ČIPSIĆI
+3
zoki
pitijacro
muhanicar
7 posters
Stranica 1 / 1.
ČIPSIĆI
Ajmo da se ne baci stari kalamper.
Kako?
Kako?
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Re: ČIPSIĆI
Vrlo jednostavno - nareže se na jako tanke ploškice,ma milimetar - nož mora biti oštar - ne pere se - možeš ga posipati mljevenom paprikom - onom malo ljutom,i posoliti i u dubokom ulju ispržiti.Ili u fritezi.
Nećeš vjerovati - moja friteza dvanaest godina stoji u špajzu.Nedirnuta.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
pitijacro je napisao/la:
...i neoprana.....
Al budem dobio po prstima hehehe
zoki- Broj postova : 168
Ni moja se nije naradila, pokvarila se od stajanja ... u dubokoj masnoči
A kak ubacuješ. jedan po jedan?
A kak ubacuješ. jedan po jedan?
muhanicar- legionar
Zoki,daj ispruži ručice - zavrijedio si duplu porciju.Mali,tak te budem klepnula - dovodiš u pitanje moje ženske kvalitete. - ulje je bilo u njoj samo godinu dana dok se nisam sjetila oprati je i staviti ad akta - eto vidiš kolko si u krivu - A i za ono tamo - "po metru"budemo ovdje riješili.Umene sve veliko - ja to radim po muževoj mjeri (krepaj sada od zavisti mali,ili se odi na ursusu vozikati...... ).
Ne muhič,ne ubacuje se jedan po jedan,ubaciš pola količine pomfrita - tako da on ima mjesta ,jer će se on izobličiti,znaš kako izgleda - čekaš da izgubi vlagu,malo boje dobije - brzo to ide - budeš dobil praksu.prvi put ti možda nebude išlo kako treba.ali šta prvi puta dobro ispadne?Treba naučiti,jel....
Ne muhič,ne ubacuje se jedan po jedan,ubaciš pola količine pomfrita - tako da on ima mjesta ,jer će se on izobličiti,znaš kako izgleda - čekaš da izgubi vlagu,malo boje dobije - brzo to ide - budeš dobil praksu.prvi put ti možda nebude išlo kako treba.ali šta prvi puta dobro ispadne?Treba naučiti,jel....
pitijacro- legionar
treba ga vaditi prije nego izgleda zaista pečen ..vani dobije boju i teksturu .
ZA oblik moraš koristiti neke kalupe ..
ZA oblik moraš koristiti neke kalupe ..
Vidi,pa on zna - majstore,bravo,sad si i mene sjetio.
pitijacro- legionar
Ti onda nemreš doći k meni u goste - ak sfulam sa hranom budeš me odmah skužil i bude me sram,a mašine su mi sve nekak haklik pa me i tu bude sram.Niti muhača već nebudem blizu mašina puštala,mam je skužil kaj je sve ferkiju.....
pitijacro- legionar
A osim toga,kad se već hvalimo,zna i Piti nešto - nisu baš mašine,iako je Piti štelala i kočnice na daicu - em sam morala jer su se vužgati štele - dimilo se ko da si mokru slamu zapalil zamnom po cesti......ali to je druga priča.Sada pričam o ovoj - mojih ruku djelo - od nabave do svršetka - hehe.....muž mi je zbušil rupe u zidu i del tipline.Njemu to bolje ide...ali,da sam morala.....(kakav sam majstor,mortik bih bila u struju pogodila.... )
Napravila ja sebi pred svojih osam godina vješalicu.U dučanu su mi lopovi tražili za vakvu šesto pedeset kuna.Ja se raspizdila,uzela dvijesto kuna i kupila ama baš sve kaj mi je trebalo - a lak i kak se ono zove šta je još trebalo mi je još i ostalo pa sam onda kupila još todga i sve ormare i regale u kući polakirala.Hehe.... vidi sad -
[img][You must be registered and logged in to see this link.][/img]
Napravila ja sebi pred svojih osam godina vješalicu.U dučanu su mi lopovi tražili za vakvu šesto pedeset kuna.Ja se raspizdila,uzela dvijesto kuna i kupila ama baš sve kaj mi je trebalo - a lak i kak se ono zove šta je još trebalo mi je još i ostalo pa sam onda kupila još todga i sve ormare i regale u kući polakirala.Hehe.... vidi sad -
pitijacro- legionar
Meni ovo izgleda kao komad plota ali je po mjeri:chr: a to je najvažnije u malom prostoru
Bah - - evo ti ga na! i ovo -
Da si mi pri ruci sad bih ti odmah skuhala kapučino sa mišomorom.
