fiš paprikaš
+3
mtd001
pitijacro
Admin
7 posters
Stranica 1 / 1.
fiš paprikaš
..i tak , danas sam prvi put u životu jeo fiš paprikaš ili da ne bi uvrijedio baranju i ostala mjesta gdje je to nacionalno blago jeo sam ljutu vodu i kosao kuhanu ribu .
NIje to tak loše , onak uz tjeseninu ..
Sad bi ja to več kuhal doma ,ustvari od tuda je i krenulo ali sam htio probati nešto " industrijsko" da mogu barem približno usporediti okus pa ako vi to kuhate ponajviše me zanima koju papriku koristite ?
NIje to tak loše , onak uz tjeseninu ..
Sad bi ja to več kuhal doma ,ustvari od tuda je i krenulo ali sam htio probati nešto " industrijsko" da mogu barem približno usporediti okus pa ako vi to kuhate ponajviše me zanima koju papriku koristite ?
Re: fiš paprikaš
Ne kuham,čak niti neznam skuhati.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Probao nekoliko puta i nisam bio oduševljen.
mtd001- Broj postova : 177
Aaaa,za pojesti je fino - ako je kuhar dobar.
Vilim ja,volim,samo ako mi netko skuha.To je isto ka sa lignjama - još ih nikada nisam spremila ko što naprave u restoranu.Nikada.Pa sam odustala.
Vilim ja,volim,samo ako mi netko skuha.To je isto ka sa lignjama - još ih nikada nisam spremila ko što naprave u restoranu.Nikada.Pa sam odustala.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Nemoj lignje tu mješat,kad ih se stavi na gradele,mljac ,fiš je za mene samo čorba.
mtd001- Broj postova : 177
Ako bi mene nekad ponudili fišem kad vam u obilaske dođem, slobodno u njega stavite onaj Pitijin buncek.
Nek se krčka, sam fiš mi nema šusa
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
muhanicar je napisao/la:Ako bi mene nekad ponudili fišem kad vam u obilaske dođem, slobodno u njega stavite onaj Pitijin buncek.
Ak bi u njega stavil i telece koljenice kaj bi to onda bilo, teleci fis paprikas,,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
NAručena paprika , slatka , ljuta ..paprena , kisela i ona najfinija zabanjena za spominjanje
i ja sam samo jednom jeo fiš paprikaš, i to je pripremao cimer, u toku pripreme sam samo jednom provirio u kuhinju da vidim šta je crklo. Znam samo da jo kuhao glave lososa, paprike nisu bile svježe nego smrznute.......na kraju je ispalo odlično, mada za mene previše posla i za te pare dobar goveđi gulaš
TVfreak- Broj postova : 235
obišo sam 5 trgovina nigje šarana nema..bilo samo pastrvi , jel može fiš od pastrvi?
Pa i pastrva je fiš, ne????
Imbra- Broj postova : 218
Ali mi je dobra i s žara ..ne želim živjeti s pomisli da je pastrva dobra i iz lonca ( ili možda bolja) ..to je previše za mene
Stranica 1 / 1.