違法c
4 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: 違法c
Admin je napisao/la:Kaj ti ja izgledam kao netko tko bi se tukao radi pice?...違法c je napisao/la:
a si ti živ??? već sam se zabrinuo, u večernjem čitam da se u BJ pobili neki švaleri
Možda da su švalerisali neki IMT ajd ...hm.
pa baš sam to i pomislio da nisi ti takav
al ipak pročitaj članak
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
http://www.vecernji.hr/vijesti/napao-ljubavnika-nozem-ga-slijedio-ulicu-nasmrt-izbo-clanak-401331Admin je napisao/la:daj link ?
a je plavuša dobra, ja bi se malo pendrečio s njom
ilegalac- legionar
radi godinaAdmin je napisao/la:Samo radi boje ?
ilegalac- legionar
Ilegalac,kako si uporan,vidiš da ti neću reći.Evo,sada ti kažem i javno-neću ti reći.Pa umrla bih od sramote. Obečaj mi da ćeš mi naći drugu pjesmu.Možda se predomislim.Ma lažem.Ali pjesmu bih ipak.Ali da poruka bude da me svi volite.Tu na forumu.I da ne paničarite kada dođe neki novi član jel muško,ili nedaj bože -žensko.I da mi stavite slikice za moje okice-lijepe komade,50+,i one od 80+. Godina.Da se ne misli nešto drugo. Hajde da i ja nešto izaberem dok nije kasno.Obečali ste.
Ilegalac,kad se vratiš(kaj još nisi posadil),ima da me odmah opet zavoliš.Onako kao prije.Kada smo se prvi puta sreli.Nisi valjda zaboravio.I hvalio si me pred drugima.Koji si ti prevrtljiv tip-malo me voliš,malo me ne voliš.A ja sam ista ko i prije...
Ilegalac,kad se vratiš(kaj još nisi posadil),ima da me odmah opet zavoliš.Onako kao prije.Kada smo se prvi puta sreli.Nisi valjda zaboravio.I hvalio si me pred drugima.Koji si ti prevrtljiv tip-malo me voliš,malo me ne voliš.A ja sam ista ko i prije...
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
pitijacro- legionar
ajd dobro pitijacro nema pišupitijacro je napisao/la:Ilegalac,kako si uporan,vidiš da ti neću reći.Evo,sada ti kažem i javno-neću ti reći.Pa umrla bih od sramote. Obečaj mi da ćeš mi naći drugu pjesmu.Možda se predomislim.Ma lažem.Ali pjesmu bih ipak.Ali da poruka bude da me svi volite.Tu na forumu.I da ne paničarite kada dođe neki novi član jel muško,ili nedaj bože -žensko.I da mi stavite slikice za moje okice-lijepe komade,50+,i one od 80+. Godina.Da se ne misli nešto drugo. Hajde da i ja nešto izaberem dok nije kasno.Obečali ste.
samo se nesječam kad smo se sreli
ilegalac- legionar
Ma ja tebi baš moram sve nacrtati-nismo se mi nikada sreli osobno.Sreli smo se na forumu,i opet ću reći-ako si ti taj koji ima pčele-samo postovima.Jel ti sada jasnije?
Kakav si ti to Ilegalac kada ti ilegalna konverzacija ide tako loše?
pitijacro- legionar
jebga ja sam ti bosanacpitijacro je napisao/la:Ma ja tebi baš moram sve nacrtati-nismo se mi nikada sreli osobno.Sreli smo se na forumu,i opet ću reći-ako si ti taj koji ima pčele-samo postovima.Jel ti sada jasnije?
nacrtat mi treba
ilegalac- legionar
Ma nisam ni ja puno bolja.Ja sam ti bečka škola-ali bosanski smjer.
pitijacro- legionar
Ilegaaalaaaac,dođi malo da mi nešto kažeeeeeš.Ejjjjjjjj!
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Ilegaaalaaaac,dođi malo da mi nešto kažeeeeeš.Ejjjjjjjj!
što ja, nisam majke mi
ko god da ti je rekao laže
ilegalac- legionar
a što to?pitijacro je napisao/la:Ilegaaalaaaac,dođi malo da mi nešto kažeeeeeš.Ejjjjjjjj!
ilegalac- legionar
Ilegalac,jel sam ja tebe nešto naljutila?Ili si ti samo jako ozbiljan?Ili si prerastao igrice?Ili si se zaboravio smijati?Ili ti jednostavno,e pa ovo te neću pitati,barem ne sada.Ilegalac,
pitijacro- legionar
nisi me naljutilapitijacro je napisao/la:Ilegalac,jel sam ja tebe nešto naljutila?Ili si ti samo jako ozbiljan?Ili si prerastao igrice?Ili si se zaboravio smijati?Ili ti jednostavno,e pa ovo te neću pitati,barem ne sada.Ilegalac,
pa da ,dosta sam ozbiljan za svoje godine
da volim se igrati igrice
znam se sm,ijati
i ???
ilegalac- legionar
A jesi ga zakompliciral,a samo sam mislila da ću čuti,ups,pročitati jedno "hvala" za tako krasan horoskop.Koji sam ja utopist.
pitijacro- legionar
Ima jedan član
Na forumu prisutan
Živac mi često digne
Lupi me gdje god stigne
Al mi drag i mio
Kada ga nema
Ko da mi fali neki dio.
Imam ja za njega uvijek spreman žalac.
Ma sretan ti rođendan ilegalac!!!
Na forumu prisutan
Živac mi često digne
Lupi me gdje god stigne
Al mi drag i mio
Kada ga nema
Ko da mi fali neki dio.
Imam ja za njega uvijek spreman žalac.
Ma sretan ti rođendan ilegalac!!!
pitijacro- legionar
ma tam nekapitijacro je napisao/la:TKo???????
ilegalac- legionar
Ilegalac,već se opasno približio kraj dana,a još nam nisi ponudio niti komadič torte.Nije ti to lijepo,nisi valjda sve sam pojel?????Budeš dobil kiselinu u želucu od previše slatkog.
Vidiš da Admin troši tablete protiv kiseline odkako sam ja došla ovdje.A ja sam jedna slatkica.Ko torta,tako nekako.Ukratko-ajd,udjeli neki komadič.
Vidiš da Admin troši tablete protiv kiseline odkako sam ja došla ovdje.A ja sam jedna slatkica.Ko torta,tako nekako.Ukratko-ajd,udjeli neki komadič.
pitijacro- legionar
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 2 / 3.