Izvoli me odmah pohvaliti jer sam maločas pogledala u kuglu i mogu ti reći da ništ lijepoga unutra nisam vidjela.
Bude muha došel,on bude znao cijenti moj trud,I Bobić sugurno,I zoki,I svi drugi. Oni me budu sigurno pohvalili.
A tebe želim vidjeti u mojoj balagavaoni na ručku - dušice...........[You must be registered and logged in to see this image.]
Da si mi pri ruci sad bih ti odmah skuhala kapučino sa mišomorom.
Izvoli me odmah pohvaliti jer sam maločas pogledala u kuglu i mogu ti reći da ništ lijepoga unutra nisam vidjela.
Bude muha došel,on bude znao cijenti moj trud,I Bobić sugurno,I zoki,I svi drugi. Oni me budu sigurno pohvalili.
A tebe želim vidjeti u mojoj balagavaoni na ručku - dušice...........[You must be registered and logged in to see this image.]
pitijacro- legionar
Stvarno nemam riječi, svaka čast .....
Amin
Amin
muhanicar- legionar
E pa sunce vam vaše - šta je to tako smiješnoga na mojoj viješalici.Pa takva skoro ista je bila u dučanu - a moja je lijepša.Ima lijepše zakačke.
E,nedao vam Bog doći k meni slučajno zimi . Nebute si jakne na nju objesili, nema šanse - budete sjedili u njima a ja budem iz inata stavila termostat na dvadeset osam.
E,nedao vam Bog doći k meni slučajno zimi . Nebute si jakne na nju objesili, nema šanse - budete sjedili u njima a ja budem iz inata stavila termostat na dvadeset osam.
pitijacro- legionar
Iskreno, kad sam čital i gledal slike htel sam komentirati slično kao Admin ali me lisac preduhitril.
Kak i sama veliš ista takva u dučanu, a ti stavila 500 kuna u đep i kaj je najbitnije možeš reči to je mojih ruku djelo.
To vredi i soma kuna
Kak i sama veliš ista takva u dučanu, a ti stavila 500 kuna u đep i kaj je najbitnije možeš reči to je mojih ruku djelo.
To vredi i soma kuna
muhanicar- legionar
Krivi odgvor muhač.
Pravi je -
Oooooo,kak je ljepa,pa kako si je samo uspjela sastaviti,ti,jedno nježno nevješto žensko - bravo mala,ovo je predivno,ma kaj predivno,ovo je pravo majstorsko djelo,i ja bih volio imati jednu takvu.I vješalicu i majstoricu.
Bem vas blentave - i laži imaju svoje mjesto u životu i trenutke za izgovoriti ih.Tak ste stari a još pojma nemate.Bogami da niste oženjeni sumnjam da biste koju ženskicu vlovili.
Pravi je -
Oooooo,kak je ljepa,pa kako si je samo uspjela sastaviti,ti,jedno nježno nevješto žensko - bravo mala,ovo je predivno,ma kaj predivno,ovo je pravo majstorsko djelo,i ja bih volio imati jednu takvu.I vješalicu i majstoricu.
Bem vas blentave - i laži imaju svoje mjesto u životu i trenutke za izgovoriti ih.Tak ste stari a još pojma nemate.Bogami da niste oženjeni sumnjam da biste koju ženskicu vlovili.
pitijacro- legionar
Onda dobro. Bumo si lagali na dalje.
Joj Pipica prekrasna ti je ta vješalica, kak si samo tak precizno razmake složila među letvama, pofarbana je majstorski, nigde ti se scedilo nije, čak je i pod vagu postavljena, a kak se tek samo sjaji .....
Ja bi isto takvu vješalicu
PS, meni za one vodoravne letve metni malo jači materijal 5x5 i netrebaš ugrađivati kukice ni rupe bušiti.
Nek bude 10-tak metara dugačka, ja imam veliko predsoblje.
Joj Pipica prekrasna ti je ta vješalica, kak si samo tak precizno razmake složila među letvama, pofarbana je majstorski, nigde ti se scedilo nije, čak je i pod vagu postavljena, a kak se tek samo sjaji .....
