebi ih bilo loše vidjeti i ovdje.Iako ih imam u albumu u jednom folderu.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Ak imaš volje ajd stavi fotke iz muzeja, prolazio sam kraj njega svaki dan dva puta sigurnih tri mjeseca ali nisam imao prilike stati....... nažalost.... svaki dan se išlo u Barilović i okolna sela, ali sa kolegom koji je brundal kada bi i u pekari stal, ali je fino znao naručiti kaj oče...gad...
zoki- Broj postova : 168
Ak imaš volje ajd stavi fotke iz muzeja, prolazio sam kraj njega svaki dan dva puta sigurnih tri mjeseca ali nisam imao prilike stati....... nažalost.... svaki dan se išlo u Barilović i okolna sela, ali sa kolegom koji je brundal kada bi i u pekari stal, ali je fino znao naručiti kaj oče...gad...
zoki- Broj postova : 168
E onda smo napravili krug kroz grad na 4 rijeke, nismo vidli nikog poznatog, pa smo starom karlovačkom (nije bilo za autoput, a i nedaj Bože da mi kadilak stane usput, ko bu vučnu platil, ovak ga samo porinem u prvu grabu) krenuli prema ZG.
Putem sam se sjetil da u Svetoj Jani imaju toplice i jedan objekat u kojem sam ja davnih dana nočil pa da i to pokažem balonji, ko zna jel bude opet prilike
Putem sam se sjetil da u Svetoj Jani imaju toplice i jedan objekat u kojem sam ja davnih dana nočil pa da i to pokažem balonji, ko zna jel bude opet prilike
muhanicar- legionar
Ja mislim da je to velika šteta i da bi se još uvjek od toga dalo napraviti spomenik i prekrasno izletište u prirodi (5 km uokolo nema ničega, samo šuma) za puno manje love nego kaj se ulupalo da bi se ovaj objekat u tom prekrasnom djelu prirode napravilo u to vreme.pitijacro je napisao/la:I šta sada reći - jeli bolje da ovo zub vremena uništi do kraja ili da ljudi kojima nešto od toga šta je ostalo treba to uzmu i iskoriste?
Tražim na Yutubu dokumentarac o tom spomeniku i povjesti vezanoj za njega, ali nemogu ga nači
Jel se videl tenk na slici? Možda da si si kraj onoga pontonca stala
muhanicar- legionar
Budem stavil slike samo da ih iskopam, ako ne stignem danas u tojku tjedna garantzoki je napisao/la:Ak imaš volje ajd stavi fotke iz muzeja, prolazio sam kraj njega svaki dan dva puta sigurnih tri mjeseca ali nisam imao prilike stati....... nažalost.... svaki dan se išlo u Barilović i okolna sela, ali sa kolegom koji je brundal kada bi i u pekari stal, ali je fino znao naručiti kaj oče...gad...
muhanicar- legionar
muhanicar- legionar
I onda se ova moja luda glava setila da bi ja mogel Žumberak preskočiti i do svojeg prijatelja se spustiti na kavicu.
Koja je to borba bila Ja ni sam neznam kroz kakve sve dolove i bregove sam prešel, makadam, uske ulice, kozje stazice ........ ja neznam kak se ti ljudi tam uopče snalaze. Žal mi je kaj nisam silne plastenike slikal kojih tam ima ko u priči, tek toliko da nekome zazubice malo rastu
Nakon dobrih dve vure sam uspel najti pravi put i lagano se spuštati prema Samoboru.
Kad sam došel u blizinu pal mi je mrak na oči.
Nema veze, dače Bog bolje dane pa se budu popile dvije ili više kafea na račun moga prijatelja¸, a možda ga i nagovorim da odemo skupa ali ovaj put u kontra smjeru
Do nekog drugog putovanja
Koja je to borba bila Ja ni sam neznam kroz kakve sve dolove i bregove sam prešel, makadam, uske ulice, kozje stazice ........ ja neznam kak se ti ljudi tam uopče snalaze. Žal mi je kaj nisam silne plastenike slikal kojih tam ima ko u priči, tek toliko da nekome zazubice malo rastu
Nakon dobrih dve vure sam uspel najti pravi put i lagano se spuštati prema Samoboru.
Kad sam došel u blizinu pal mi je mrak na oči.
Nema veze, dače Bog bolje dane pa se budu popile dvije ili više kafea na račun moga prijatelja¸, a možda ga i nagovorim da odemo skupa ali ovaj put u kontra smjeru
Do nekog drugog putovanja
muhanicar- legionar
No kaj,misliš da bih presvisnula od želje da plastenici budu moji? Ima dana kada niti svoje nemrem vidjeti....hehe....
E pa ti si prešao pol domovine dečko. Istina je da ti zavidim,ali u četvrtak sam ja na redu. Imam dvije solucije - ako nebu kiše na Plitvicama - idemo tamo.Ako bude -gledam prognozu za Kopčki Rit.Ako i to omane,aktivirla budem svoga prijatelja strašnog đuru da me uputi na koju stranu da okrenemo.A već sam mu rekla nek za mene za četvrtak napravi sunčanu i toplu prognozu.Bez kiše.
A kamo bi ti išao u kontra smjeru?
Jesi li bio u Trkoščanu? Znam da si reko da ćeš ići.Ili jesi li bio na Preloškoj marini i umjetnom jezeru - to je naše more,nevidiš mu kraja.
A ja ću zadnje nedjelje u petom mjesecu ići na Bledsko i Bohinjsko jezero. Autobusom,za 180 kuna.Baš se veselim,još nisam bila tamo,iako sam Sloveniju pregazila naširoko i poprijeko.Sve dolje do Kranja .
E pa ti si prešao pol domovine dečko. Istina je da ti zavidim,ali u četvrtak sam ja na redu. Imam dvije solucije - ako nebu kiše na Plitvicama - idemo tamo.Ako bude -gledam prognozu za Kopčki Rit.Ako i to omane,aktivirla budem svoga prijatelja strašnog đuru da me uputi na koju stranu da okrenemo.A već sam mu rekla nek za mene za četvrtak napravi sunčanu i toplu prognozu.Bez kiše.
A kamo bi ti išao u kontra smjeru?
Jesi li bio u Trkoščanu? Znam da si reko da ćeš ići.Ili jesi li bio na Preloškoj marini i umjetnom jezeru - to je naše more,nevidiš mu kraja.
A ja ću zadnje nedjelje u petom mjesecu ići na Bledsko i Bohinjsko jezero. Autobusom,za 180 kuna.Baš se veselim,još nisam bila tamo,iako sam Sloveniju pregazila naširoko i poprijeko.Sve dolje do Kranja .
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Vidiš muha,taj Petrovac se nekada vidio sa krova moje kuće,kako se samo sjajio za sunčana vremena,naravno dok nisu operušali onaj inox.
mtd001- Broj postova : 177
Vidiš i Trakočan mi je još ostal u planu.pitijacro je napisao/la:
Ko zna
muhanicar- legionar
Ja mislilm da je njega vjetar načel, a onda su oni nastavili dalje.mtd001 je napisao/la:Vidiš muha,taj Petrovac se nekada vidio sa krova moje kuće,kako se samo sjajio za sunčana vremena,naravno dok nisu operušali onaj inox.
Šteta, nisam nikad prije bil, ali siguran sam da je po suncu bilo lepo za vidjeti taj odsjaj.
muhanicar- legionar
Stranica 5 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Stranica 5 / 10.