traže se moderatori
4 posters
Stranica 1 / 1.
Re: traže se moderatori
Ja bih.Al ne javno.Ja bih al da ja kažem a drugi da uradi.
Jel može?
Jel može?
Fatima Arapova- Broj postova : 128
Fatimica
Hoces u moderatore ti ko sa neba u rebra. Ne. Mozes ti znas sto recicu ti nisi. Fer. To stose prestavljas kao zensko toje. LAZ. Ako zelis da ostanemo dobri jarani priznaj slusaj tvoje rijeci psovanje samo potvrdzuje dasi. Muskarac. I slus. Budi. Fer inreci. Mi bi svi stvarno voljeli da imamo. U forumu. Takvu ljepoticu kao stoje ta na slici ti znas da to nisi ti ne lazi nas
Hasanaga- Broj postova : 216
Moderator
Nije to za svakoga. Admin. Je. Stvarno dobar treba traziti slicnoga. Adminu. Ne svatko
Za Admina
Admine sta ti mislis o ovoj Fatumu. Ili fatimidali je. Musko. Ili zensko reci cekam odgovor
[quote="Hasanaga"]Hoces u moderatore ti ko sa neba u rebra. Ne. Mozes ti znas sto recicu ti nisi. Fer. To stose prestavljas kao zensko toje. LAZ.
Odkud tebi tako luda ideja da ja nisam žensko???????????
Hajde da ti dokažem da jesan,i da to više ne moramo spominjat - ajde,ovo inače ne pokazujem nikome do muškuma i to samo onima koje volem,a tebe još nisam sigurna da volem,ali neka
Ako zelis da ostanemo dobri jarani priznaj slusaj tvoje rijeci psovanje samo potvrdzuje dasi. Muskarac. I slus.
ja ne psujem ja sam jedno fino žensko a ako mi se omakne nešt to je ko u slučaju Luke samo zato kaj se sva uznemirim dok gledam dvajst četiti para dlakavih mišičavih nogu dok trče po terenu i guštam.Ko prava ženskinja.Tako da nema sumnje da ćemo sotati dobri jarani.
Budi. Fer inreci. Mi bi svi stvarno voljeli da imamo. U forumu. Takvu ljepoticu kao stoje ta na slici
ti znas da to nisi ti ne lazi nas [/quo
nelažemmajkemi
Odkud tebi tako luda ideja da ja nisam žensko???????????
Hajde da ti dokažem da jesan,i da to više ne moramo spominjat - ajde,ovo inače ne pokazujem nikome do muškuma i to samo onima koje volem,a tebe još nisam sigurna da volem,ali neka
Ako zelis da ostanemo dobri jarani priznaj slusaj tvoje rijeci psovanje samo potvrdzuje dasi. Muskarac. I slus.
ja ne psujem ja sam jedno fino žensko a ako mi se omakne nešt to je ko u slučaju Luke samo zato kaj se sva uznemirim dok gledam dvajst četiti para dlakavih mišičavih nogu dok trče po terenu i guštam.Ko prava ženskinja.Tako da nema sumnje da ćemo sotati dobri jarani.
Budi. Fer inreci. Mi bi svi stvarno voljeli da imamo. U forumu. Takvu ljepoticu kao stoje ta na slici
ti znas da to nisi ti ne lazi nas [/quo
nelažemmajkemi
Hasanaga je napisao/la:Admine sta ti mislis o ovoj Fatumu. Ili fatimidali je. Musko. Ili zensko reci cekam odgovor
Admine,budi pametan i sudi pravo.
Admin je napisao/la: odite u pizdu materinu jedan i druga
Ja neću taman ti po glavi hodo a tabani ti uvis stajali.a ono ti se prema doli obisilo.
je , jer da nije reko vam da se napušite kurcaFatima Arapova je napisao/la:
Ja neću taman ti po glavi hodo a tabani ti uvis stajali.a ono ti se prema doli obisilo.
Koje ti se prostote valjaju po mozgu.Iz jedne tako lijepe radnje ti naprviš ogavnost.fuj.
Admin je napisao/la:također odjebite i od ove teme
prevrti si film u mozgu i sjeti se što sam gore rekla.
Stranica 1 / 1.