PS, meni za one vodoravne letve metni malo jači materijal 5x5 i netrebaš ugrađivati kukice ni rupe bušiti.
muhanicar- legionar
muhanicar je napisao/la:Onda dobro. Bumo si lagali na dalje.
Ima da se nacrtaš u mojoj blagavoni na ručku skupa sa Adminom.Čim počne sezona gljiva.
pitijacro- legionar
Vidi,vidi pa ni plavo vise nije plavo, ccc
ja sem imal nekakve drukcije umisljaje o plavusama, ali, sad dok vidim za kaj si sve sposobna, ccc,,,
si mislim bi i mmeni jedna takva ili slicna dobro dosla, pa ono dok nebu zene doma ti javim, ne,,,
jos kad bi i kalampera tak na sinto narezanoga donela bi mogla i nasu fritezu isprobati, ni ona ni dugo bila u upotrebi,,,
mislim ono da na kraju imamo i kaj za gricnuti, jel,,,
ja bi svima falil tvoju vjesalicu, mortam i i kakvoga biznisa sim sklopila,,,
u nas je bogat kraj, ako ne s novcima onda duhom,,,
mislim, ono, vjesalica ti je fakat dobra,,,
ja sem imal nekakve drukcije umisljaje o plavusama, ali, sad dok vidim za kaj si sve sposobna, ccc,,,
si mislim bi i mmeni jedna takva ili slicna dobro dosla, pa ono dok nebu zene doma ti javim, ne,,,
jos kad bi i kalampera tak na sinto narezanoga donela bi mogla i nasu fritezu isprobati, ni ona ni dugo bila u upotrebi,,,
mislim ono da na kraju imamo i kaj za gricnuti, jel,,,
ja bi svima falil tvoju vjesalicu, mortam i i kakvoga biznisa sim sklopila,,,
u nas je bogat kraj, ako ne s novcima onda duhom,,,
mislim, ono, vjesalica ti je fakat dobra,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Skupa To ne miriše na dobropitijacro je napisao/la:
Ima da se nacrtaš u mojoj blagavoni na ručku skupa sa Adminom.Čim počne sezona gljiva.
Ja sam još bolestan od zadnje posjete tvojim dvorima
muhanicar- legionar
E vidite sad vi zlobnici kaj ja pravi čovjek - odmah je uočio sve moje skrivene potencijale. A poznaje me samo par tjedana,a na kak vi,dvije godine,magarci jedni.Ima da se sramite.
Bobić,ja sam PRIRODNA plavuša.Je da me priroda u kasnim dvadesetima malo zaribala pa sam potamnila,a i u ranim četerdesetima,pa sam posijedila,ali sam ja to sve lijepo riješila kemijom.I sad sam nakva kakva sam bila do kasnih dvadesetih - vakva.baš kakva jesam.
Bobić,ja sam PRIRODNA plavuša.Je da me priroda u kasnim dvadesetima malo zaribala pa sam potamnila,a i u ranim četerdesetima,pa sam posijedila,ali sam ja to sve lijepo riješila kemijom.I sad sam nakva kakva sam bila do kasnih dvadesetih - vakva.baš kakva jesam.
pitijacro- legionar
muhanicar je napisao/la:Skupa To ne miriše na dobropitijacro je napisao/la:
Ja sam još bolestan od zadnje posjete tvojim dvorima
Samo bolestan?
Ok,budem pojačala dozu.A za slučaj da ni ta ne djeluje,budem si pripremila i
pitijacro- legionar
A kak ste vi uspeli s cipsa prejti na vesalice????
Cudo jedno!!!!
Cudo jedno!!!!
Imbra- Broj postova : 218
pitijacro je napisao/la:E pa sunce vam vaše - šta je to tako smiješnoga na mojoj viješalici.
ja budem iz inata stavila termostat na dvadeset osam.
bude te onda zasvrbilo kad dođe račun za plin...
onda će biti,da mi je malo
mtd001- Broj postova : 177
Imbra,a kako da iskažem svoje majstorske sposobnosti ak se tu i tam malo ne pohvalim.Pa vidiš da od vas tu još nikada nikakvu pohvalu nisam dobila.Jeste mi neki....
Joj mtd,nebi mi bilo žao niti plina niti para.Pa ja njih volim,potrošila bih na njih i tri kubika ak treba.
Joj mtd,nebi mi bilo žao niti plina niti para.Pa ja njih volim,potrošila bih na njih i tri kubika ak treba.
pitijacro- legionar
Stranica 1 / 1.