prijavno odjavni topic
+8
pitijacro
muhanicar
mtd001
pingy321
zoki
Imbra
Fatima Arapova
Hasanaga
12 posters
Stranica 40 / 40.
Stranica 40 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: prijavno odjavni topic
Admin je napisao/la:daj barem 15 kuna da pokrije troškove kugle
Daj napravi opciju za deset negativnih u jednom postu.
Ustala po drugi puta jutros. Idem skuham, nosim i čekam nagradu.
Bobić,kak lijepo mašeš - pazi si na ručicu kaj ti se ne istegne.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
To smo na nekaj pregaženog putem naleteli pa ogulili .....pitijacro je napisao/la:
Kaj si to pesa vlovil???????
U planu je bila samo prlenka
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Izgledalo je na oko i meni tak.Admin je napisao/la:mrkva je prilično sirova za hazumfefer , u odnosu na koricu piceka
Ali onaj naš čudotvorni kuhar (znaš ga) je nabacil brzi pac pa je uskladil vremena da oboje bude toplo istovremeno još dok se malo ražanj ohladil . Naj taman.
muhanicar- legionar
No,no.......rekla bih di bi morao biti na pol sedam ali sam fina i pristojna pa neću.
Šta sam sanjala.......
Šta sam sanjala.......
pitijacro- legionar
[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] ali [You must be registered and logged in to see this image.]
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Mene je grdo prevaril - ja sam mislila da je nešt zbubal auta pa sad ima tratorče da se vozika njime.
pitijacro- legionar
Natepla zadnje krumpire u gajbice.
Kako me boli koljeno - zapravo kost odmah ispod,to nije normalno.Zaista nije. Jučer ujutro bilo skoro pa dobro,sada ko da me netko klepnul.A nigdje plavo,crno,ničega.Sam boli,boli, boli......
Kako me boli koljeno - zapravo kost odmah ispod,to nije normalno.Zaista nije. Jučer ujutro bilo skoro pa dobro,sada ko da me netko klepnul.A nigdje plavo,crno,ničega.Sam boli,boli, boli......
pitijacro- legionar
muhanicar- legionar
Pogotovo onaj srednji, a?
pitijacro- legionar
Ko što neki dan rekoh - ide me.
Krepala sad mješalica na kadi.
Taman sam se namjerila na punu kadu ful vruće vode - a sad sam se namakala u mlakoj.
Krepala sad mješalica na kadi.
Taman sam se namjerila na punu kadu ful vruće vode - a sad sam se namakala u mlakoj.
pitijacro- legionar
Kako ne?
Ako imam mješalicu na trideset osam stupnjeva,tko onda tu vodu izmješa da bude te temperature? I sad dok je okrečem na višu temperaturu, ne događa se ništa - voda je iste topline i na pedeset i na trideset osam. A normalno kada okrenem na pedeset ofuri me ako me poškropi.
Ako imam mješalicu na trideset osam stupnjeva,tko onda tu vodu izmješa da bude te temperature? I sad dok je okrečem na višu temperaturu, ne događa se ništa - voda je iste topline i na pedeset i na trideset osam. A normalno kada okrenem na pedeset ofuri me ako me poškropi.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Pa šta je bilo?
Ma nikaj ne bilo, bar ne nikaj kaj bi se ticalo kakvoga unfala ili njegovih inacica,,,
krenulo se u kemijanje i zmisljanje tople vode,,,
a svi znamo da je vec odavno zmisljena kao i mjesalica koja mjesa i daje zadanu temperaturu,,,
zapravo jos proljetos ili pocetkom ljeta sam kupio servo pumpu i kuciste volana, od mecke naravno i sad je to doslo na red,,,
ono kisni su dani i nemere se orezivati pa se bacam malo u garage na sarafanje i kemijanje,,,
nasao se tu jos i neki alternator pa reko da i njega uklopim u istom terminu,,,
sve je to divno, bajno i krasno ali [You must be registered and logged in to see this link.] neda se sve to sakriti ispod haube,,,
i jednog nosaca sam odrezao ali [You must be registered and logged in to see this link.]
sad sam rasturio cijeli prednji kraj i prenaftirao da sjutra minivasem operem svu maščobu na cilindru i zemlju na zamasnjaku,,,
zapravo mislil sem da bi me moglo jos i koje-kaj gorega docekati al na srecu nije,,,
-------
[You must be registered and logged in to see this link.]
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Stranica 40 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic