Fatima Arapova
+3
muhanicar
Admin
Fatima Arapova
7 posters
Stranica 3 / 4.
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Fatima Arapova
Ajooooj,kak znaš da volem crvene ruže!!!!
Hvala ,hvala , hvala
ma tko šmirgla Hasu,pobjego je da ne postane papučar.Nije imao hrabrosti prihvatiti čvrstu žensku ruku.A pojma nema kak ja znam biti nježna.....kad oću.malo je zaj...ano kaj rijetko kada oću.
Hvala ,hvala , hvala
ma tko šmirgla Hasu,pobjego je da ne postane papučar.Nije imao hrabrosti prihvatiti čvrstu žensku ruku.A pojma nema kak ja znam biti nježna.....kad oću.malo je zaj...ano kaj rijetko kada oću.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Daj oladi - ja se ne smijem - kaj bi štel kaj bore dobim?
Fati se možda penđer zaglavil pa nemre krilo otvoriti.kaj se naviri.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Daj oladi - ja se ne smijem - kaj bi štel kaj bore dobim?
Ono boldano je dobro napisano?
na kaj se mislilo ne smijem ili nesmijem
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Ma to ti je naš hrvatski pravopis - kolko lingvista tolko pravila pisanja - ja počela bataliti sve pa po svome.a kak sam još samo prije par mjeseci bila picajzlasta....kak je to mene smetalo . Svu su me forumi iskvarili.
Rekla sam da se ne smijem.Nesmijem više to govoriti jer to je bestidna laž,a ja nikada ne lažem.
Čast izuzecima.
Rekla sam da se ne smijem.Nesmijem više to govoriti jer to je bestidna laž,a ja nikada ne lažem.
Čast izuzecima.
pitijacro- legionar
No dobro iz dolje napisanog sam shvatio na kaj se odnosilo,,,
Bobić- legionar
Haaaaaaaaaa
Da mene moj jaran Admin hakira e ne bum gledale to sta Haso hoce sve zenskinje na forumu da po. Be. Ne varatese ja samo trazim zenjskinj za moga frenda na smiram nis lose miskarci i ko ja treba druga u zivotu vi zenskinje koje necete Hasu neznam sto Haso nije rogat al je Haso. Bogat treba mi zenskinja ti. I fatima nemate vise sanse kod Hase upamtite za sve vike vikova hajmo. Golubice moje bile ceka vas Haso delija ot orio pendzer na srcu a. TI. I. Fatima. SIKTeR. Huncuti nijedni. :
Hasanaga- Broj postova : 216
Fatimmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A uhvagio sam te na delu moj dilberu primas crvene ruze od hostoplera crveno tisunce. Ebem. Haaaaaaaaa kazes dasi nevina neznam u kom smislu mislis Fato nesreco ma jesi ko civ od mitraljeza ne dizi mi potosak pucicu od tvoih ugursuzluka i jos kazes toj. Fukari stoto crve ne ruze dao kako si znao da volim crvene. Fato crveno ti sunce gradim sto
Hasanaga je napisao/la:A uhvagio sam te na delu moj dilberu primas crvene ruze od hostoplera crveno tisunce. Ebem.
No Hasane kaj sad se budemo i vrijeđali?
cemu?
ja volem samomalo zezancije na forumu i forumine naravno,,,
Haaaaaaaaa kazes dasi nevina neznam u kom smislu mislis Fato nesreco ma jesi ko civ od mitraljeza ne dizi mi potosak pucicu od tvoih ugursuzluka i jos kazes toj. Fukari stoto crve ne ruze dao kako si znao da volim crvene. Fato crveno ti sunce gradim sto
e moj Hasane ovom izjavom kod pitice su ti vrata zauvijek otvorena
Bobić- legionar
Haaaaaaaaaaaaaaaa
Staaaaaa hoooooooooooos. Ooooooddd mmeeeeebnnnnneeeeeeeee. Kazes da hoces dame saz aces i ispljunes. Haaaaaaaaaaaaaa. Maaaalllloooo. SsutraaaaaaAaaaaa mola golubice neznas stosi izgubila slusas Fatimuuuuuuuu. Kuku meni ta. Fatima je karakondzula koja hoda ko avetinja i gleda kako kome problem navaliti a yi se popni na neki visok brig i razglasi svima kako Haso onu musku stvar. Noma. Haaaaa ati imas li
O ebote,ovo nisam nit skužila - ajd da si reko ko švajcarski sir - to bi bilo već bliže istini - ali materemi,ko cijev od mitraljeza - nikada. On ima premale rupe.
A rekli smo već kak se formira veličina rupe - jel Bobić.....
pitijacro- legionar
Jaraneom
Bobicu izvinjavam se oprosti malo sam protrko ne bum se ponovilo
Hasanaga je napisao/la:Bobicu izvinjavam se oprosti malo sam protrko ne bum se ponovilo
prihvaceno, ajdemo dalje,,,
Bobić- legionar
pitijacro je napisao/la:O ebote,ovo nisam nit skužila - ajd da si reko ko švajcarski sir - to bi bilo već bliže istini - ali materemi,ko cijev od mitraljeza - nikada. On ima premale rupe.
Naravno da jesmo, rekli smo da semering pusta ako je osovina razjjj, ili obicno ak' ima lufta na lezajevima,,,
ak je to raspesjano to vise nigdarnemre dobro dihtati,,,
osim, ak' na carski ide van to na cem se delalo danimai godinama,,,
Bobić- legionar
Nemoj Bobić.Ti si svoje rekel.Svakom daljnjom se više zakapaš.Pusti....sve je to za iskoristiti,kakvo bilo,bilo....
pitijacro- legionar
cek, sem ve ne razmel, te treba iskoristiti ili kaj?
ne vrag da vec i samo na ruze padas?
Bobić- legionar
Opet
Fatima ugursuzi stose lipis na mog jarana bobica daj coeku 5 minuta da uzme ciste have da dusu povrati pobogu ugusi mi jara na huncute nijedan.
Haaaaa
Pitas za Vatimu odvukli sino na njoj hhhaaahhhaaaaaaaaa
Bobić je napisao/la:cek, sem ve ne razmel, te treba iskoristiti ili kaj?
Tehničaru, nemoj se opterečivati, nije da nisi za pod bubreg,ali ja bih ipak magistra.....
pitijacro- legionar
Kako ti kazes direktorice,,,
Bobić- legionar
[quote="Hasanaga. Golubice moje bile ceka vas Haso delija ot orio pendzer na srcu a. TI. I. Fatima. SIKTeR. Huncuti nijedni. : [/quote]
Pazi Haso - da ti ne uleti kakav Suljo. Nas ti sikter,a drugih fata sem nas ti ovdi nima.
Pazi Haso - da ti ne uleti kakav Suljo. Nas ti sikter,a drugih fata sem nas ti ovdi nima.
pitijacro- legionar
Haso, a kaj je s tvojim pravopisom? Majku ti bažuljevu, ja to nemrem citati, ili nisi h skolu isel, ili si zbija bosanac...
Imbra- Broj postova : 218
Budem ga ja morala malo podučiti - nije da sam lingvistički ekspert,ali nešt malo mi ide.....nravno,ako pristane.
pitijacro- legionar
Mislim da tuj nema pomoci...
Imbra- Broj postova : 218
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Stranica 3 / 4.