Stoje
5 posters
Stranica 1 / 1.
Stoje
Nekoliko. Pitanja. Sto je najljepse. Stoje. Najdraze. Stoje. Najgore sta je naj otrovnije stoje naodmuklije. Stoje naj opasnije. Naprid pametni moji. Cekam haber
Hasanaga- Broj postova : 216
Naprid
Ma prave ste neznalice. Napriiiiiid. Dugo cekam. Hajte mozgovi ovoga. Foruma. Naprid dugo. Cekam
Naprid
Ma prave ste neznalice. Napriiiiiid. Dugo cekam. Hajte mozgovi ovoga. Foruma. Naprid dugo. Cekam
Naprid
Re: Stoje
najljepša je mamaHasanaga je napisao/la:Nekoliko. Pitanja. Sto je najljepse. Stoje. Najdraze. Stoje. Najgore sta je naj otrovnije stoje naodmuklije. Stoje naj opasnije. Naprid pametni moji. Cekam haber
najdraže je ujutro (sex)
najgore je kad presoli kruh
naotrovnije je , kad imaš sexi susjedu
najodmuklije je kad žena zaspi a ti navališ na frižider
Bravo
Tacno. Sve. Jarane. Tacno vjeruj mi. Cestitam. Toje. Pravi. Odgovor. Tako. Jeznao sam. Ja daces samo ti znati. Odgovor. Ovi. Drugi. Su. Mulci
EDITHasanaga je napisao/la:Tacno. Sve. Jarane. Tacno vjeruj mi. Cestitam. Toje. Pravi. Odgovor. Tako. Jeznao sam. Ja daces samo ti znati. Odgovor. Ovi. Drugi. Su. Mulci
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Hasanaga je napisao/la:Tacno. Sve. Jarane. Tacno vjeruj mi. Cestitam. Toje. Pravi. Odgovor. Tako. Jeznao sam. Ja daces samo ti znati. Odgovor. Ovi. Drugi. Su. Mulci
ccc,,,
Će nebu skužajte moglo bi biti zguzajte,,, [You must be registered and logged in to see this image.] ili
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Admin je napisao/la:najljepša je mamaHasanaga je napisao/la:Nekoliko. Pitanja. Sto je najljepse. Stoje. Najdraze. Stoje. Najgore sta je naj otrovnije stoje naodmuklije. Stoje naj opasnije. Naprid pametni moji. Cekam haber
najdraže je ujutro (sex)
najgore je kad presoli kruh
naotrovnije je , kad imaš sexi susjedu
najodmuklije je kad žena zaspi a ti navališ na frižider
A ovako?
majljepši je prvi smiješak krezube bebe
najdraže je probuditi se uz osobu koju voliši i vidjet kako te gleda onako razborušenog,kremeljivog,sa jutarnjim zadahom iz ustiju očima punim ljubavi
najgore je kada psa u pustinji pritisne a nigdje u blizini drveta......niti bandere......
najitrovnije je kada se najedeš za večeru zapečenog graha sa crvenim lukom,i odeš u disko,pa kada počne......
najpoduklije je namjerno se najesti zapečenog graha i otiči u disko.
Fatima Arapova- Broj postova : 128
Stranica 1 / 1.