Lubenice
2 posters
Stranica 1 / 1.
Lubenice
Eeeee,to je ono pravo.
Imala ja lubenice nekada u polju - navalili svi na njih - najprije vrane,pa ih ja potrovala,onda zečevi,pa ja tužila lovce i njihovom osiguravajučem društvu naplatila odštetu,onda cigiči - e,njima nisam naplatila ništa,brži bili oni od mene,došli oni na moju njivu sa kombijem i pet osobnih sa po četiri - pet (cigiča) u svakom.U roku keks potrpali oni lubenice u kombi i adio mare - nit ih vidiš,nit ih stigneš - brži od zeca (a zec je brz čovo moj,nemoš ti njega stići,jer da možeš nebi lovcu puška trebala,bem ti lovce,što ne volim lovce,nijedne vrste)je, i tako,ja iz protesta lubenicu sadila više nisam - ima evo već jedno deset i više godina,jer svi je jeli,,svi je prodavali i svi zaradili više od mene koja sam je odradila pošteno.
A sada ja nju opet turila u zemljicu - jednu turu za opče dobro - a ću im prstiče lomit dok to krene - dok mi bamusi opet počnu premeravati ih i razrađivati taktiku kak da mi ih otmu i u otimačinu se upuste,a jednu turu ja u plastenik na sigurno posadila i to trenutno izgleda ovako -
[img][You must be registered and logged in to see this link.][/img]
sad,oće li to biti dobra i fina lubenica u rukama je onoga što me gleda kak se tudim oodozgora - al,ja se trudim.Veli meni muž da mi svakakve bedaste ideje padaju na pamet,a ja velim - ma sam kriva - padaju mi.
Imala ja lubenice nekada u polju - navalili svi na njih - najprije vrane,pa ih ja potrovala,onda zečevi,pa ja tužila lovce i njihovom osiguravajučem društvu naplatila odštetu,onda cigiči - e,njima nisam naplatila ništa,brži bili oni od mene,došli oni na moju njivu sa kombijem i pet osobnih sa po četiri - pet (cigiča) u svakom.U roku keks potrpali oni lubenice u kombi i adio mare - nit ih vidiš,nit ih stigneš - brži od zeca (a zec je brz čovo moj,nemoš ti njega stići,jer da možeš nebi lovcu puška trebala,bem ti lovce,što ne volim lovce,nijedne vrste)je, i tako,ja iz protesta lubenicu sadila više nisam - ima evo već jedno deset i više godina,jer svi je jeli,,svi je prodavali i svi zaradili više od mene koja sam je odradila pošteno.
A sada ja nju opet turila u zemljicu - jednu turu za opče dobro - a ću im prstiče lomit dok to krene - dok mi bamusi opet počnu premeravati ih i razrađivati taktiku kak da mi ih otmu i u otimačinu se upuste,a jednu turu ja u plastenik na sigurno posadila i to trenutno izgleda ovako -
sad,oće li to biti dobra i fina lubenica u rukama je onoga što me gleda kak se tudim oodozgora - al,ja se trudim.Veli meni muž da mi svakakve bedaste ideje padaju na pamet,a ja velim - ma sam kriva - padaju mi.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Re: Lubenice
Ah,šta da reknem - priznajem poraz.Nije dobro.Lubenice nisu kak treba,nije niti težina savršena,niti okus - ajde,to bi i moglo proći,iako ja znam to puno bolje napraviti,a boja nikako nije dobra.Presvijetla je.unutra puca,nije hrskava,naginje spužvastom,iako jedva primjetno,ma nije nikako dobro,Ja to ljudima neću prodavati,bude mi neugodno ako me budu kritizirali.Ovako,za kućnu upotrebu nije problem,za pokloniti nekome isto,ali za odraditi posao ja to nebih.Potraćani prostor i vrijeme.Eto,nije da žalim,greške se događaju,ali ovaj puta sam zakazala.
Sliku ću navečer,pojma nemam gdje mi mob.
Sliku ću navečer,pojma nemam gdje mi mob.
pitijacro- legionar
Eh evo,nemam se baš čime pohvaliti.Ali,i poraz je dio života,jel.....
pitijacro- legionar
Čoeće to je tehnologija .
Sinoć sam ja grizo takvu masu .
Kora tanka ,nije ostalo 8 mm za bacit .
Untra jako razočaravajuča prema boji ali nevjerojatno slatka .
Boja još svjetila od ova sa slike , zanimljivo .
Sinoć sam ja grizo takvu masu .
Kora tanka ,nije ostalo 8 mm za bacit .
Untra jako razočaravajuča prema boji ali nevjerojatno slatka .
Boja još svjetila od ova sa slike , zanimljivo .
Pa,ak oš zagrist,samo rekni.Samo neznam kak da ti šaljem.Sava teče prema Crnom moru.
pitijacro- legionar
Stranica 1 / 1.